Voorburggracht 151 1722 GC Zuid-Scharwoude

€ 249.000
k.k.
Bricknet - Woonhuis - Koop - Voorburggracht 151 1722 GC Zuid-Scharwoude Noord-Holland

Over deze woning

Gelegen aan de Voorburggracht in Zuid-Scharwoude ligt deze lieve en karakteristieke woning die zo uit een sprookje lijkt te komen. Originele details zoals oudhollandse raamluiken, zinken dakgoten, snijvoegen en een prachtige voor- en zij tuin. De raamluiken geven het geheel een finishing touch. Het oprijpad biedt parkeerplaats voor meerdere auto’s op eigen terrein. De woning heeft verder een knusse en tuingerichte woonkamer, een verrassend ruime keuken, een bijkeuken en op de bovenverdieping aan beide kanten diverse dakkappellen en twee slaapkamertjes. Ook heeft de woning een kleine vliering en een schuurtje. De woning dateert van 1910, heeft een woonoppervlakte van 70 m2 en bevindt zich op een perceel met een oppervlakte van 145 m2.
Voorburggracht 151 is gelegen in een kindvriendelijke buurt op loopafstand van het centrum van Zuid-Scharwoude. Alle voorzieningen zijn in de buurt en het nabijgelegen winkelcentrum “De Broekerveiling” biedt diverse winkels en supermarkten onder één dak. De dichtstbijzijnde uitvalsweg bevindt zich op slechts 9 minuten rijden en binnen 15 autominuten kunt u in Alkmaar of Schagen zijn.
Deze woning is bewoond met liefde en dat zie je! ‘De Vliegende Makelaar’ geeft u graag een rondleiding en hoopt dat u bij dit huis het zelfde gevoel zal krijgen als de huidige bewoner.
De woning komt op de markt middels een bieden vanaf prijs, de makelaar zal u tijdens de bezichtiging hier alles over vertellen.

Indeling
Via het ruime oprij pad betreden we de oude voordeur met luikje. De hal geeft toegang tot de vaste trap naar de eerste verdieping, de eetkeuken, de badkamer met toilet en de woonkamer. De kleine L-vormige woonkamer biedt uitzicht over de Voorburggracht. Via de tuindeur bereikt u de gezellig en kleurrijke zij tuin.
De badkamer is eenvoudig en hier bevindt zich ook het toilet. De keuken is simpel maar in verhouding met het huis ruim te noemen.
Via de keuken betreden we de handige bijkeuken met opstel mogelijkheid voor de wasmachine. Ook is hier een toegangsdeur naar de prachtige zijtuin.
Via de vaste trap komen we bij de overloop met de toegang tot beide slaapkamers en de vliering.
Wordt dit sprookjeshuisje uw nieuwe woning?
Kenmerken:
Karakteristiek wonen,
Mooie locatie,
Zinken dakgoten,
Aan beide zijkanten dakkappellen,
Strand en duinen op fietsafstand,
Twee slaapkamers
Fijne tuingerichte woonkamer met openslaande deuren.

Samenvatting

Voorzieningen

Natuurlijke ventilatie
Tv kabel

Hypotheek & Financiering

Locatie

Online biedingsplatform

Direct contact

Geïnteresseerd? Plan een bezichtiging of neem direct contact op met de adverteerder van deze woning.

Please select form to show

Meer woningen

Bricknet - Woonhuis - Huur - Wolphaertsbocht 3083 MS Rotterdam (Carnisse)
Huur
Bricknet - Woonhuis - Huur - Silodam 142 1013 AS Amsterdam (Houthavens)
Huur
€ 2.150
Bricknet - Woonhuis - Huur - Groeneweg 8012 AP Zwolle (Oud-Assendorp)
Huur

Vraag een bezichtiging aan

Stuur een bericht

Woning melden

Met jouw hulp houden we ons aanbod actueel en schoon. Alvast bedankt!