Frankenweg 6 a 5349 AP Oss

€ 595.000
k.k.
Bricknet - Woonhuis - Koop - Frankenweg 6 a 5349 AP Oss Noord-Brabant

Over deze woning

WONEN en WERKEN gecombineerd!

Gelegen in de directe nabijheid van bedrijventerrein LANDWEER treft u deze sfeervolle LEVENSBESTENDIGE en VRIJSTAANDE woning met mogelijkheid van BEDRIJF aan huis (bestemming klein industrie).

Het perceel beschikt o.a. over een grote GARAGE met verdieping en mogelijkheid voor bijvoorbeeld kantine of chillruimte, een royaal WOONHUIS met VIER slaapkamers, een WOONKEUKEN en een badkamer, welke geschakeld is aan het voorhuis met o.a. eigen sanitaire voorzieningen, een keuken en extra (slaap)kamers.

De mogelijkheden zijn eindeloos, graag nodigen we u uit om alle opties te bespreken.

BIJZONDERHEDEN

• Zeer ROYAAL kavel (ca 1.220 m2)

• WONEN en WERKEN gecombineerd

• Royaal UITGEBOUWD en VRIJSTAAND woonhuis, LEVENSBESTENDIG wonen

• VIER slaapkamers in achterhuis (hoofdwoning)

• Extra (slaap)kamers in voorhuis, geschikt voor o.a. MANTELZORG of grote gezinnen

• Meerdere badkamers en toiletten

• Meerdere keukens

• Gelegen op bedrijventerrein LANDWEER, bestemming KLEIN INDUSTRIE

• Zeer gunstig gelegen nabij UITVALSWEGEN

• Ruime GARAGE (ca. 180 m2)

• DEELS voorzien van ISOLERENDE beglazing

Vanaf de zeer royale oprit is er enerzijds toegang tot het VOORHUIS en middels een poort of loopdeur komt u achterom en is er de mogelijkheid het ACHTERHUIS te betreden. Dit gedeelte van de woning is momenteel in gebruik als hoofdverblijf en we starten onze routing hier.

U betreedt de woning in de LIVING met aansluitend de WOONKEUKEN. Wat direct opvalt is het fraaie BALKENplafond en de sfeervolle kachel onder de schouw.

De living is voorzien van een lichte kleur TEGELVLOER en de KUNSTSTOF kozijnen met ISOLERENDE beglazing.

Vanuit de living is enerzijds de MASTER bedroom te betreden en anderzijds een hal met toegang tot DRIE extra slaapkamers, de meterkast, de badkamer en een separate toiletruimte. Alles gelegen op de BEGANE grond.

De LANDELIJKE keuken is gelegen aan de achterzijde van de woning, met het zicht over de tuin.

Met de mogelijkheid van het plaatsen van bijvoorbeeld een buffetkast en een eettafel, mag hier met recht gesproken worden over een WOONkeuken.

Qua apparatuur is er beschikking over o.a. een 4-pits gasfornuis, afzuigkap, combi oven, koelkast en vaatwasser.

De wit geschilderde EIKEN houten kastjes zijn gecombineerd met donkere wandtegels en een donker keukenblad.
In totaal treft u VIER slaapkamers in het achterhuis.

De MASTER bedroom is te betreden vanuit de living en middels grote raampartijen heeft u optimaal DAGLICHT toetreding en zicht op uw achtertuin.

De kamer is zeer ROYAAL en beschikt over een GASKACHEL. De sfeer uit de woonkamer is perfect doorgetrokken. Direct aansluitend aan de slaapkamer is een WALK IN CLOSET te betreden. Ideaal voor het uit het zicht opbergen van uw kleding.

De overige drie slaapkamers zijn gelegen aan de andere zijde van de woning en zijn vanuit de living middels en hal te betreden.

Een van deze drie slaapkamers is van het formaat MASTER bedroom. De overige twee kamers zijn van een mooi formaat en zouden perfect dienst kunnen doen als bijvoorbeeld kinderkamer, logeerkamer, kastenkamer, hobbyruimte of kantoor aan huis.

De zeer royale badkamer is gelegen nabij de drie slaapkamers en is te betreden vanuit de hal.

De ruimte is geheel betegeld en beschikt o.a. over een douche en een wastafel.

De WITGOEDaansluitingen zijn weggewerkt achter een schuifwand voorzien van spiegels.

Het formaat van de badkamer leent zich voor diverse indelingen. Mocht u bijvoorbeeld graag een (vrijstaand) bad of een grote inloopdouche willen, hier is het mogelijk!

Een toilet treft u direct aansluitend aan de badkamer in een separate toiletruimte.

We vervolgen onze routing naar het VOORHUIS. Dit gedeelte van de woning is vanuit het achterhuis te betreden en middels een dubbele ingang aan de voorzijde van de woning.

In het voorhuis is er o.a. beschikking over een living, slaapkamer, toiletruimte, badkamer, keuken en een zolderverdieping.

De perfecte mogelijkheid voor bijvoorbeeld GROTE GEZINNEN, of als u uw geliefden graag in de directe nabijheid houdt, maar toch enigszins separaat van elkaar wilt wonen (MANTELZORG). Er is zelfs beschikking over een eigen VOORTUIN, waar u heerlijk kunt genieten van het buiten zijn.

Over de gehele achterzijde van het perceel prijkt een enorme GARAGE met tal van mogelijkheden.

De garage is middels meerdere ingangen te betreden en verdeeld in diverse ruimtes. Naast de gigantische oppervlakte beneden, is er nog zeer veel ruimte op de VERDIEPING.

In de garage en direct aansluitend aan de garage is er beschikking over twee extra ruimtes. Ideaal als bijvoorbeeld CHILLkamer, gameroom of speelkamer voor de kinderen of voor bijvoorbeeld een BAR of een kantine. Ook hier is beschikking over een eigen keuken en sanitaire voorzieningen.

De TUIN is omsloten waardoor u hier optimaal geniet van uw PRIVACY. Het is aangelegd met gras en borders en beschikt over een prieel.

Om u op deze locatie te mogen vestigen, bent u gebonden aan het bestemmingsplan KLEINE INDUSTRIE. Graag wisselen we met u van gedachten over de mogelijkheden voor u en uw bedrijf.

Bent u door het lezen van deze brochure en het bekijken van de foto’s nieuwsgierig geworden, bel of mail dan direct om een afspraak te maken.

Deze brochure wordt met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Eventuele type- en/of drukfouten, onvolledigheden, onjuistheden of anderszins zijn echter voor rekening en risico van koper. Alle oppervlakten en maten zijn indicatief en kunnen afwijken van de werkelijkheid. Koper is zelf verantwoordelijk voor inspectie van de woning.

Samenvatting

Voorzieningen

Hypotheek & Financiering

Locatie

Online biedingsplatform

Direct contact

Geïnteresseerd? Plan een bezichtiging of neem direct contact op met de adverteerder van deze woning.

Please select form to show

Meer woningen

Bricknet - Woonhuis - Huur - Wolphaertsbocht 3083 MS Rotterdam (Carnisse)
Huur
Bricknet - Woonhuis - Huur - Silodam 142 1013 AS Amsterdam (Houthavens)
Huur
€ 2.150
Bricknet - Woonhuis - Huur - Groeneweg 8012 AP Zwolle (Oud-Assendorp)
Huur

Vraag een bezichtiging aan

Stuur een bericht

Woning melden

Met jouw hulp houden we ons aanbod actueel en schoon. Alvast bedankt!