Kerkweg 23 3218 AH Heenvliet

€ 750.000
k.k.
Bricknet - Woonhuis - Koop - Kerkweg 23 3218 AH Heenvliet Zuid-Holland

Over deze woning

Een bijzondere vrijstaande woning op een prachtige plek in Heenvliet. Concreet staan er op het grote perceel van 1643 m2 een drietal gebouwen: Het hoofdgebouw uit begin van de vorige eeuw, een bijgebouw volledig geïsoleerd en voorzien van verwarming en mechanische ventilatie en een klein gastenverblijf, inclusief bescheiden badkamer. Achter het bijgebouw is een grote garage van circa 24 m2.

Bezichtigingen VOL
De bezichtigingen voor deze woning zijn vol. U kunt geen nieuwe bezichtigingen meer inplannen tot eind augustus. Wij kunnen u wel op de wachtlijst plaatsen.

Dit is echt een woning voor mensen, die vooral buiten willen leven. De tuin is zeer groen en biedt voldoende ruimte voor verschillende zitplekken, dieren en kleinschalige thuis landbouw.

Het gebruik is wonen, beroepsmatig en kleinschalig bedrijfsmatig gebruik is toegestaan onder voorwaarden (o.a. uitoefening door bewoner, oppervlakte bedrijfsmatig niet meer dan 60 m2 of 25% van bruto vloeroppervlakte van de woning, geen buitenopslag toegestaan).

Indeling
Hoofdgebouw
Dit betreft een historisch pand (geen monument) met authentieke details nog aanwezig.
Het pand beschikt over een slaapkamer en badkamer op de begane grond. Het pand is bouwkundig gezien goed onderhouden, binnen zal het een en ander gemoderniseerd moeten worden.

In de hal is de trap naar de tweede verdieping, het aparte toilet en de toegang naar de slaapkamer, badkamer en keuken. De keuken is eenvoudig. Het aardige is dat de keuken nog beschikt over een authentieke afzuigkap (koper) boven de het fornuis. Via de keuken komt u in de woonkamer. Deze bestaat uit een voor- en de achterkamer, met daartussen een openhaard. Het rookkanaal van deze haard is dichtgemaakt en dient nu dus als sierstuk. De vloer is voorzien van een houten vloer, verwarming via radiatoren.

Via de woonkamer komt u in de royale overdekte serre, met uitzicht op de tuin en de vijver met koikarpers. De huidige bewoners gebruiken de serre eigenlijk als woonkamer en gaat u begrijpen als u zelf in deze prettige ruimte bent.

Op de begane grond is een eenvoudige badkamer en een slaapkamer, waardoor het mogelijk wordt om beneden te slapen.

Eerste verdieping
Op de tweede etage zijn opvallend veel kamers van verschillende grootte. Ook is er veel bergruimte. Op de tweede etage is de CV (circa 2012).

Overige verdiepingen
Bijgebouw
De oude schuur bij het pand is verbouwd tot verwarmd houten bijgebouw. Hier vindt u een gigantische garage, buitenkeuken, opslagruimte en een pareltje van een bibliotheek. Tevens is er een kelder (beton) onder het bijgebouw. Het gebouw beschikt over een eigen CV installatie (circa 2018) en mechanische ventilatie.

Gastenverblijf
Achter op het perceel is een klein gastenverblijf, inclusief eenvoudige wasgelegenheid. Er zou een kleine keuken gemaakt kunnen worden. Nu is er een klein keukenblokje aanwezig met water.

Tuin
De woning staat in een prachtige tuin, Oosters georiënteerd met grote fraaie palmbomen. In de tuin is een kippenren, vogelverblijf, grote vijver met koikarpers en een verwarmde kas.

Bijzonderheden
Woning wordt verkocht met ouderdomsclausule.

Samenvatting

Overdracht
Aangeboden sinds
23/08/2021
Verkoop of Verhuur
Status
Aanvaarding
Eigendomssituatie
Bouw
Soort woning
Villa
Type woning
Vrijstaande woning
Bouwjaar
Soort bouw
Bestaande bouw
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
Perceeloppervlakte
Inhoud
Indeling
Aantal kamers
6 kamers
Aantal slaapkamers
5 slaapkamers
Aantal badkamers
1 badkamers
Energie
Energielabel
Isolatie
Verwarming
Buitenruimte
Achtertuin
Ligging

Voorzieningen

Verkoper
Naam Verkoper
Telefoonnummer Verkoper

Hypotheek & Financiering

Locatie

Online biedingsplatform

Direct contact

Geïnteresseerd? Plan een bezichtiging of neem direct contact op met de adverteerder van deze woning.

Share on print
Share on whatsapp
Share on facebook
Share on twitter
Please select form to show

Meer woningen

Vraag een bezichtiging aan

Stuur een bericht

Woning melden

Met jouw hulp houden we ons aanbod actueel en schoon. Alvast bedankt!