Je komt verder met Bricknet

Over Bricknet

Bricknet is een online woningplatform samengesteld voor huiseigenaren die zelf hun eigen woning willen verkopen of verhuren. Bricknet is een onafhankelijke woningwebsite gefocust op de particuliere huizenmarkt. Wij zijn niet verbonden aan een brancheorganisatie. Dus iedereen die zijn woning wilt verkopen of verhuren kan zich aanmelden en direct aan de slag gaan zonder tussenkomst van een makelaar. Ook bieden we je woning aan op andere verzamelsites en komt het aanbod van andere aanbieders op Bricknet te staan waardoor we altijd het grootste woningaanbod hebben.

Onze missie

Ons doel is om de woning (ver)kopers en (ver)huurders de keuzevrijheid te geven om zonder een makelaar zelfstandig je woning te verkopen of te verhuren. Gelet op het steeds meer voorkomend gebruik van internet en digitalisering, is het naar onze mening het aanbieden en verkopen/verhuren van woningen online een ideale  oplossing voor nu en in de toekomst. 

In een wereld die steeds digitaler wordt, zijn wij de partij die (ver)kopers en (ver)huurders ontzorgt. We helpen met het maken van selecties en keuzes door middel van relevante producten, functionaliteiten en de juiste tools.

Voor de pers

Als een van de grootste woningplatformen hebben we goed inzicht in de markt. Zo doen we doorlopend gebruikersonderzoek en data-analyses. We delen bovendien graag ons verhaal en visie op de markt.

Voor toekomstige collega's

Met een internationaal team van aanpakkers werk je vanuit een van de mooiste plekken in Amsterdam en andere wereldsteden. Daar ontwikkelen wij functionaliteiten, producten, diensten en de juiste tools voor alle dagelijkse gebruikers.

Voor alle onbeantwoorde vragen

We hopen natuurlijk dat we je met weinig vraagtekens achterlaten. Loop je toch ergens tegenaan dan kun je ons mailen via info@bricknet.nl