Duukelaar 42 8802 DL Franeker

€ 299.500
k.k.
Bricknet - Woonhuis - Koop - Duukelaar 42 8802 DL Franeker Friesland

Over deze woning

Royale statige 2/1 kap woning gelegen in de gewilde woonomgeving Witzens. De woning is met zorg onderhouden en voorzien van een verlengde geïsoleerde bijkeuken/berging en garage. De woning is in 2002 gebouwd op een grote kavel van 352 m2. Mooie ruime oprit geschikt voor 2 auto’s.

Indeling:
Begane grond: zijentree, hal, toilet, ruime woonkamer met open keuken, keurige hoekkeuken voorzien van apparatuur, schuifpui, ruime bijkeuken/berging en garage.

1e verdieping: overloop, 3 ruime slaapkamers, balkon en keurige badkamer met dubbele wastafel, 2e toilet, ligbad en douche, vaste trap naar …

2e verdieping: zolder, ruime 4e slaapkamer en bergruimte.

Bijzonderheden:
– gewilde woonstand Witzens
– autoluwe straat
– ruime woning, ca. 660 m3
– woonoppervlakte ca. 160 m2
– verlengde berging/bijkeuken en garage
– 4 ruime slaapkamers
– mooie diepe verzorgde achtertuin
– goed geïsoleerde woning
– heteluchtverwarming, wtw en CV ketel
– CV ketel uit 2020
– houtkachel
– de foto’s, video en plattegronden geven een goed beeld van deze mooie woning!

Aan deze presentatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening:
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

In de situatie particuliere verkoper en niet particuliere koper kan de particuliere verkoper als voorwaarde stellen dat uit de koopovereenkomst pas verplichtingen voortvloeien als beide partijen de koopovereenkomst hebben ondertekend. Met andere woorden: verkoper kan als voorwaarde stellen dat er pas een koopovereenkomst is als beide partijen de koopovereenkomst hebben ondertekend; geen handtekening geen koopovereenkomst.

De verkoopinformatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Verkoper kan niet garanderen dat alle technische installaties voldoen aan de huidige NEN – norm. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Scheenstra Makelaars staat niet in voor de juistheid van de plattegronden en aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Samenvatting

Voorzieningen

Hypotheek & Financiering

Locatie

Online biedingsplatform

Direct contact

Geïnteresseerd? Plan een bezichtiging of neem direct contact op met de adverteerder van deze woning.

Please select form to show

Meer woningen

Bricknet - Woonhuis - Huur - Wolphaertsbocht 3083 MS Rotterdam (Carnisse)
Huur
Bricknet - Woonhuis - Huur - Silodam 142 1013 AS Amsterdam (Houthavens)
Huur
€ 2.150
Bricknet - Woonhuis - Huur - Groeneweg 8012 AP Zwolle (Oud-Assendorp)
Huur

Vraag een bezichtiging aan

Stuur een bericht

Woning melden

Met jouw hulp houden we ons aanbod actueel en schoon. Alvast bedankt!