Beemterweg 63 7341 PD Beemte Broekland

€ 695.000
k.k.
Bricknet - Woonhuis - Koop - Beemterweg 63 7341 PD Beemte Broekland Gelderland

Over deze woning

BEEMTE BROEKLAND – BEEMTERWEG 63

In het fraaie buitengebied van Beemte Broekland gelegen VRIJSTAANDE WONING met een tweetal ruime in goede staat verkerende bijgebouwen (respectievelijk 7 x 20m en 8.5 x 19,2 m), gelegen op een perceel van totaal 11.360 m2, bestaande uit het woon- en werkerf, siertuin, moestuin en weiland. De woning is oorspronkelijk gebouwd rond 1900, maar in de loop van de jaren verbouwd en in 2008 voorzien van een nieuw dak. Inhoud 540 m3, gebruiksoppervlakte 140 m2.
De woning is v.v. isolatieglas (nagenoeg geheel), dakisolatie en grotendeels vloerisolatie. Verwarming d.m.v. gas-CV, voorste deel woonkamer v.v. vloerverwarming.
De eerste stenen schuur (7 x 20 m2) is in 2000 verhoogd en voorzien van een nieuwe verdiepingsvloer en een nieuwe geïsoleerd stalen dak, waardoor er een prachtige zeer praktische schuur met veel gebruiksmogelijkheden ontstaan is met een volwaardige bruikbare verdieping met opslagruimte en een afgewerkte kamer. Aan de schuur is een stal aangebouwd van 4,5 x 4,5 m.
Het tweede bijgebouw (8,5 x 19,2m) betreft een even fraai bedrijfsgebouw van 136 m2 met een betonvloer, stalen damwand profielplaten en stalen dakprofielplaten en een grote roldeur, alsmede een loopdeur, welke ook gebouwd is in 2000.

Indeling woning: Hal, toilet, L-vormige woonkamer, zijkamer, open keuken, slaapkamer met trapopgang, tweede keuken in uitbouw, douche met wastafel.
Verdieping: Grote open afgewerkte ruimte, waar meerdere slaapkamers gecreëerd kunnen worden indien gewenst.

Interesse in dit woonhuis? Schakel direct uw eigen NVM aankoopmakelaar in. Uw NVM aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.

Samenvatting

Voorzieningen

Vliering
Elektra
Stromend water

Hypotheek & Financiering

Locatie

Online biedingsplatform

Direct contact

Geïnteresseerd? Plan een bezichtiging of neem direct contact op met de adverteerder van deze woning.

Please select form to show

Meer woningen

Bricknet - Woonhuis - Huur - Wolphaertsbocht 3083 MS Rotterdam (Carnisse)
Huur
Bricknet - Woonhuis - Huur - Silodam 142 1013 AS Amsterdam (Houthavens)
Huur
€ 2.150
Bricknet - Woonhuis - Huur - Groeneweg 8012 AP Zwolle (Oud-Assendorp)
Huur

Vraag een bezichtiging aan

Stuur een bericht

Woning melden

Met jouw hulp houden we ons aanbod actueel en schoon. Alvast bedankt!