Altvioolstraat 51 1312 JN Almere

€ 309.000
k.k.
Bricknet - Woonhuis - Koop - Altvioolstraat 51 1312 JN Almere Flevoland

Over deze woning

U HEEFT EEN OBJECTCODE NODIG ALS U ONS BELT. DE CODE IS: 60212
DEZE WONING WORDT MET VOORRANG AANGEBODEN AAN SOCIALE HUURDERS VAN DE ALLIANTIE.

Centraal gelegen in Muziekwijk bieden wij een tussenwoning aan!

Het winkelcentrum van Muziekwijk ligt op nog geen 10 minuten loopafstand. Het winkelcentrum is o.a. voorzien van een supermarkt, een bakkerij en drogist. Het centrum van Almere is zowel met de auto als met de fiets en het openbaar vervoer goed bereikbaar. De bushalte en het treinstation van Almere Muziekwijk liggen op loopafstand van de woning. De uitvalswegen en recreatievoorzieningen zijn binnen een paar minuten bereikbaar.

INDELING.
Begane grond:
Hal met meterkast, toilet, trapopgang en toegang tot de tuingerichte woonkamer met open keuken. De keuken betreft een standaard keukenblok zonder inbouwapparatuur. Middels de loopdeur heb je toegang tot de achtertuin. In de tuin is een berging aanwezig.

Eerste verdieping:
Overloop met toegang tot de drie slaapkamers van diverse afmetingen, een kast en de badkamer. De badkamer is voorzien van een douche, wastafel, tweede toilet en wasmachine aansluiting.

ALGEMEEN:
– Projectnotaris Trip Notarissen;
– Niet-zelfbewoningsclausule van toepassing;
– Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende bepaalde periode);
– Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
– Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor.

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Als sociale huurder (bij de Alliantie of een andere corporatie) krijg je vaak voorrang op de koopwoningen en/of middensegment huurwoningen die wij aanbieden. Dit doen wij, omdat wij streven naar een passende woning voor zoveel mogelijk mensen. De woning die wordt achtergelaten kan dan weer aangeboden worden aan mensen die op de wachtlijst staan voor een betaalbare huurwoning. Zo krijgen meer mensen de kans om te wonen in een huis die past bij hun situatie.

Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het hoogste bod (in een bepaalde voorrangscategorie) voorrang. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij inschrijving geldig. Wil je aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de e-mail updates op benopzoek.nl, geef je huidige woonsituatie op bij de bezichtigingsaanvraag en meld het bij het uitbrengen van je bod bij de makelaar. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Benieuwd naar de complete voorrangsregeling? Kijk op benopzoek.nl/voorrang-huurders – en zie direct wat de voorrangsregeling voor jou betekent.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Samenvatting

Voorzieningen

Hypotheek & Financiering

Locatie

Online biedingsplatform

Direct contact

Geïnteresseerd? Plan een bezichtiging of neem direct contact op met de adverteerder van deze woning.

Please select form to show

Meer woningen

Bricknet - Woonhuis - Huur - Wolphaertsbocht 3083 MS Rotterdam (Carnisse)
Huur
Bricknet - Woonhuis - Huur - Silodam 142 1013 AS Amsterdam (Houthavens)
Huur
€ 2.150
Bricknet - Woonhuis - Huur - Groeneweg 8012 AP Zwolle (Oud-Assendorp)
Huur

Vraag een bezichtiging aan

Stuur een bericht

Woning melden

Met jouw hulp houden we ons aanbod actueel en schoon. Alvast bedankt!