Nieuwe Gracht 15 2011 NB Haarlem

€ 1.400.000
k.k.
Bricknet - Woonhuis - Koop - Nieuwe Gracht 15 2011 NB Haarlem Noord-Holland

Over deze woning

Wat een juweel!
Uniek grachtenpand in Haarlem Centrum

Wanneer komt het voor dat je èn in het centrum van een stad woont èn een geweldig diepe achtertuin hebt èn een prachtig uitzicht hebt over de gracht èn zoveel ruimte, dat al je wensen uit kunnen komen? Nu dus. Dit prachtige herenhuis met 4 woonlagen bied je dat allemaal.
De foto’s laten het al zien: prachtige authentieke stijlkenmerken zijn behouden, zoals de plafonds met ornamenten en de prachtige schouwen. Ze geven het herenhuis het cachet dat je verwacht als je voor de woning staat.
Je gaat het helemaal verbouwen, want, eerlijk is eerlijk, er moet echt wel iets gebeuren. Maar ja, dan kun je het wel meteen helemaal naar eigen smaak en wens maken.
Loop vast virtueel met ons mee naar binnen. Kijk naar de foto’s, de film en probeer voor je te zien hoe het zal zijn als de verbouwing klaar is: prachtig toch!

Ook de ligging van dit grachtenpand is perfect: je loopt in 5 minuten naar de Grote Markt, het centrum van Haarlem, waar je volop kunt genieten van alles wat een stad te bieden heeft aan cultuur en ontspanning. En heb je behoefte aan rust, aan strand, duinen of bos, pak dan je fiets en ga op pad. Binnen 20 minuten word je op je wenken bediend!

Scholen, sportfaciliteiten, station Haarlem en winkels bevinden zich in de directe nabijheid. En ook de uitvalswegen naar Schiphol, Amsterdam en Den Haag zijn snel en makkelijk bereikbaar.

Zie jij jezelf hier al wonen? Aarzel dan niet te lang en bel Maarten voor een afspraak!

Indeling:
We komen binnen in een ruime hal en je ziet het meteen: alles is groot(s) in dit prachtige pand: hoge plafonds, ruime hal, lange gang over de hele diepte van het pand, prachtige trap in het achterhuis naar de eerste étage; een trapje naar beneden brengt je naar de (wijn)kelder.
De begane grond heeft een ruime badkamer, een woonkamer en suite met serre en dubbele deuren bieden toegang tot de 22 meter diepe stadstuin op het zuiden. Hier zit je in alle rust en privacy. Zon, schaduw, wat je maar wilt.

1e etage
Hier bevindt zich een overloop, toilet, de keuken, opnieuw een prachtige kamer en suite, grote schuiframen die prachtig uitzicht bieden op de gracht. Ideaal om hier bijvoorbeeld je living te maken. Leuk detail: het niveauverschil tussen de ruimtes. Middels een kleine trap kom je in de keuken;

2e etage
Deze etage is verdeeld over 3 slaapkamers, apart toilet, gang met toegang naar alle ruimtes en ook hier weer diezelfde speelse indeling met niveauverschillen en kleine trappen die naar de kamers leiden;

3e etage
Een volledige etage met aan de ene kant een mooie kamer met inbouwkast en de andere kant met ‘zolder-bestemming’.

Bijzonderheden:
• Woonoppervlakte 280m2, perceeloppervlakte 210m2
• Beschermd stadsgezicht
• Energielabel in aanvraag
• Bouwkundig rapport aanwezig
• Niet-zelfbewoningsclausule o.a. van toepassing
• Bestemming: Gemengd-4, Tuin-2 en Tuin-1

Samenvatting

Voorzieningen

Hypotheek & Financiering

Locatie

Online biedingsplatform

Direct contact

Geïnteresseerd? Plan een bezichtiging of neem direct contact op met de adverteerder van deze woning.

Please select form to show

Meer woningen

Bricknet - Woonhuis - Huur - Wolphaertsbocht 3083 MS Rotterdam (Carnisse)
Huur
Bricknet - Woonhuis - Huur - Silodam 142 1013 AS Amsterdam (Houthavens)
Huur
€ 2.150
Bricknet - Woonhuis - Huur - Groeneweg 8012 AP Zwolle (Oud-Assendorp)
Huur

Vraag een bezichtiging aan

Stuur een bericht

Woning melden

Met jouw hulp houden we ons aanbod actueel en schoon. Alvast bedankt!