Burg. Goossensstraat 7 5531 HD Bladel

€ 449.000
k.k.
Bricknet - Woonhuis - Koop - Burg. Goossensstraat 7 5531 HD Bladel Noord-Brabant

Over deze woning

OP PRACHTLOCATIE, MIDDEN IN CENTRUM VAN BLADEL, TOCH RUSTIG EN MET EEN GROTE TUIN. DEZE VRIJSTAANDE WONING HEEFT KARAKTER, IS NETJES EN BIEDT DE KOPER EEN IDEAAL UITGANGSPUNT OM JE EIGEN DROOMWENSEN WAAR TE MAKEN. OPRIT EN GROTE GARAGE AAN DE RECHTSE KANT, UITBOUWEN OF MODERNISEREN? ER ZIJN VOLOP KANSEN EN DAT OP LOOPAFSTAND VAN DE MARKT EN WINKELSTRAAT.

Indeling:

Begane grond:
Entree met tegelvloer, granol wanden en spuitwerk plafond. De hal geeft toegang tot de meterkast, de trapopgang, de verdiepte provisiekelder, het deels betegeld toilet met fonteintje en zoals in de jaren zestig gebruikelijk, een deur links naar de woonkamer en rechts naar de keuken.

De doorzon woonkamer aan de linkerzijde heeft een houten vloer, spuitwerk wanden en een gestuukt plafond. Zowel de voor- als de achterzijde heeft grote raampartijen die zorgen voor voldoende lichtinval. De woonkamer heeft daarnaast een mooie schouw met open haard voor gezellige, warme avonden. Niet alleen vanuit de hal maar ook vanuit de woonkamer kunt u via een deur naar de aparte keuken. De keuken is voorzien van een tegelvloer, deels betegelde wanden en een gestuukt plafond. De eenvoudige maar nette keuken is voorzien van ingebouwde bovenkastjes en een los gasfornuis met oven en schouw.

Achter de keuken ligt het portaal met diezelfde tegelvloer. Hier bevindt zich de opstelling van de CV-ketel (Merk Nefit Proline, 2011). Vanuit het portaal kunt u naar de badkamer en de tuin. De volledig betegelde badkamer is voorzien van een aansluiting voor de wasmachine, wastafel met kastjes en een ruime douche met glazen wand.

1e verdieping:
De verdieping betreft een stenen verdiepingsvloer. De overloop is voorzien van een Novilon vloer en heeft een luik naar de zolder. Er zijn vier slaapkamers waarvan de grootste slaapkamer zich aan de achterzijde bevindt en is voorzien van vloerbedekking en een wastafel. De overige drie slaapkamers hebben een Novilon vloer en op de rechter slaapkamer aan de voorzijde is een toilet geplaatst.

2e Verdieping:
Deze verdieping heeft een houten zoldervloer en is voorzien van een houten dakbeschot wat deels is beplankt.
De hoogte van de nok biedt mogelijkheden voor een vaste trap en met het plaatsten van een dakkapel zou hier nog een slaap/zolderkamer gerealiseerd kunnen worden.

Buiten de woning:
Aangelegde voortuin met links de bestrate oprit naar garage/berging en middels schuifpoort toegang tot de riante achtertuin.

Aangelegde achtertuin gelegen op het zonnige Zuiden, met volop groen, gazon, planten, struiken en een paar bomen. De houten berging geeft ruimte voor extra opslag en aan de rechterzijde is nog eens een brede zijtuin aanwezig.

Algemeen:
* Houten kozijnen, het keukenraam en 1 slaapkamerraam hebben isolatieglas.
* Houten zoldervloer en dakbeschot.
* Woning is in spouw gebouwd.
* Prachtige locatie, ontelbare mogelijkheden.

*Kortom: Zin om je handen uit de mouwen te steken en los te gaan met plannen? Dan is dit je kans!

Samenvatting

Voorzieningen

Natuurlijke ventilatie
Tv kabel

Hypotheek & Financiering

Locatie

Online biedingsplatform

Direct contact

Geïnteresseerd? Plan een bezichtiging of neem direct contact op met de adverteerder van deze woning.

Please select form to show

Meer woningen

Bricknet - Woonhuis - Huur - Wolphaertsbocht 3083 MS Rotterdam (Carnisse)
Huur
Bricknet - Woonhuis - Huur - Silodam 142 1013 AS Amsterdam (Houthavens)
Huur
€ 2.150
Bricknet - Woonhuis - Huur - Groeneweg 8012 AP Zwolle (Oud-Assendorp)
Huur

Vraag een bezichtiging aan

Stuur een bericht

Woning melden

Met jouw hulp houden we ons aanbod actueel en schoon. Alvast bedankt!