Simon Stevinstraat 4 3514 XC Utrecht

€ 375.000
k.k.
Bricknet - Woonhuis - Koop - Simon Stevinstraat 4 3514 XC Utrecht Utrecht

Over deze woning

Op een unieke locatie, op de overgang van de wijken Tuinwijk en Vogelenbuurt, ligt deze charmante tussenwoning met twee slaapkamers, patio, grote bijkeuken en achterom. Na 58 jaar bewoning door dezelfde eigenaar is het nu tijd voor een nieuwe generatie. De woning is in de basis goed onderhouden, maar dient zeker te worden aangepast aan de hedendaagse woonwensen.

Bouwjaar: 1920 Woonoppervlak: 83 m² Inhoud: 351 m3 Perceeloppervlak: 76 m².

De woning ligt in een zeer rustige straat met nagenoeg alleen bestemmingsverkeer. Aan de voorzijde kijk je vanuit deze karakteristieke woning uit op een sfeervol pleintje. De woning is gelegen op korte afstand van zo ongeveer alle mogelijke stadsvoorzieningen zoals o.a. het Griftpark, diverse buurtwinkels, horeca, kinderopvang, scholen en openbaar vervoer. Het oude stadscentrum van Utrecht is makkelijk, in slechts enkele minuten lopen of fietsen bereikbaar en met de auto bent u in een paar minuten de stad uit en op de diverse uitvalswegen zoals de A12, A27, A2 en A28.

BEGANE GROND: Via de entree kom je direct in de woonkamer met plavuizenvloer en open trap naar de eerste verdieping. De half open keuken is eenvoudig. De badkamer met douche en toilet is gelegen achter de keuken. Achter de keuken liggen verder nog de berging met de toegang tot de patio (westen) en de aansluiting voor de was-/droogmachine. De berging ontsluit aan de achterzijde van het perceel direct aan de openbare weg, in de Zacharias Jansenstraat.

1e VERDIEPING: Overloop met wastafel, twee slaapkamers met elk een dakkapel, een ruime inloopkast met daklicht en een kleine werkkamer.

Zoals bovenstaand aangegeven heeft de laatste bewoner er 58 jaar gewoond. In deze periode zijn er bijna geen moderniseringen aan de woning uitgevoerd. De woning zal door de nieuwe eigenaar volledig dienen te worden gerenoveerd en gemoderniseerd. Een onderdeel hiervan zal zijn het vervangen van de begane grondvloer. Deze is dusdanig aangetast dat deze zal moeten worden vervangen. Naar het vervangen van deze houten vloer voor een betonnen exemplaar is reeds onderzoek gedaan en de kosten daarvan worden geraamd op ca. € 16.000,-.

Bijzonderheden:
– Woning met zeer veel potentie;
– Gelegen op een locatie in een zeer gewilde wijk van Utrecht;
– Woning dient volledig te worden opgeknapt.

Samenvatting

Voorzieningen

Natuurlijke ventilatie
Rookkanaal

Hypotheek & Financiering

Locatie

Online biedingsplatform

Direct contact

Geïnteresseerd? Plan een bezichtiging of neem direct contact op met de adverteerder van deze woning.

Please select form to show

Meer woningen

Bricknet - Woonhuis - Huur - Wolphaertsbocht 3083 MS Rotterdam (Carnisse)
Huur
Bricknet - Woonhuis - Huur - Silodam 142 1013 AS Amsterdam (Houthavens)
Huur
€ 2.150
Bricknet - Woonhuis - Huur - Groeneweg 8012 AP Zwolle (Oud-Assendorp)
Huur

Vraag een bezichtiging aan

Stuur een bericht

Woning melden

Met jouw hulp houden we ons aanbod actueel en schoon. Alvast bedankt!