Wethouder H.H. Korteboslaan 115 7461 PJ Rijssen

€ 437.000
k.k.
Bricknet - Woonhuis - Koop - Wethouder H.H. Korteboslaan 115 7461 PJ Rijssen Overijssel

Over deze woning

Wilt u wonen in een nieuwbouwwoning, gasloos, energiezuinig en voorzien van alle gemakken? Op een prachtige plek aan de rand van het park en de bossen? Dan is deze nieuw te bouwen ROYALE, HALFVRIJSTAANDE WONING wellicht iets voor u!

De planning van de gemeente is dat de Wethouder Korteboslaan een nieuwe inrichting zal krijgen, met nieuwe bestrating, drempels en een trottoirgedeelte. Ook zal de wegenstructuur worden aangepast. De uitwerking hiervan is gepubliceerd op de website van de gemeente. Door de ligging aan de rand van het park en nabij de bossen is het een gouden plek! Nieuw wonen in een prachtige, bestaande omgeving!

Ten Brinke Bouw is de aannemer van deze royale halfvrijstaande woning. De prognose voor de start bouw is begin 2022. De woningen worden gebouwd onder waarborg van SWK. De koper krijgt hiervan een waarborgcertificaat, waardoor kwaliteit, afbouw en zekerheid bij de nieuwbouw gewaarborgd zijn.

VERKOOPDOCUMENTATIE

Bij de verkoop van deze nieuw te bouwen woning hoort verkoopdocumentatie. Deze documentatie is opgesteld zodat u als koper precies weet wat u koopt. De documentatie kunt u per mail aanvragen bij Ten Hove Makelaardij. Als er vervolgens vragen zijn kunt u ook hiervoor informeren bij Ten Hove Makelaardij. Uiteindelijk kunt u dan een weloverwogen koopbeslissing nemen.

Bent u mogelijk geïnteresseerd en heeft u nog vragen over deze woning? Of heeft u nog vragen over bijvoorbeeld uw eigen woning of uw financiering? Neem dan contact met op met Ten Hove Makelaardij, we horen het graag!

KENMERKEN
– Start bouw prognose begin 2022;
– Een prachtige, bestaande en groene locatie waarvan ook de infrastructuur vernieuwd zal worden;
– Vrij op naam, dus geen overdrachtsbelasting of inschrijvingskosten notaris;
– Gebouwd met SWK-garantie;
– Zeer energiezuinig en gasloos wonen!

OVERIGE INFORMATIE EN DISCLAIMER

LET OP: De nieuwbouwwoningen zullen verkocht worden bij inschrijving, de genoemde prijs is een richtprijs. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Ten Hove Makelaardij. De makelaar informeert u verder over de inschrijftermijn en alle overige wetenswaardigheden.

De (internet-)publicatie kan om onder andere technische redenen afwijken van de werkelijke situatie. Ook de getoonde (al dan niet ingetekende) plattegronden en impressies zijn indicatief en kunnen afwijken van de werkelijke situatie. Bij de ondertekening van de koopovereenkomst zullen daarom alleen de technische tekeningen worden geparafeerd en alleen aan de ondertekende stukken kunnen rechten worden ontleend.

De woningen worden geleverd met sanitair en badkamer, maar zonder keuken (wel zijn de aansluitingen hiervoor aanwezig).

De woningen worden gebouwd met een SWK-certificaat. SWK is een onafhankelijke stichting die afbouw en jarenlange garantie op de bouwkundige staat garandeert en bemiddelt bij bijvoorbeeld klachten en gebreken.

Er zijn geen kosten koper zoals overdrachtsbelasting en inschrijvingskosten kadaster van toepassing, de woning wordt Vrij op Naam verkocht.

Samenvatting

Voorzieningen

Balansventilatie
Glasvezelkabel
Mechanische ventilatie
Zonnepanelen

Hypotheek & Financiering

Locatie

Online biedingsplatform

Direct contact

Geïnteresseerd? Plan een bezichtiging of neem direct contact op met de adverteerder van deze woning.

Please select form to show

Meer woningen

Bricknet - Woonhuis - Huur - Wolphaertsbocht 3083 MS Rotterdam (Carnisse)
Huur
Bricknet - Woonhuis - Huur - Silodam 142 1013 AS Amsterdam (Houthavens)
Huur
€ 2.150
Bricknet - Woonhuis - Huur - Groeneweg 8012 AP Zwolle (Oud-Assendorp)
Huur

Vraag een bezichtiging aan

Stuur een bericht

Woning melden

Met jouw hulp houden we ons aanbod actueel en schoon. Alvast bedankt!