Laan van Nieuw Blankenburg 310 3181 AM Rozenburg (ZH)

€ 295.000
k.k.
Bricknet - Woonhuis - Koop - Laan van Nieuw Blankenburg 310 3181 AM Rozenburg (ZH) Zuid-Holland

Over deze woning

Een hoekwoning met een fijne basis, 25 zonnepanelen, diverse isolatievoorzieningen, een garage en een eigen oprit/carport. Er zijn 3 slaapkamers, een vergrote badkamer en een heerlijke, verzorgde tuin op het zuiden.

Indeling
Voortuin:
De voortuin is gedeeltelijk bestraat en er zijn plantenvakken met vaste beplanting. Aan de woning vast een garage met eigen oprit/carport welke af te sluiten is door middel van een houten hek. De garage is nu in gebruik als hobbyruimte.

Begane grond:
We beginnen in de entreehal, waar direct aan de linkerzijde de meterkast en de garderobe een plekje hebben gekregen. In de hal bevindt zich het toilet en een kast onder de trap. Daarnaast is de trap naar de 1e verdieping met een doorkijk naar de 1e verdieping. De hal is voorzien van houten lambrisering en een laminaatvloer.
We gaan verder naar de woonkamer met direct de eettafel met zicht op de prachtig verzorgde achtertuin.
De woonkamer is voorzien van een balkenplafond en heeft in het midden een houtkachel. Er is een lambrisering aangebracht van steen strips en de vloer heeft een lichte laminaatvloer gekregen.

Wat voorheen de bijkeuken was is nu de keuken geworden. Normaal gesproken zit de keuken op de plek waar de eethoek is dus door het verplaatsen van de keuken is de woonkamer een stuk ruimer geworden. De keuken is hoogglans grijs met een grijs kunststof werkblad. De volgende apparatuur vinden we hier terug: een oven, een gasfornuis en een koelkast. Netjes weggewerkt in een hoge keukenkast is de CV-ketel (Remeha, bouwjaar 2014) weggewerkt. De aansluiting voor de wasmachine vinden we hier ook terug. Vanuit de keuken lopen we de ruime achtertuin in welke perfect is onderhouden. Door de aankoop van extra grond aan de zijkant is er een heerlijke riante tuin met diverse hoekjes ontstaan. De tuin is gedeeltelijk betegeld met klinkers maar er zijn ook diverse borders met vaste beplanting waaronder palmen, siergrassen en fruitbomen. Achterin de tuin een tuinhuis met ernaast een houthok. Dan daar weer naast een grote vijver met een bruggetje eroverheen. Vanuit de achtertuin is het mogelijk om langs het huis naar de voorkant van de woning te lopen. In dit zijpad ook toegang tot de garage en hier ook weer een houthok. De achtertuin is gelegen op het zuiden.

Eerste verdieping
Overloop met toegang tot 3 slaapkamers, 2 slaapkamers aan de voorzijde van de woning en 1 aan de achterzijde. Op de gehele verdieping ligt een licht vergrijsde laminaatvloer. De slaapkamer aan de achterzijde is in gebruik als masterbedroom. Voorheen waren dit 2 slaapkamers maar er is een stuk bij deze slaapkamer getrokken maar ook de badkamer is vergroot. De kasten in deze slaapkamer zijn op maat gemaakt en blijven achter. De ramen zijn voorzien van screens en deze slaapkamer heeft airco. De 2e slaapkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning en heeft een grote raampartij waardoor dit een fijne, lichte kamer is. Er is een vaste kast aanwezig. De 3e slaapkamer is ook gelegen aan de voorzijde en nu in gebruik als hobbykamer. Dit zou ook een prima slaapkamer kunnen zijn. De omvormer van de 25 zonnepanelen heef in deze kamer een plekje gekregen.
Aan het einde van de hal is de vergrote badkamer. Hierdoor is er naast een inloopdouche een grote wastafel maar ook een 2e toilet. De gehele badkamer is betegeld met een grijs gemarmerde tegel. De wastafel heeft 2 grote lades eronder en erboven een spiegelkast met verlichting.

Bijzonderheden
Bouwjaar 1965, eigen grond, CV-ketel (Remeha, bouwjaar 2014). De woning is voorzien van houten kozijnen met dubbel glas (begane grond HR++). Door de aankoop van extra tuingrond aan de zijkant is de tuin ruimer geworden en is er een garage bijgebouwd. Er zijn 25 zonnepanelen en diverse isolatiemaatregelen getroffen: spouwmuur, vloer en dakisolatie. Het dak van de woning is in 2014 vervangen.
De oplevering is mogelijk medio Maart 2022.

Samenvatting

Voorzieningen

Zonnepanelen

Hypotheek & Financiering

Locatie

Online biedingsplatform

Direct contact

Geïnteresseerd? Plan een bezichtiging of neem direct contact op met de adverteerder van deze woning.

Please select form to show

Meer woningen

Bricknet - Woonhuis - Huur - Wolphaertsbocht 3083 MS Rotterdam (Carnisse)
Huur
Bricknet - Woonhuis - Huur - Silodam 142 1013 AS Amsterdam (Houthavens)
Huur
€ 2.150
Bricknet - Woonhuis - Huur - Groeneweg 8012 AP Zwolle (Oud-Assendorp)
Huur

Vraag een bezichtiging aan

Stuur een bericht

Woning melden

Met jouw hulp houden we ons aanbod actueel en schoon. Alvast bedankt!