Ceramstraat 72 1782 CD Den Helder

€ 192.500
k.k.
Bricknet - Woonhuis - Koop - Ceramstraat 72 1782 CD Den Helder Noord-Holland

Over deze woning

NIEUW TE KOOP
Ceramstraat 72 te Den Helder

In de geliefde Indische buurt bieden wij deze fijne, centraal gelegen eengezinswoning aan. Op korte termijn en zonder grote aanpassingen te betrekken. Deze volledig gestukte woning biedt 3 slaapkamers op de eerste verdieping en een grote zolderverdieping met dakkapel over de gehele breedte aan de achterzijde. Momenteel een grote, open ruimte en zonder problemen in te delen in een voorzolder met separate slaapkamer. Achter de woning vind je een diepe, zonnige achtertuin met achterom. Het perceel biedt mogelijkheden om, indien gewenst, in de toekomst een aanbouw te realiseren en de ook nog ruim tuin over te houden. Dit is met recht een fijne woning om te starten met goede vooruitzichten om lang, plezierig te blijven wonen.

——–
Ceramstraat 72 te Den Helder wordt aangeboden met een richtprijs van € 192.500 k.k. Gezien de huidige woningmarkt is het niet uitgesloten dat de uiteindelijke koopsom hoger uitvalt. Bezichtigingen kunnen uitsluitend via ons kantoor worden aangevraagd en worden op volgorde van binnenkomst ingepland.
——–

De woning is gelegen in de Indische Buurt, een vriendelijke jaren ’30 woonomgeving op korte afstand van het centrum van Den Helder als ook het Timorpark. In de nabije omgeving vind je tal van faciliteiten als scholen, kinderopvang en het ziekenhuis. Een korte fietstocht brengt je naar het kustdorp Huisduinen met het Huisduinerstrand en de dijk. Het fraai gerenoveerde stadshart van Den Helder is goed aan te lopen. Een korte wandeling brengt je via de Javastraat langs het NS station zo het centrum in.

——–
INDELING
——–
Voortuin, entree, hal met meterkast. Vanuit de hal kom je in een ruime en lichte woonkamer, volledig gestukt en voorzien van een laminaatvloer. Aansluitend een nette inbouwkeuken voorzien van al het gewenste apparatuur. Vanuit de keuken bereik je de op het zuidwesten gelegen achtertuin. Via een tweede hal (waar ook het toilet is) aan de achterzijde van woning kom je via een bordestrap uit op de overloop van de eerste verdieping. De overloop biedt toegang tot 3 prima slaapkamers, allen gestukt en voorzien van een laminaatvloer en een prima badkamer voorzien van ligbad, wastafelmeubel, tweede toilet en dubbele (inloop)douche. Middels een vaste trap kom je op de tweede verdieping, momenteel een grote, open ruimte voorzien van een laminaatvloer. De zolder is zonder problemen in te delen in een voorzolder met separate slaapkamer. De tweede verdieping beschikt over een breed dakkapel op de achterzijde van het dak en een kleiner exemplaar aan de voorzijde.

Neem contact op met ons kantoor om een kijkafspraak in te plannen!

Samenvatting

Voorzieningen

Hypotheek & Financiering

Locatie

Online biedingsplatform

Direct contact

Geïnteresseerd? Plan een bezichtiging of neem direct contact op met de adverteerder van deze woning.

Please select form to show

Meer woningen

Bricknet - Woonhuis - Huur - Wolphaertsbocht 3083 MS Rotterdam (Carnisse)
Huur
Bricknet - Woonhuis - Huur - Silodam 142 1013 AS Amsterdam (Houthavens)
Huur
€ 2.150
Bricknet - Woonhuis - Huur - Groeneweg 8012 AP Zwolle (Oud-Assendorp)
Huur

Vraag een bezichtiging aan

Stuur een bericht

Woning melden

Met jouw hulp houden we ons aanbod actueel en schoon. Alvast bedankt!