Dennenbroek 9 4822 XC Breda

€ 305.000
k.k.
Bricknet - Woonhuis - Koop - Dennenbroek 9 4822 XC Breda Noord-Brabant

Over deze woning

Deze nette gezinswoning is gelegen op een rustige locatie in de Haagse Beemden. Op korte afstand bevinden zich een winkelcentrum, scholen, sport- en recreatiecomplexen, het NS-station op loopafstand in de wijk evenals het fraaie Landgoed Burgst. De woning beschikt onder andere over een stenen berging aan de voorzijde, parkeergelegenheid op eigen terrein en een diepe achtertuin op het zuid/westen. De achtertuin grenst aan een brede waterloop waardoor de achtertuin veel privacy biedt.

De tuingerichte woonkamer staat in open verbinding met de keuken en is voorzien van een nette laminaatvloer. De woonkamer beschikt over een trapkast. De moderne keuken is gesitueerd aan de voorzijde. De open keuken in L- vormige opstelling beschikt over diverse inbouwapparatuur, zoals koel-vriescombinatie, vaatwasser, combi-oven, inductie-kookplaat met afzuigkap. Daarnaast is er voldoende kastruimte voor spullen op te bergen.

De eerste verdieping heeft in totaal drie slaapkamers en een moderne badkamer. In de slaapkamer aan de voorzijde is een wand gemaakt, waardoor hoek is gecreëerd om een bureau te plaatsen en aan de andere kant een inloopkast. De slaapkamer aan de voorzijde is over de volle breedte. Aan de achterzijde zijn de twee andere slaapkamers gesitueerd. De moderne badkamer is inpandig en beschikt over een dubbele wastafel, ligbad-douche combinatie en tweede toilet.

Middels een vaste trap is de zolder te bereiken. De zolder beschikt over een fijne vierde slaapkamer en ruime voorzolder. Op de voorzolder staan de wasapparatuur gesitueerd. De voorzolder en slaapkamer beschikken beiden over een Veluxraam. De zolder is netjes afgewerkt met een laminaatvloer.

Een loopdeur in de woonkamer geeft toegang tot de achtertuin. De ruime tuin beschikt over diverse sierbestrating, grind, kunstgras en twee bomen. Er is een terras gecreëerd en een gezellige zit achter in de tuin. Achter de woning ligt een waterloop.

– Uitdrukkelijk wordt gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand is gekomen nadat alle partijen de koopovereenkomst hebben getekend, de zogenaamde “schriftelijkheidsvereiste” is in dezen van toepassing.
– De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom en is een uitdrukkelijk onderdeel van de koopovereenkomst. De koper dient deze binnen 3 dagen ná het vervallen van de eventuele ontbindende voorwaarden bij de transporterende notaris te deponeren.
– Een koper/ geïnteresseerde heeft een onderzoeksplicht en is gerechtigd voor zijn rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten, dan wel adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat en het gebruik van deze onroerende zaak.
– Voor het optimaal behartigen van diens belangen adviseert Arsibel Makelaardij
geïnteresseerden en kopers om een professionele NVM-aankoopmakelaar in te schakelen.
Een bij een eventuele aankoop (ook zijdelings) betrokken makelaar/ adviseur wordt gezien als professional en aankoopmakelaar.
– De bij de inmeting gehanteerde Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit (mede als gevolg van het gegeven dat Arsibel Makelaardij geen professioneel inmeter is) verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. De eventueel weergegeven plattegronden zijn enkel indicatief.
– Deze informatie is door Arsibel Makelaardij zorgvuldig samengesteld en geheel vrijblijvend. Onzerzijds wordt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle weergegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Samenvatting

Voorzieningen

Elektra

Hypotheek & Financiering

Locatie

Online biedingsplatform

Direct contact

Geïnteresseerd? Plan een bezichtiging of neem direct contact op met de adverteerder van deze woning.

Please select form to show

Meer woningen

Bricknet - Woonhuis - Huur - Wolphaertsbocht 3083 MS Rotterdam (Carnisse)
Huur
Bricknet - Woonhuis - Huur - Silodam 142 1013 AS Amsterdam (Houthavens)
Huur
€ 2.150
Bricknet - Woonhuis - Huur - Groeneweg 8012 AP Zwolle (Oud-Assendorp)
Huur

Vraag een bezichtiging aan

Stuur een bericht

Woning melden

Met jouw hulp houden we ons aanbod actueel en schoon. Alvast bedankt!