Bernhardlaan 26 6077 AT Sint Odiliënberg

€ 170.000
k.k.
Bricknet - Woonhuis - Koop - Bernhardlaan 26 6077 AT Sint Odiliënberg Limburg

Over deze woning

In een rustige woonwijk in Sint Odiliënberg bieden wij deze tussenwoning te koop aan. De woning is hier en daar gedateerd, maar beschikt wel over o.a. kunststof kozijnen, een serre en diverse bergingen.

Kelder:
Praktische provisiekelder (± 6,4 m²) bereikbaar vanuit de keuken.

Begane grond:
Hal/entree met meterkast, toiletruimte, trap naar de eerste verdieping en toegang tot de woonkamer en keuken. Zowel de hal en de woonkamer zijn afgewerkt met een visgraat parketvloer en een spanplafond. De wanden zijn afgewerkt met behang. De doorzon woonkamer (± 25,6 m²) beschikt over inbouwspotjes. Gesloten woonkeuken (± 6,4 m²) ingericht met een eiken keuken voorzien van koelkast, gaskookplaat en afzuigkap. Vanuit de keuken is via een portaal de tuinkamer en bijkeuken bereikbaar. De bijkeuken (± 7,4 m²) is afgewerkt met een vinyl vloer en een schrootjesplafond. De ruime tuinkamer (± 14 m²) geeft via de schuifpui toegang tot de tuin.

Eerste verdieping:
De overloop biedt toegang tot 3 slaapkamers (resp.
± 10,4 m², 12,9 m² en 5,1 m²) en de badkamer. De trap en overloop (± 2,6 m²) zijn afgewerkt met vloerbedekking en alle slaapkamers zijn afgewerkt met een laminaat vloer. De 2 grote slaapkamers zijn voorzien van dubbele muurkasten. De geheel betegelde badkamer (± 3,7 m²) is ingericht met een douche en wastafel.

Bergzolder:
Via een vlizotrap toegang tot de bergzolder (± 14,8 m²). Hier hangt de cv-ketel.

Buitengedeelte:
De achtertuin is op het zuiden gericht en beschikt over een achterom via een gezamenlijk achterpad. De tuin is geheel beklinkerd en daardoor onderhoudsvriendelijk.

Bergingen:
Vanuit de tuinkamer is er toegang tot 2 bergingen. De eerste berging (± 4,7 m²) beschikt over een aanrecht, tegelvloer en heeft de aansluiting voor een grondwaterpomp. De tweede berging (± 16,8 m²) is een klusruimte en is voorzien van een vinyl vloer en een wastafel.

Ligging:
Sint Odiliënberg (Limburgs: Berg) is een dorp ten oosten van de Maas in het Roerdal gelegen. Het dorp is cultuurhistorisch van belang vanwege de aanwezigheid van de 11e-eeuwse Basiliek, de daarnaast gelegen Onze-Lieve-Vrouwekapel en huize Hoosden. Tevens bevindt zich in het dorp het Roerstreekmuseum, Kasteel Frymersum en een stenen beltmolen die is ingericht als korenmolen. Het bekende Pieterpad brengt vele toeristen naar Sint Odiliënberg. Voor wat betreft voorzieningen, zoals winkels, is het grotendeels op Roermond georiënteerd.

Bijzonderheden:
– Projectnotaris: Je kunt als koper een keuze maken uit een tweetal notarissen, te weten Notariskantoor Roerdalen te Sint Odiliënberg of Van Hecke Houben Notarissen te Roermond/Heythuysen.
– Woning voor eigen gebruik: Deze woning is eigendom van Wonen Limburg, waarbij Wonen Limburg samen met Hermans Makelaardij jou graag een kans op de woningmarkt biedt om een woning aan te kunnen kopen. Deze woning is dan ook bestemd voor eigen gebruik en bijvoorbeeld niet voor verhuurdoeleinden dan wel doorverkoop. Hiervoor wordt een antispeculatiebeding opgenomen.
– Afhankelijk van jouw persoonlijke situatie (inkomen en spaargeld) is het mogelijk om in aanmerking te komen voor een starterslening van SVn in samenwerking met de gemeente. Door deze aantrekkelijke leningsvariant wordt het aankopen van een woning/appartement voor veel kandidaat-kopers mogelijk!

Samenvatting

Voorzieningen

Natuurlijke ventilatie
Tv kabel

Hypotheek & Financiering

Locatie

Online biedingsplatform

Direct contact

Geïnteresseerd? Plan een bezichtiging of neem direct contact op met de adverteerder van deze woning.

Please select form to show

Meer woningen

Bricknet - Woonhuis - Huur - Wolphaertsbocht 3083 MS Rotterdam (Carnisse)
Huur
Bricknet - Woonhuis - Huur - Silodam 142 1013 AS Amsterdam (Houthavens)
Huur
€ 2.150
Bricknet - Woonhuis - Huur - Groeneweg 8012 AP Zwolle (Oud-Assendorp)
Huur

Vraag een bezichtiging aan

Stuur een bericht

Woning melden

Met jouw hulp houden we ons aanbod actueel en schoon. Alvast bedankt!