De Miggelt 4 7121 HA Aalten

€ 343.004
k.k.
Bricknet - Woonhuis - Koop - De Miggelt 4 7121 HA Aalten Gelderland

Over deze woning

Ruim 40 jaar geleden is woonwijk De Miggelt ontwikkeld precies tussen de Bocholtsestraatweg en de Bodendijk in. In deze ruim opgezette wijk staan tussen het groen leuke woningen. Deze keer mogen wij een keurige 2-onder-1- kapper verkopen. Met garage, tuinhuis, houten berging en veel vrijheidsbeleving. Wel met een oplevering van medio oktober 2022. Maar goed, het lange wachten wordt dan wel beloond met veel woongenot. Lees maar mee…

WAT KOOP JE DAN PRECIES?
We openen de voordeur opzij (onder een brede overkapping) en in de ruime hal zien we een hardhouten spiltrap, een keurig toilet en de meterkast (groepenkast is uitgebreid/glasvezel). De L-vormige woonkamer is royaal met achter een ideale schuifpui (met geïntegreerde hordeur) naar de tuin. Voor zorgt een raam tot op de grond voor extra licht en uitzicht. Jawel, voor en achter zit je lekker vrij. Ook staat er een strakke gashaard die voor de nodige sfeer en warmte zorgt. Op de vloer ligt (nagenoeg in heel de woning) laminaat. Achter treffen we een keurige (open) keuken uit 2013 aan, met inbouwapparatuur. Boven zien we drie slaapkamers en een grote badkamer. We noteren een inloopdouche, wastafel met meubel, toilet en inbouwspots. Nemen we de volgende spiltrap dan zien we de CV-combiketel hangen op een ruime overloop. Aan de voorzijde een flinke inloopkast. De deur geeft toegang tot een grote vierde slaapkamer met dakkapel. Niet onvermeld blijven de 17 zonnepanelen (2018) aan de voorzijde. Uiteraard zijn deze bij de koop inbegrepen. Bij de bouw is spouw, dak en vloerisolatie toegepast (tegen toen geldende normen). Beneden zijn rolluiken.

WAS DIT HET?
Nou nee. Want in de garage zien we naast een extra keukenblok ook dat de wasmachine er staat. Er zijn aan de voorzijde twee openslaande deuren en opzij een deur naar de tuin.

WAT VALT ER BUITEN TE BELEVEN?
Op het 300 m² grote perceel bij de woning is altijd een plekje in de zon of schaduw te vinden. Achter de woning is een houten berghok achter de garage gebouwd. Achter in de tuin staat een gezellig tuinhuis met ruime dakoverstekken. Veel groen, prachtige bomen in het park erachter en de vijver maken de boel compleet.

Nog meer interessant om te weten?
Je zult zien dat de ligging erg vrij is, achter aan een park en voor geen inkijk. Op de oprit kunnen meerdere auto’s staan, tegenover is ook nog veel parkeerruimte aanwezig. Er zijn grotendeels kunststof kozijnen aangebracht. Bouwbedrijf Groothuis (Harbrinkhoek) heeft de woning traditioneel gebouwd en dat zie je. De bitumineuze dakbedekking is ca 9 jaar oud. De buurt is de laatste jaren duidelijk aan het verjongen. Je loopt trouwens zo het buitengebied in. Ook de afstand tot het centrum en station is prima aan te lopen.

WANNEER KUNNEN WE ERIN!?
Verkopers hebben een andere woning gekocht waar ze uiterlijk september 2022 in kunnen. De oplevering van deze woning zal in oktober 2022 plaatsvinden.

Samenvatting

Voorzieningen

Glasvezelkabel
Rolluiken
Zonnepanelen

Hypotheek & Financiering

Locatie

Online biedingsplatform

Direct contact

Geïnteresseerd? Plan een bezichtiging of neem direct contact op met de adverteerder van deze woning.

Please select form to show

Meer woningen

Bricknet - Woonhuis - Huur - Wolphaertsbocht 3083 MS Rotterdam (Carnisse)
Huur
Bricknet - Woonhuis - Huur - Silodam 142 1013 AS Amsterdam (Houthavens)
Huur
€ 2.150
Bricknet - Woonhuis - Huur - Groeneweg 8012 AP Zwolle (Oud-Assendorp)
Huur

Vraag een bezichtiging aan

Stuur een bericht

Woning melden

Met jouw hulp houden we ons aanbod actueel en schoon. Alvast bedankt!