Gelaarsde Kat 28 5629 KK Eindhoven

€ 345.000
k.k.
Bricknet - Woonhuis - Koop - Gelaarsde Kat 28 5629 KK Eindhoven Noord-Brabant

Over deze woning

*Wegens grote belangstelling is het niet meer mogelijk om een bezichtiging in te plannen.

DHVC Vastgoed biedt u aan: Uitstekend onderhouden tussenwoning gelegen op een zeer gewilde woonlocatie in de wijk Blixembosch. De woning is voorzien van een sfeervolle living, open keuken, moderne badkamer, 4 volwaardige slaapkamers, keurig aangelegde achtertuin en ruime garage.

Ligging:
De woning is gelegen in de zeer gewilde wijk Blixembosch, deel Sprookjesbosch. Een keurig afgewerkte tussenwoning met een royale garage. De wijk is voorzien van scholen, kinderopvang, speeltuinen en heeft een eigen winkelcentrum ‘Ouverture’ met een diversiteit aan winkels en voorzieningen. Al deze voorzieningen zijn vanaf de woning op loopafstand goed bereikbaar. De woning is daarbij direct gelegen aan uitvalswegen waardoor ASML, de High Tech Campus, het Flight Forum en het Maxima Medisch Centrum goed bereikbaar zijn.

Indeling:

Entree:
Middels de verzorgde aangelegde voortuin heeft u toegang tot de woning, de voordeur leidt naar de hal welke is afgewerkt met een laminaatvloer voorzien van vloerverwarming. Deze vloer loopt door over de gehele begane grond. Vanuit de hal toegang tot de meterkast (6 groepen met 2 aardlekschakelaars) en het toilet.

Toiletruimte:
De gedeeltelijk betegelde toiletruimte is voorzien van een staand closet en een fonteintje.

Woonkamer:
De sfeervolle woonkamer beschikt over een prettige natuurlijke lichtinval door de grote raampartijen aan de voor en achterzijde van de woning. De ruime living is verdeeld in een zit- en eetgedeelte. Vanuit de woonkamer is de keuken bereikbaar.

Keuken:
De half open keuken is gelegen aan de achterzijde van de woning. De keuken is geplaatst in een hoekopstelling en is afgewerkt met off-white kasten en een kunststof houtlook werkblad. De keuken is voorzien van een 5- pits gasfornuis, combi oven en een vaatwasser. Verder biedt de keuken een ruime hoeveelheid aan kast- en ladenruimte. Vanuit de keuken is er toegang tot de achtertuin.

1e verdieping:
Middels de overloop toegang tot 2 slaapkamers (voorheen 3) en de moderne badkamer.

Slaapkamers:

Slaapkamer I: is gelegen aan de voorzijde van de woning en is voorzien van een inbouwkast en is afgewerkt met een donkere laminaatvloer.

Slaapkamer II: is gelegen aan de achterzijde van de woning en deze kamer is afgewerkt met een licht kleurige laminaatvloer.

Badkamer:
De moderne en volledig betegelde badkamer is voorzien van een inloopdouche, ligbad, wastafel en een zwevend toilet.

2e verdieping:
Via een vaste trap is de voorzolder bereikbaar welke is afgewerkt met een licht kleurige laminaatvloer. Tevens is hier ook de derde slaapkamer. Op de voorzolder bevindt zich de opstelling c.v.-combiketel, unit mechanische ventilatie en de aansluitingen voor wassen en drogen.

Tuin:
De onderhoudsvriendelijke achtertuin is gesitueerd op het noorden en is voorzien van sierbestrating en vaste beplanting.

Garage:
Achterin de tuin bevindt zich de royale in spouw gebouwde garage. De garage is voorzien van elektra en een elektrisch bedienbare sectionaaldeur

Kenmerken:
• Keurig onderhouden en goed afgewerkte woning
• Woning is voorzien van een royale garage
• 3 Royale slaapkamers (4 mogelijk)
• Fraai aangelegde achtertuin
• Gewilde locatie “Blixembosch” nabij scholen, winkels en uitvalswegen
• Veel lichtinval door de grote raampartijen en gunstige ligging

Algemene informatie:
De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. De informatie, waaronder plattegronden en maatvoering, is met zorg samengesteld (maar deze kunnen afwijken van de werkelijkheid) en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan, kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Tot zekerheid van de nakoming van de verplichtingen van de koopovereenkomst dient de kopende partij, na het tot stand komen van de koopovereenkomst, een bankgarantie c.q. een waarborgsom van 10% van de koopsom te stellen bij de notaris.

Meetclausule:
Deze woning is door een extern bouwkundig bureau volgens de NEN 2580 norm ingemeten. Ondanks dat de in meting met de grootste zorgvuldigheid is uitgevoerd kunnen wij hieromtrent geen enkele vorm van aansprakelijkheid aanvaarden.

Samenvatting

Voorzieningen

Mechanische ventilatie

Hypotheek & Financiering

Locatie

Online biedingsplatform

Direct contact

Geïnteresseerd? Plan een bezichtiging of neem direct contact op met de adverteerder van deze woning.

Please select form to show

Meer woningen

Bricknet - Woonhuis - Huur - Wolphaertsbocht 3083 MS Rotterdam (Carnisse)
Huur
Bricknet - Woonhuis - Huur - Silodam 142 1013 AS Amsterdam (Houthavens)
Huur
€ 2.150
Bricknet - Woonhuis - Huur - Groeneweg 8012 AP Zwolle (Oud-Assendorp)
Huur

Vraag een bezichtiging aan

Stuur een bericht

Woning melden

Met jouw hulp houden we ons aanbod actueel en schoon. Alvast bedankt!