Poolweg 1 10 7991 CP Dwingeloo

€ 350.000
k.k.
Bricknet - Woonhuis - Koop - Poolweg 1 10 7991 CP Dwingeloo Drenthe

Over deze woning

Geschakelde woningen te Dwingeloo
(gelegen omgeving Heuvelenweg/Poolweg)

De brochure van bouwnummer 10 (gelegen omgeving Heuvelenweg/Poolweg) is als voorbeeld brochure toegevoegd. U kunt de brochures van de bouwnummers 9, 11 en 12 downloaden bij het betreffende object op Funda.

Omschrijving:
Luxueus en comfortabel wonen in het prachtige Drentse Landschap.
Midden in het schitterende Drentse landschap, aan de rand van het pittoreske dorpje Dwingeloo verrijst een uniek project. Ontwikkeld voor meerdere doelgroepen en te realiseren in een landelijke omgeving. Stelt u zich eens voor: uw eigen gloednieuwe droomhuis, vanwaar u zó de Drentse natuur in wandelt of fietst. Voor de dagelijkse boodschappen ligt het centrum van Dwingeloo op loopafstand. Maakt u uw droom binnenkort ook waar?

Het gezellige brinkdorp Dwingeloo is gelegen nabij het Nationaal Park “Dwingelderveld”. Met ca. 10 minuten rijden bent u op de A28 waarmee het over uitstekende ontsluitingswegen beschikt naar alle windrichtingen. In het centrum van Dwingeloo vindt u diverse winkels, supermarkten, horecagelegenheden, enz. Tevens is er op loopafstand een brede basisschool en de sportvelden.

Op zoek naar een energiezuinige woning?
Gas-loos met warmtepomp en zonnepanelen?
Dan is dit uw kans!

Wat wordt er verkocht:

De verkoop van deze 4 objecten zal bestaan uit de kavel met een woning (2 keer een hoekwoning en 2 keer een tussenwoning) en een kavel met parkeerplaats en een berging. Het ontwerp en de indeling van het gebouw staan vast. Bij de koop van deze woning hoort naast 1 parkeerplaats op eigen terrein aan de voorzijde van het perceel ook een kavel (kavelgrootte totaal ca. 30m2) met berging (afmetingen berging ca 12,5m2) en parkeerplaats op het parkeerplein achter de appartementen. Daarnaast zullen de energievoorzieningen bij de woning en kavel worden verkocht. Met betrekking tot de energievoorzieningen is er gekozen voor een warmtepomp en zonnepanelen. Tevens wordt er een glasvezelkabel aangelegd tot de buitengevel.
De verkopende partij verkoopt hier een kavel en een nagenoeg afgebouwde woning en een kavel met parkeerplaats en berging.

De woning zal echter niet voorzien zijn van sanitair (keuken, badkamer, toilet). Kopende partij dient deze onderdelen zelf (in overleg met de aannemer van de verkopende partij) te (laten) plaatsen. Indien u voor een ander bouwbedrijf kiest is afbouw mogelijk nadat de woning is opgeleverd. Dit om te voorkomen dat er meerdere partijen tegelijk in dezelfde woning aan het werk zijn. Alle aan- en afvoer voor de hiervoor genoemde zaken zullen wel gereed zijn. Afwerking van de muren is schilder klaar. Er zal geen vloer (vloerbedekking) worden gelegd door de verkopende partij.

Uw eigen invulling in de verduurzaming van de samenleving; energieneutraal wonen. Zowel in de zomer als in de winter een behagelijke temperatuur in de woning. Dit alles kan in een prettige en vriendelijke woonomgeving.

Samenvatting

Voorzieningen

Hypotheek & Financiering

Locatie

Online biedingsplatform

Direct contact

Geïnteresseerd? Plan een bezichtiging of neem direct contact op met de adverteerder van deze woning.

Please select form to show

Meer woningen

Bricknet - Woonhuis - Huur - Wolphaertsbocht 3083 MS Rotterdam (Carnisse)
Huur
Bricknet - Woonhuis - Huur - Silodam 142 1013 AS Amsterdam (Houthavens)
Huur
€ 2.150
Bricknet - Woonhuis - Huur - Groeneweg 8012 AP Zwolle (Oud-Assendorp)
Huur

Vraag een bezichtiging aan

Stuur een bericht

Woning melden

Met jouw hulp houden we ons aanbod actueel en schoon. Alvast bedankt!