Ettenlandseweg 27 8316 RM Marknesse

€ 799.000
k.k.
Bricknet - Woonhuis - Koop - Ettenlandseweg 27 8316 RM Marknesse Flevoland

Over deze woning

Op de fraaie grens van het oude en het nieuwe land staat deze schitterend gerenoveerde woonboerderij.
De boerderij is gelegen op een steenworp afstand van Vollenhove, het mooie Waterloopbos en het Vollenhovermeer met aansluitend de Wieden. De boerderij staat op een erf van maar liefst 9.040m² wat de mogelijkheid biedt om er een minicamping te vestigen. Op het terrein staan al uitgebreide toiletvoorzieningen in het bijgebouw. Hier zouden ook eenvoudig paardenstallen kunnen worden gerealiseerd. In de boerderij is een ruim kantoor gecreëerd en royale magazijnruimte.

De woning is voorzien van elegant strak stucwerk, volledig geïsoleerd, voorzien van recent aangelegd royaal en gedeeltelijk overdekt terras en heeft de beschikking over maar liefst 5 slaapkamers.

Indeling: De oorspronkelijke hal is in het centrum van de woning geplaatst maar wordt momenteel niet meer gebruikt, wel is van hieruit de woonkamer met zonnige eethoek en aansluitend keuken bereikbaar. Via de keuken komt u in de bijkeuken met aansluitend de slaapkamer en badkamer op de begane grond.

Verdieping: Overloop met toegang naar drie slaapkamers en badkamer. De masterbedroom heeft zelf de beschikking over een afzonderlijke eigen badkamer.
Er is een vaste trapverbinding naar de zolderverdieping waar nog een extra ruime slaapkamer is gecreëerd.

De oorspronkelijke boerderij is ook goed onderhanden genomen en voorzien van mooi schilderwerk in gedekte kleuren. Hierin is ruim kantoor gerealiseerd dat is voorzien van vloerverwarming met hierachter een ruim magazijn.
In de oorspronkelijke paardenstal is nog een extra kantoor of kantineruimte gecreëerd. Deze geeft toegang naar een zeer ruim beschut en zonnig gelegen terras van maar liefst 400m². Direct aansluitend aan dit terras zijn de extra toiletruimtes gerealiseerd met afzonderlijke heren en damesruimtes. Het terrein is gedeeltelijk voorzien van uitstekend hekwerk met electrisch bedienbare toegangspoort.

Zowel Vollenhove als Marknesse zijn prima locaties die voorzien zijn van uitstekende basisvoorzieningen zoals sportaccommodaties, supermarkten en restaurants. Vollenhove heeft een eigen jachthaven die in verbinding staat met ruim vaarwater. Ook zijn er in de omgeving schitterende fietstochten te maken door de rijk geschakeerde landschappen.

Voor de ondernemende bewoner dus een ideale plek om wonen en werken te combineren.

Bestemmingsplan: Agrarisch met mogelijkheid voor vrijstelling ander gebruik.
Tevens mogelijkheid door d.m.v. vergunning recreatieve mogelijkheden, zoals kamperen of overnachtingsmogelijkheden in de agrarische bebouwing toe te staan (2e tak). De bestemmingsplanregels zijn beschikbaar bij de makelaar.

Samenvatting

Voorzieningen

Elektra
Stromend water

Hypotheek & Financiering

Locatie

Online biedingsplatform

Direct contact

Geïnteresseerd? Plan een bezichtiging of neem direct contact op met de adverteerder van deze woning.

Please select form to show

Meer woningen

Bricknet - Woonhuis - Huur - Wolphaertsbocht 3083 MS Rotterdam (Carnisse)
Huur
Bricknet - Woonhuis - Huur - Silodam 142 1013 AS Amsterdam (Houthavens)
Huur
€ 2.150
Bricknet - Woonhuis - Huur - Groeneweg 8012 AP Zwolle (Oud-Assendorp)
Huur

Vraag een bezichtiging aan

Stuur een bericht

Woning melden

Met jouw hulp houden we ons aanbod actueel en schoon. Alvast bedankt!