Gasthuisstraat 43 1791 GK Den Burg

€ 339.000
k.k.
Bricknet - Woonhuis - Koop - Gasthuisstraat 43 1791 GK Den Burg Noord-Holland

Over deze woning

Op zoek naar een sfeervolle woning in Den Burg met een heerlijke beschutte en zonnige tuin? En ook nog een garage op het wensenlijstje? Dan is deze 2/1 kap woning met 3 slaapkamers zeker het bezichtigen waard!
De woning is gelegen nabij het centrum op een eigen perceel van 385 m².

Omschrijving:
Entree in hal met trapopgang, kelderkast, toilet, toegang tot woonkamer en aparte keuken.
De heerlijk lichte en ruime woonkamer is voorzien van een rookkanaal waar eventueel een houtkachel geplaatst kan worden.
De recente vernieuwde keuken is voorzien van een vaatwasser, Boretti 4-gaspits rvs gaskookplaat met frytop en heeft een doorloop naar de bijkeuken. Hier is voldoende ruimte voor het bergen van diverse spullen en bevindt zich de aansluiting voor het plaatsen van een wasmachine en eventuele droger. Via de achterdeur is de heerlijke zonnige en beschutte achtertuin te bereiken.

Op de bovenverdieping bevinden zich drie slaapkamers met ieder een eigen wastafel. De achterste twee slaapkamers hebben beide vaste kasten waardoor er ruimte bespaart blijft.
De badkamer is voorzien van een douche en (tweede) toilet.

Via de vlizotrap is de beloopbare zolder bereikbaar. Hier is ruimte voor een vierde slaapkamer (is nu ook ingericht als slaapkamer). Naast de c.v.-ketel bevindt zich hier ook voldoende ruimte voor het opbergen van spullen.

De heerlijke zonnige en beschutte achtertuin is op het zuiden gelegen en met veel zorg ingericht. Niet alleen de achtertuin is met zorg ingericht, ook de voor_ en de naast gelegen tuin is verzorgt en goed
onderhouden.
Naast de houten schuur (waar o.a. diverse fietsen geplaatst kunnen worden) bevindt zich ook nog een houten garage achter in de tuin. Het is mogelijk om hier een auto te plaatsen en is er ook ruimte voor een eventuele ‘doe-het-zelver’.
Achter de garage bevindt zich een eigen parkeerplaats voor de auto.

Hoewel er mogelijkheden zijn om de woning uit te breiden, is de woning ook goed zoals het nu is.

Huisvestingsverordening
Op 5 oktober 2019 heeft de gemeente Texel een huisvestingsverordening ingesteld. Hierdoor komen uitsluitend personen die maatschappelijk of economisch zijn verbonden met Texel in aanmerking voor een huisvestingsvergunning. De koopgrens van de woningen binnen deze regelgeving ligt op €600.000,-. Woningen met een koopprijs boven deze grens zijn vrijgesteld van vergunningen. Voor meer informatie en het aanvragen van een vergunning kunt u terecht bij de gemeente Texel

Samenvatting

Voorzieningen

Hypotheek & Financiering

Locatie

Online biedingsplatform

Direct contact

Geïnteresseerd? Plan een bezichtiging of neem direct contact op met de adverteerder van deze woning.

Please select form to show

Meer woningen

Bricknet - Woonhuis - Huur - Wolphaertsbocht 3083 MS Rotterdam (Carnisse)
Huur
Bricknet - Woonhuis - Huur - Silodam 142 1013 AS Amsterdam (Houthavens)
Huur
€ 2.150
Bricknet - Woonhuis - Huur - Groeneweg 8012 AP Zwolle (Oud-Assendorp)
Huur

Vraag een bezichtiging aan

Stuur een bericht

Woning melden

Met jouw hulp houden we ons aanbod actueel en schoon. Alvast bedankt!