Joris Arien Ruijterstraat 28 1462 XL Middenbeemster

€ 595.000
k.k.
Bricknet - Woonhuis - Koop - Joris Arien Ruijterstraat 28 1462 XL Middenbeemster Noord-Holland

Over deze woning

Met name in zo’n prachtige woonomgeving als de Beemster wordt vaak verkondigd dat je van alles aan een huis kan doen om het naar jouw wens te maken, maar dat de locatie het allerbelangrijkst is. In dit geval komen deze twee samen, een woning op een prachtige locatie in de heldenbuurt van Middenbeemster, met de vlakke landerijen waardoor de Beemster op de kaart staan binnen handbereik én een heerlijk ruime twee-onder-een-kapwoning waar alles aan is gedaan!

Een bescheiden opsomming is daarmee zeker op zijn plaats, want in de afgelopen tijd is;

– De keuken uitgebouwd (2006) en getransformeerd in een prachtige woonkeuken met alleszins ruime kastenwand en kookeiland.

– Er aan de hierboven beschreven aanbouw een serre aangebouwd (2013) waar je het hele jaar door heerlijk kan vertoeven.

– Er met een elektrische deur afsluitbare carport aangebouwd (2001) waardoor je naast een tweetal parkeerplaatsen op eigen erf je met gemak een derde auto (droog) kan parkeren én de bestaande garage kan gebruiken als bering.

– De woning nog een keer uitgebreid met een ontzettend handige bijkeuken waar eveneens de wasmachine -en drogeraansluiting te vinden is.

Bovendien heeft de woning een keurige, maar bovenal frisse uitstraling doordat de gevels circa 7 jaar geleden zijn gezandstraald en geïmpregneerd, zijn de dakgoten circa 2 jaar geleden vervangen en zijn de kozijnen in 2020 geschilderd.

Kortom, een woning waar alles voor jou gedaan is!

Daarbij ligt het op korte afstand van het heerlijke dorpshart van Middenbeemster, met al haar voorzieningen van dien en ligt het op een ruim perceel grond met een heerlijke, onderhoudsvriendelijke tuin op het zuidoosten.

Als kers op de taart beschikt de woning over een tweetal dakkapellen, waardoor een ontzettend ruime, vierde slaapkamer is gerealiseerd op de tweede verdieping. De moderne badkamer op de eerste verdieping mag in de opsomming zeker niet vergeten worden, dus waar wacht je nog op? Plan die bezichtiging!

Samenvatting

Voorzieningen

Tv kabel

Hypotheek & Financiering

Locatie

Online biedingsplatform

Direct contact

Geïnteresseerd? Plan een bezichtiging of neem direct contact op met de adverteerder van deze woning.

Please select form to show

Meer woningen

Bricknet - Woonhuis - Huur - Wolphaertsbocht 3083 MS Rotterdam (Carnisse)
Huur
Bricknet - Woonhuis - Huur - Silodam 142 1013 AS Amsterdam (Houthavens)
Huur
€ 2.150
Bricknet - Woonhuis - Huur - Groeneweg 8012 AP Zwolle (Oud-Assendorp)
Huur

Vraag een bezichtiging aan

Stuur een bericht

Woning melden

Met jouw hulp houden we ons aanbod actueel en schoon. Alvast bedankt!