Derk Luddesweg 8 9984 XB Oudeschip

€ 275.000
k.k.
Bricknet - Woonhuis - Koop - Derk Luddesweg 8 9984 XB Oudeschip Groningen

Over deze woning

Landelijk wonen?

Daarvoor bieden wij u een uitgelezen mogelijkheid net buiten de bebouwde kom van Oudeschip. Het dorp Oudeschip is de kleinste woonkern van de gemeente het Hogeland, het dorp kent circa 125 inwoners en ligt op ongeveer 5 autominuten van de Waddenzee en de zeehaven Eemshaven. De stad Groningen is uitstekend per auto te bereiken via de N46 – in de volksmond beter bekend onder de naam Eemshavenweg – aangezien de oprit hiervan binnen enkele autominuten is te bereiken. Scholen en winkels alsmede sportvoorzieningen bevinden zich in de zeer nabijgelegen dorpen Roodeschool, Uithuizermeeden en Uithuizen.

De Derk Luddesweg ‘loopt’ vanuit Oudeschip naar Oosteinde, waarbij nagenoeg halverwege deze ruilverkavelingsweg huisnummer 8 is gesitueerd. Het betreft een vrijstaand woonhuis met een aangebouwd achterhuis, gelegen op een ruim perceel van bijna 3.000 vierkante meter met dubbele inrit. Het perceel is door de huidige eigenaar ingericht als sier- en moestuin, waarbij er ook ruimte is voor diverse fruitbomen en kleinvee. Direct achter de woning is tevens een houten schuur annex berging gerealiseerd, handig voor de opslag van de gereedschappen die bij een dergelijk perceel wenselijk zijn.

Qua indeling is de woning zeer functioneel te noemen. Op de begane grond bevindt zich onder andere een doorzoon woonkamer met sierschouw en open keuken voorzien van inbouwapparatuur. Het achterhuis is in gebruik als bijkeuken in combinatie met een modern betegelde badkamer en een zolderberging. Het geheel wordt op de begane grond gecompleteerd middels een ontvangsthal met betegeld toilet, provisiekelder en de trapopgang naar de eerste verdieping. Deze eerste verdieping biedt plaats aan een overloop met twee slaapkamers, beiden voorzien van vaste kasten.

Samenvatting

Voorzieningen

Rookkanaal

Hypotheek & Financiering

Locatie

Online biedingsplatform

Direct contact

Geïnteresseerd? Plan een bezichtiging of neem direct contact op met de adverteerder van deze woning.

Please select form to show

Meer woningen

Bricknet - Woonhuis - Huur - Wolphaertsbocht 3083 MS Rotterdam (Carnisse)
Huur
Bricknet - Woonhuis - Huur - Silodam 142 1013 AS Amsterdam (Houthavens)
Huur
€ 2.150
Bricknet - Woonhuis - Huur - Groeneweg 8012 AP Zwolle (Oud-Assendorp)
Huur

Vraag een bezichtiging aan

Stuur een bericht

Woning melden

Met jouw hulp houden we ons aanbod actueel en schoon. Alvast bedankt!