2/1-kapwoning (Bouwnr. 3) 5327 AN Hurwenen

€ 452.500
k.k.
Bricknet - Woonhuis - Koop - 2/1-kapwoning (Bouwnr. 3) 5327 AN Hurwenen Gelderland

Over deze woning

Nieuwbouwproject Wielewaallaan, Hurwenen

Op ongeveer een kwartier rijden van het centrum van Den Bosch wordt in de Bommelerwaard een viertal 2/1-kapwoningen gerealiseerd vanaf € 452.500,- von. Moderne uitstraling en hedendaags wooncomfort! De woningen liggen aan de rand van het gemoedelijke dorp, met blijvend uitzicht aan de achterzijde over landerijen. In het nabij gelegen Rossum, ook aan de Waal gelegen, zijn de basisschool, tennis- en voetbalvereniging en diverse winkels. Voor de middelbare school, NS-station en breder winkelbestand ligt Zaltbommel vlakbij.

De woningen hebben zeer diepe tuinen, want ze worden gerealiseerd op kavels van maar liefst 383 m2! De woonoppervlakte bedraagt ca. 155 m2.

Indeling:
Entree via zijgevel, hal met trapopgang en toiletruimte. Leefkeuken (18 m2) aan de voorzijde met in elke woning eveneens standaard een erker. Woonkamer (35 m2) aan de tuinzijde. Eerste verdieping 3 slaapkamers (ca. 9, 11 en 21 m2) en de badkamer (7½ m2) met douche, wastafel en 2e toilet. De zolder is een open ruimte, goed geschikt om een 4e kamer te realiseren. Twee woningen beschikken standaard over een garage, bij de andere twee is deze optioneel. De koopsom is gebaseerd op oplevering met badkamer, maar zonder keuken.

De (gasloze) woningen worden volledig verwarmd middels vloerverwarming en zijn uiteraard voorzien van zonnepanelen en zeer goed geïsoleerd. Doordat het een kleinschalig project is, is er voldoende mogelijkheid voor het inbrengen van persoonlijke voorkeuren. Na de koop wordt daarvoor een afspraak gemaakt om uw wensen te inventariseren!

Koopsom bouwnummer 1 en 4: € 480.000,- von, incl. garage.
Koopsom bouwnummer 2 en 3: € 452.500,- von, excl. garage.

Samenvatting

Voorzieningen

Zonnepanelen

Hypotheek & Financiering

Locatie

Online biedingsplatform

Direct contact

Geïnteresseerd? Plan een bezichtiging of neem direct contact op met de adverteerder van deze woning.

Please select form to show

Meer woningen

Bricknet - Woonhuis - Huur - Wolphaertsbocht 3083 MS Rotterdam (Carnisse)
Huur
Bricknet - Woonhuis - Huur - Silodam 142 1013 AS Amsterdam (Houthavens)
Huur
€ 2.150
Bricknet - Woonhuis - Huur - Groeneweg 8012 AP Zwolle (Oud-Assendorp)
Huur

Vraag een bezichtiging aan

Stuur een bericht

Woning melden

Met jouw hulp houden we ons aanbod actueel en schoon. Alvast bedankt!