Distelstraat 9 6093 PV Heythuysen

€ 409.500
k.k.
Bricknet - Woonhuis - Koop - Distelstraat 9 6093 PV Heythuysen Limburg

Over deze woning

Deze levensloopbestendige hoekwoning met inpandige garage op een heerlijke woonlocatie in Heythuysen staat te koop! Heb jij interesse in een gelijkvloerse woning met voldoende woonruimte? Lees gauw verder.

Bij binnenkomst in de hal bevindt zich het toilet met een fonteintje, de meterkast met vijf groepen en glasvezel, toegang tot de inpandige garage met sectionaal poort en de toegang tot de U-vormige woonkamer met centraal gelegen de keuken in een hoekopstelling. De keuken is voorzien van verschillende inbouwapparatuur en vanuit de ruime en lichte woonkamer heb je doormiddel van een schuifpui en een loopdeur toegang tot de onderhoudsvriendelijke tuin met een heerlijk overdekt terras.
Vanuit de keuken is er toegang tot de berging waar zich de witgoedaansluiting en de technische installatie bevindt en er is voldoende opbergruimte. De woonkamer geeft toegang tot een tweede hal welke weer toegang biedt tot de drie slaapvertrekken en de badkamer met een inloopdouche, een ligbad en een tweede toilet. Vanuit de master bedroom heb je doormiddel van een tuindeur ook toegang tot de patiotuin.

Voldoet deze levensloopbestendige woning volledig aan jouw wensen? Twijfel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op via het nummer 0475 – 20 20 05. Samen maken wij een afspraak om de woning te gaan bezichtigen.

Indeling
Begane grond:
Entree/hal – toilet – meterkast – woonkamer – keuken – inpandige garage – berging – tweede hal – badkamer – 3 slaapvertrekken – tuin.

Bijzonderheden:
– Woning is voorzien van hardhouten kozijnen met HR++ beglazing;
– Grote raampartij aan de voor- en achterzijde van de woning;
– De woning is voorzien van tegels met vloerverwarming;
– De slaapkamers beschikken over een PVC-vloer;
– Er is een eigen achterom aanwezig en parkeergelegenheid op eigen oprit;
– Alle maten, plattegronden zijn indicatief, waaraan verder geen rechten ontleend kunnen worden;
– Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”);
– De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (financiering) is in de regel 6 weken na het sluiten van mondelinge overeenkomst;
– De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren;
– Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Samenvatting

Voorzieningen

Airconditioning
Balansventilatie
Glasvezelkabel
Mechanische ventilatie
Schuifpui
Tv kabel

Hypotheek & Financiering

Locatie

Online biedingsplatform

Direct contact

Geïnteresseerd? Plan een bezichtiging of neem direct contact op met de adverteerder van deze woning.

Please select form to show

Meer woningen

Bricknet - Woonhuis - Huur - Wolphaertsbocht 3083 MS Rotterdam (Carnisse)
Huur
Bricknet - Woonhuis - Huur - Silodam 142 1013 AS Amsterdam (Houthavens)
Huur
€ 2.150
Bricknet - Woonhuis - Huur - Groeneweg 8012 AP Zwolle (Oud-Assendorp)
Huur

Vraag een bezichtiging aan

Stuur een bericht

Woning melden

Met jouw hulp houden we ons aanbod actueel en schoon. Alvast bedankt!