Dekkersweg 10 7261 MC Ruurlo

€ 598.010
k.k.
Bricknet - Woonhuis - Koop - Dekkersweg 10 7261 MC Ruurlo Gelderland

Over deze woning

In verband met de overweldigende aandacht voor deze woning is het niet meer mogelijk om telefonisch of per mail een bezichtigingsaanvraag in te dienen. Heb je al een aanvraag gedaan, dan hoor je zo spoedig mogelijk van ons.

WAT VOOR BIJZONDERS GAAN WE BEKIJKEN?
Een prachtig gelegen woonboerderij met veel mogelijkheden. Net buiten Ruurlo in een landelijke omgeving, dicht bij het bos. De royale kavel zal zeker dierenliefhebbers enthousiast maken. Ook de ruimte in huis nodigt uit om het helemaal naar je eigen zin te gaan maken. Het geheel is netjes bewoond maar we kunnen ons goed voorstellen dat kopers de zaak gaan moderniseren en wellicht iets anders gaan indelen. Maar goed, op deze plek kan deze investering prima. Rij er maar eens in slakkengang langs.
WAAROM IS DEZE WONING BEST WEL APART?
Het is de mix die je doet glimlachen. De vooroorlogse uitstraling, de wei, de ruimte, het vele groen, de prachtige wolkenluchten en de bijgebouwen. Het staat er strak en uitnodigend bij. Al bijna honderd jaar…

WAT KUN JE OVER BUITEN VERTELLEN?
Er is veel gras. Om het gebouw is bestraat. Verkoper verpacht (per jaar opzegbaar, van april tot april) ca. 1 hectare weide aan naburige boer. Deze betaalt hiervoor € 900,- p.j. Links van de woning zit nog een lege olietank in de grond (niet geregistreerd). Ernaast, toen er nog geen riolering was, een zinkput. Er is een garage gebouwd met zolder, een houten schuur met pannen en rechts staat nog een kippenhok.

HOE IS DE INDELING DAN?
We gaan, zoals het gewoon is op de boerderij, achterom. Op de voormalige deel zien we rechts een bergkamer. Daarnaast het washok c.q. de bijkeuken. Hier is de wasmachineaansluiting en hangt de CV-combiketel (Nefit uit 2014, in keuken is nog een elektrische boiler) en wasbak. Erboven de hilde. We betreden het woongedeelte. Via een lange en brede hal zien we diverse vertrekken. De eerste deur links laat ons het toilet zien. Steken we de hal schuin over dan staan we even later in de badkamer. Hier noteren we een ligbad, aparte douche, wastafel en designradiator. We zijn nieuwsgierig naar de woonkamer. Deze is voor, over bijna de volle breedte. Met houtkachel, balkenplafond met riet, opkamer en laminaat. De vele ramen geven een heerlijk landelijk uitzicht. De ochtendzon schijnt aan de voorkant volop naar binnen. De middagzon opzij. Onder de opkamer is de kelder, deze is via de gang te bereiken. De woonkeuken is opzij iets uitgebouwd. Hier liggen plavuizen en er is een royale inloopkast. Op de verdieping bekijken we op het gemak twee slaapkamers aan de voorzijde, onder de schuine kap. Opzij achter zijn nog twee kamers. Ook is er een bergkamer en ruimte op de hildes. Via de achterste slaapkamer is een luik naar de bevloerde zolder.

WAAR LIGT DE WONING PRECIES?
We gaan via de Wiersseweg Ruurlo uit, laten zwembad de Meene links liggen en passeren de Baakse Beek. We nemen de spoorwegovergang en bijna gelijk zie je aan de rechterkant onze woonboerderij met bijgebouwen liggen. Rij je de Dekkersweg helemaal uit dan kom je op de Vordenseweg (N319). Midden in een landelijke, afwisselende omgeving maar toch overal dichtbij. Wie wil dit nou niet?!

WAT IS NOG MEER AARDIG OM TE WETEN?
Het dak is door de jaren heen vernieuwd maar het dakbeschot is nog wel asbesthoudend. De verbeterde Hollandse pannen liggen er strak op. De bitumineuze dakbedekking op keukengedeelte is ongeveer 6 jaar geleden vervangen. Er ligt glasvezel tot vlak aan de woning. De luiken staan niet alleen mooi maar zijn zowel in de winter als in de zomer erg praktisch. De plafonds boven de slaapkamers zijn geïsoleerd. Er is gedeeltelijk dubbel glas aanwezig. De oplevering kan vanaf januari 2022.
Bezichtigingen vinden plaats op 23,24 en 25 augustus.

Samenvatting

Voorzieningen

Glasvezelkabel
Rookkanaal
Satellietschotel

Hypotheek & Financiering

Locatie

Online biedingsplatform

Direct contact

Geïnteresseerd? Plan een bezichtiging of neem direct contact op met de adverteerder van deze woning.

Please select form to show

Meer woningen

Bricknet - Woonhuis - Huur - Wolphaertsbocht 3083 MS Rotterdam (Carnisse)
Huur
Bricknet - Woonhuis - Huur - Silodam 142 1013 AS Amsterdam (Houthavens)
Huur
€ 2.150
Bricknet - Woonhuis - Huur - Groeneweg 8012 AP Zwolle (Oud-Assendorp)
Huur

Vraag een bezichtiging aan

Stuur een bericht

Woning melden

Met jouw hulp houden we ons aanbod actueel en schoon. Alvast bedankt!