Blauwtjes 45 4814 TR Breda

€ 375.000
k.k.
Bricknet - Woonhuis - Koop - Blauwtjes 45 4814 TR Breda Noord-Brabant

Over deze woning

Op zoek naar een ruime, lichte woning met een speelse indeling?

Deze verrassende “vestingwoning” in de gewilde woonwijk Westerpark beschikt over 3 ruime slaapkamers, een royale living met semi-open keuken van ruim 50 m², een garage, carport, parkeerplaats en een dakterras + tuin met zonneterras op het zuiden.

Deze fraaie woning kent een speelse indeling waarbij 3 ruime slaapkamers en badkamer op de begane grond en een royale living met open keuken op de eerste verdieping zijn gesitueerd.

Westerpark is een rustige, gewilde woonwijk met overwegend koopwoningen. De dagelijkse boodschappen kun je doen in de nabij gelegen Jumbo Foodmarket. Daarnaast is de woning gunstig gesitueerd ten opzichte van speel-/ sportaccommodaties, scholen, winkelcentra, woonboulevard, het Liesbos, openbaar vervoer en diverse uitvalswegen voor woon- werk-verkeer.

De gezellige Haagse markt van Princenhage en het bourgondische stadscentrum van Breda zijn tevens op korte afstand van deze woning gesitueerd.

Bouwjaar: ca. 1997
Verwarming: c.v.-combiketel (HR 2012)
Isolatie: optimaal geïsoleerd
Inhoud: ca. 430 m³
Perceel oppervlakte: 269 m²
Woonoppervlakte: ca. 130 m²
Aanvaarding: in onderling overleg

Begane grond:
Entree/hal met plavuizen vloer, meterkast, inloopkast (ca. 1.10×2.15 m.) en toegang tot portaal met trapopgang naar de eerste verdieping en een trapkast. Vanuit het portaal toegang tot praktische bijkeuken (ca. 1.78×2.15 m.) met opstelling cv-combiketel (HR 2012), unit ten behoeve van de mechanische ventilatie, uitstort gootsteen en aansluitingen ten behoeve van de wasapparatuur.

Slaapkamer I (ca. 2.94×5.43 m.); slaapkamer II (ca. 2.05×3.90 m.); slaapkamer III (ca. 2.60×5.43 m.) en een geheel betegelde badkamer (ca. 2.15×3.90 m.) met inloopdouche, wastafel in meubel, wandcloset voorzien van inbouw reservoir, design-radiator

Eerste verdieping:
Portaal met vaste kast en een geheel betegelde toiletruimte met wandcloset voorzien van inbouwreservoir en fonteintje; riante living (ruim 50 m²) voorzien van massief houten planken vloer, woonkamer, eetkamer met deur naar dakterras (ca. 2.10×3.78 m.) gelegen op het zuiden en een semi-open keuken met moderne keukeninrichting voorzien van keramische kookplaat, afzuigschouw (recirculatie), elektrische oven en een vaatwasmachine.

Tuin/buitenruimte:
De volop privacy biedende voortuin (ca. 9.50×8.00 m.) is voorzien van groen borders, sierbestrating en terras met hard houten planken en gunstig gesitueerd op het zuiden. Voor aan de straatzijde is een garage (ca. 3.00×5.95 m.) voorzien van elektra gesitueerd met daarnaast een car-port en daarnaast een parkeerplaats. Dus voldoende ruimte om je auto(s) op eigen grond te parkeren.

Algemeen:
– Men dient rekening te houden met servicekosten (ca. 100,– op jaarbasis) voor het onderhoud van de achter deze vestingwoningen gelegen wal, welke in eigendom is van de gezamenlijke vestingwoningen.
– Bij een verkoop wordt als basis gebruik gemaakt van het model van de koopovereenkomst, vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen NVM, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopovereenkomst wordt standaard de verplichting tot het storten van een waarborgsom of het stellen van een bankgarantie door de koper ter grootte van 10% van de koopsom opgenomen.
– Een koopovereenkomst komt tot stand onder de opschortende voorwaarde dat beide partijen de koopovereenkomst ondertekenen. Partijen kunnen derhalve noch aan een mondelinge overeenkomst, noch aan een schriftelijke bevestiging daarvan, rechten ontlenen.
– Deze vrijblijvende informatie is met de grootste zorg samengesteld, echter aan de inhoud hiervan kunnen geen rechten worden ontleend. Indelingstekeningen en maatvoeringen zijn slechts indicatief, kunnen afwijken van de werkelijke situatie en zijn uitsluitend bedoeld om een indruk te geven van de indeling.

Samenvatting

Voorzieningen

Dakraam
Mechanische ventilatie
Natuurlijke ventilatie
Tv kabel

Hypotheek & Financiering

Locatie

Online biedingsplatform

Direct contact

Geïnteresseerd? Plan een bezichtiging of neem direct contact op met de adverteerder van deze woning.

Please select form to show

Meer woningen

Bricknet - Woonhuis - Huur - Wolphaertsbocht 3083 MS Rotterdam (Carnisse)
Huur
Bricknet - Woonhuis - Huur - Silodam 142 1013 AS Amsterdam (Houthavens)
Huur
€ 2.150
Bricknet - Woonhuis - Huur - Groeneweg 8012 AP Zwolle (Oud-Assendorp)
Huur

Vraag een bezichtiging aan

Stuur een bericht

Woning melden

Met jouw hulp houden we ons aanbod actueel en schoon. Alvast bedankt!