Langenhorst 58 6714 LT Ede

€ 285.000
k.k.
Bricknet - Woonhuis - Koop - Langenhorst 58 6714 LT Ede Gelderland

Over deze woning

Volop de ruimte en een garage

Deze hoekwoning is een goede basis om jouw droomwoning te realiseren. Beneden heb je de inpandige garage en een mooie tuinkamer; op de eerste verdieping zijn de zitkamer, toiletruimte en de woonkeuken. Op de bovenste verdieping zijn drie ruime slaapkamers en de badkamer met ligbad; genoeg ruimte en allemaal zonder hinderlijke schuine daken. Parkeren kan op de oprit of in de garage en de achtertuin maakt de woning aantrekkelijk voor gezinnen, tuinliefhebbers of als je graag op je eigen terras van de zon wilt genieten.

De wijk Veldhuizen is een leuke plek om te wonen en voor kinderen om op te groeien. Alle dagelijkse voorzieningen zijn in de buurt; meerdere supermarkten, winkels, scholen, kinderopvang en goede openbaar vervoersverbindingen zijn op loop-/fietsafstand. De wijk is ruim opgezet, heeft veel openbaar groen en kent veelal bestemmingsverkeer. Wanneer kom jij kijken en maak je je woondroom waar?

De indeling is als volgt:
Begane grond:
Deze woning is op de begane grond meer dan tien meter diep; verrassend ruim en dankzij de slimme indeling kun je iedere m² optimaal benutten. Je komt de woning binnen in de ruime hal welke is verdeeld in twee gedeelten. Hier zijn de meterkast en de trap naar de eerste verdieping; tevens heb je toegang tot de inpandige garage en de multifunctionele ruimte aan de achterzijde. De garage is diep, heeft een kanteldeur met geïntegreerde loopdeur en elektra; de ruimte aan de achterzijde leent zich uitstekend als werkkamer, studeerruimte, plek voor je hobby’s, atelier of extra slaapkamer. Deze ruimte geeft toegang tot de achtertuin.

Eerste verdieping:
Deze woningen zijn bekend vanwege de speelse indeling; iets wat je aan de buitenzijde niet direct verwacht. Je woont ‘op niveau’ op de eerste verdieping; de zitkamer is aan de achterzijde, de woonkeuken aan de voorzijde en ertussen is de overloop met toiletruimte en een praktische bergkast. Grote ramen aan de voor- en achterzijde zorgen voor een weldaad van licht. De wandopstelling in de keuken heeft veel bergruimte in de onder- en bovenkasten.

Tweede verdieping:
Op de tweede verdieping zijn de overloop, drie slaapkamers en de badkamer. Aan de voorzijde is de meer dan 4.30 meter brede hoofdslaapkamer met een diepe vaste kast. Aan de achterzijde zijn twee prima slaapkamers, waarvan een met een wastafel. De wanden in de slaapkamers zijn behangen en daarna deels geschilderd in verschillende kleuren. De badkamer is vanaf de overloop en vanuit de hoofdslaapkamer te bereiken. De ruimte is ingedeeld met een ligbad, tweede toilet en een wastafel.

Exterieur:
De achtertuin is op het ideale zuidoosten gesitueerd; hier kun je genieten van de ochtend en de middagzon. De tuin is diep genoeg voor een speeltoestel, trampoline of je eigen groentetuin.

Bijzonderheden:
– De woning dient naar eigen smaak cosmetisch gemoderniseerd te worden (keuken, badkamer, tuin);
– Aan deze woning zit een projectnotaris gekoppeld. Deze wordt aangewezen door verkopende partij;
– LET OP, de woning mag alleen verkocht worden aan personen voor zelf bewoning. Beleggers mogen de woning niet kopen!

Samenvatting

Voorzieningen

Natuurlijke ventilatie
Tv kabel

Hypotheek & Financiering

Locatie

Online biedingsplatform

Direct contact

Geïnteresseerd? Plan een bezichtiging of neem direct contact op met de adverteerder van deze woning.

Please select form to show

Meer woningen

Bricknet - Woonhuis - Huur - Wolphaertsbocht 3083 MS Rotterdam (Carnisse)
Huur
Bricknet - Woonhuis - Huur - Silodam 142 1013 AS Amsterdam (Houthavens)
Huur
€ 2.150
Bricknet - Woonhuis - Huur - Groeneweg 8012 AP Zwolle (Oud-Assendorp)
Huur

Vraag een bezichtiging aan

Stuur een bericht

Woning melden

Met jouw hulp houden we ons aanbod actueel en schoon. Alvast bedankt!