Mijzijde 19 3471 GM Kamerik

€ 450.000
k.k.
Bricknet - Woonhuis - Koop - Mijzijde 19 3471 GM Kamerik Utrecht

Over deze woning

Vrijstaand wonen middenin het Groene Hart!

Altijd al de droom gehad om vrijstaand te wonen op een ruim perceel? Wellicht is Mijzijde 19 dan binnenkort uw nieuwe thuis.

Een authentieke woning, welke prachtig gelegen is in de dorpskern van Kamerik. U komt binnen in de hal met toegang tot de woonkamer. Fijn lichtinval door de grote raampartijen en de sfeervolle glas-in-loodramen. De benedenverdieping is gesplitst in twee ruimtes: de woonkamer aan de voorzijde en de achterkamer met open keuken. Leuk detail! Aan de keuken grenst een origineel klompenhok. Vrijstaand wonen betekent een ruim perceel rondom de woning. Hier worden momenteel groentes verbouwd en eieren onder de kippen geplukt. Opbergen kan in de vrijstaande houten berging en uw auto kunt u kwijt op eigen terrein. Op de berging liggen zes zonnepanelen.

Terug naar binnen treffen we de badkamer met douche, design radiator en wastafel met meubel en pakken we de trap naar boven. De ouderslaapkamer is aan de voorzijde gesitueerd en is verrassend ruim door de kunststof geplaatste dakkapel. Deze beschikt tevens over een elektrisch rolluik om de warmte goed buiten te kunnen houden. De tweede slaapkamer is aan de achterzijde gesitueerd en beschikt ook over een dakkapel. Beide slaapkamers beschikken over genoeg opbergruimte achter de knieschotten. Wassen kan in het washok, waar men ook het tweede toilet kan vinden.

Kom wonen met uitzicht over de Wetering in een kindvriendelijke en groene omgeving. Kamerik ligt centraal in het Groene Hart op een kleine vijftien minuten fietsen vanaf Woerden. Boodschappen worden gedaan bij de Plus en een terrasje kunt u pakken bij de Herberg of Buitenplaats Kameryck! Tevens heeft het dorp verschillende sportverenigingen, kinderopvang en een basisschool.

Kortom: kom landelijk wonen midden in het Groene Hart.

Alle feiten op een rij:
• Vrijstaand wonen aan het water
• Een authentieke woning met twee slaapkamers
• Gelegen op een ruim perceel met eigen parkeerplek
• Kindvriendelijke en groene buurt met fijne voorzieningen

Samenvatting

Voorzieningen

Buitenzonwering
Dakraam
Zonnepanelen

Hypotheek & Financiering

Locatie

Online biedingsplatform

Direct contact

Geïnteresseerd? Plan een bezichtiging of neem direct contact op met de adverteerder van deze woning.

Please select form to show

Meer woningen

Bricknet - Woonhuis - Huur - Wolphaertsbocht 3083 MS Rotterdam (Carnisse)
Huur
Bricknet - Woonhuis - Huur - Silodam 142 1013 AS Amsterdam (Houthavens)
Huur
€ 2.150
Bricknet - Woonhuis - Huur - Groeneweg 8012 AP Zwolle (Oud-Assendorp)
Huur

Vraag een bezichtiging aan

Stuur een bericht

Woning melden

Met jouw hulp houden we ons aanbod actueel en schoon. Alvast bedankt!