Dommelborch 27 5247 SB Rosmalen

€ 227.500
k.k.
Bricknet - Woonhuis - Koop - Dommelborch 27 5247 SB Rosmalen Noord-Brabant

Over deze woning

Ideale tussenwoning gelegen in de kindvriendelijke en groene woonwijk “de Overlaet”. De woning heeft een gunstige ligging ten opzichte van diverse voorzieningen zoals scholen, kinderdagverblijven en sportverenigingen. Het centrum van Rosmalen is gelegen op enkele fietsminuten en biedt allerlei dagelijkse voorzieningen zoals winkels, horecagelegenheden, gezondheidscentra en de wekelijke markt. de snelwegen A59 en A2 kruisen Rosmalen, waardoor de bereikbaarheid goed is.

indeling: voortuin, hal/entree, meterkast, deels betegelde toiletruimte met staand toilet en fonteintje. Ruime doorzon woonkamer met grote raampartijen aan voor- en achterzijde, welke zorgen voor een prettige daglichttoetreding. De dichte keuen is gelegen aan de tuinzijde en is afgewerkt met een eenvoudig keukenblok. Het is relatief eenvoudig om een open keuken te creëren, waardoor er een zeer ruime leefruimte ontstaat.
Via een loopdeur in de keuken is de achtertuin te bereiken. De achtertuin ligt op het Zuiden. Achterin de tuin is de stenen berging gelegen welke is voorzien van een pannen gedekt zadeldak. Aan het eind van de tuin is een houten erfafscheiding met poort naar het achtergelegen plantsoen/speeltuin.

Eerste verdieping: via de overloop zijn de twee ruime slaapkamers en de badkamer te bereiken. Eén slaapkamer met dakkapel is gelegen aan de tuinzijde en één slaapkamer, de grootste en hoogste slaapkamer, is gelegen aan de straatzijde. De eenvoudige badkamer is volledig betegeld en voorzien van een wastafel, toilet en douche.
Naast de twee slaapkamers is er ook nog een technische ruimte voor opstelling van de Vaillant c.v.-ketel uit 2006 en tevens extra bergruimte.

Er wordt bij deze verkooptransactie door de verkoper gebruik gemaakt van een projectnotaris.

Samenvatting

Voorzieningen

Natuurlijke ventilatie
Tv kabel

Hypotheek & Financiering

Locatie

Online biedingsplatform

Direct contact

Geïnteresseerd? Plan een bezichtiging of neem direct contact op met de adverteerder van deze woning.

Please select form to show

Meer woningen

Bricknet - Woonhuis - Huur - Wolphaertsbocht 3083 MS Rotterdam (Carnisse)
Huur
Bricknet - Woonhuis - Huur - Silodam 142 1013 AS Amsterdam (Houthavens)
Huur
€ 2.150
Bricknet - Woonhuis - Huur - Groeneweg 8012 AP Zwolle (Oud-Assendorp)
Huur

Vraag een bezichtiging aan

Stuur een bericht

Woning melden

Met jouw hulp houden we ons aanbod actueel en schoon. Alvast bedankt!