Frans Halsstraat 11 7462 BH Rijssen

€ 349.000
k.k.
Bricknet - Woonhuis - Koop - Frans Halsstraat 11 7462 BH Rijssen Overijssel

Over deze woning

– Eigentijds en met zorg onderhouden;
– Forse uitbouw aan de achterzijde;
– Grotendeels kunststof kozijnen;
– Een complete voorzieningenlijst;
– Goed geïsoleerde gezinswoning.

Deze goed geïsoleerde en uitgebouwde tweekapper met carport wordt te koop aangeboden. Het is een gezinswoning waar flink in is geïnvesteerd. Dat is te zien aan de indrukwekkende lijst voordelen en bijzonderheden. Eigentijds en compleet zijn twee steekwoorden waarmee we de woning goed kunnen samenvatten. Leest u mee?

Tijdens de diverse verbouwingen is niet alleen gekeken naar een goede afwerking, maar ook naar duurzaamheid en comfort. De woning is namelijk rondom nageïsoleerd en in 2020 voorzien van 12 stuks zonnepanelen. Die zijn gemonteerd op het platte dak van de uitbouw, waardoor ze aan het oog onttrokken zijn. De panelen renderen uitstekend, vanwege de zonnige ligging op het Zuiden. Om de energielasten nog verder te beperken is de woning haast volledig geïsoleerd. We noteren muur-, vloer- en dakisolatie. Daarnaast zijn de (draai-/ kiep)ramen voorzien van isolatieglas. Op de verdiepingen is sprake van kunststof kozijnen.

Als we de woning via het eigen oprit benaderen, doet de aanblik gelijk vermoeden dat we over een zeer nette en complete woning spreken: de tuinaanleg is keurig verzorgd en we zien een carport met hardhouten palen, zinken waterafvoeren en een doorgang naar de berging. Die berging is een praktische ruimte (met vaste schuifkast) die toegang biedt tot de achtertuin en de woonkeuken. Tijdens de realisatie van de forse uitbouw in 2009 is goed over de indeling nagedacht, want grenzend aan de woonkeuken zien we een tussenhal met vaste provisiekast en een bijkeuken.

We betreden eerst de achtertuin. Zoals u op de foto’s kunt zien schijnt de zon hier uitbundig. De groenaanleg met plantenborders kent een speels niveauverschil. Opvallend detail is het vrijheidsgevoel, omdat de omliggende bebouwing wat verder weg staat. Deze tuin spreekt tot de verbeelding: ruimte voor kinderen, een tweetal terrassen en een grote veranda maken deze tuin van het vroege voorjaar tot de nazomer tot een heerlijke buitenruimte. Fantastisch om lange zomeravonden te genieten met vrienden en familie. Wanneer anderen het buiten te fris vinden, sluit u de glazen schuifpui onder de overkapping. De veranda biedt overigens ook een dakdoorvoer, waaronder een houtkachel geplaatst kan worden. Tegen het vallen van de avond verlicht de diverse buitenverlichting de tuin.

U bent welkom voor een bezichtiging! Ter voorbereiding beschrijven we graag de indeling binnenshuis. In de entree wordt een fijn gevoel van thuiskomen ervaren. De hal is voorzien van een PVC vloer. Daarnaast noteren we hier de meterkast, de trapopgang, de moderne toiletruimte met wandcloset, de provisie kelderkast en de doorgang naar de L-vormige woonkamer. De PVC vloer loopt dorpelloos door naar de woonkamer. Vanuit de woonkamer blikken we op het verzorgde beeld van de Frans Halsstraat. Een zijgevelraam zorgt voor extra daglicht.

Een en-suite schuifdeur maakt het mogelijk om de kamer van de woonkeuken te scheiden. Een samenspel van licht en ruimte maakt de woonkamer en de woonkeuken tot fijne verblijfsruimtes. In de grote woonkeuken zijn maar liefst twee Solatubes gemonteerd. De keuken bevindt zich in de uitbouw en is comfortabel, mede vanwege isolatie in combinatie met vloerverwarming. De in 2017 geplaatste, greeploze, hoogglans witte inbouwkeuken (opgesteld in een hoek met een extra apparatenwand en voorzien van zwevende bovenkastruimte met LED spots) biedt inbouwapparatuur als een moderne afzuiger, een koeler, een combimagnetron, een vaatwasser en een inductiekookplaat. Het ruime werkblad contrasteert fraai tegen de gestukte achterwand. In de keuken is ruim voldoende plek voor een grote eettafel. Zoals we eerder al schreven is vanuit de keuken de berging en de provisiekastruimte met achterliggende bijkeuken te bereiken. Boven de bijkeuken is een vliering gesitueerd waar we de Intergas HRE cv-ketel treffen. De tuin betreedt u via de openslaande terrasdeuren in de keuken of de achterdeur in de berging.

We lopen terug naar de entree. De trapopgang brengt ons naar de eerste verdieping. Deze woonlaag bestaat uit 3 slaapkamers (1 voorzijde en 2 achterzijde) en een badkamer (voorzijde). De slaapkamers blijven ’s zomers heerlijk koel vanwege de aanwezige rolluiken. Op de vloer ligt laminaat en de masterbedroom is voorzien van een in 2020 geïnstalleerde airco-unit. De badkamer is eigentijds en volledig betegeld. Deze sanitaire ruimte bestaat uit een inloopdouchehoek, een badmeubel met wastafel, een wandcloset en een designradiator. De badkamer blijft droog en schoon vanwege de mechanische ventilatiebox.
De tweede verdieping is bereikbaar via een vaste trapopgang. De verdieping is verdeeld in een voorzolder met vaste kastruimte en een vierde slaapkamer. Ook hier is gelet op wooncomfort: de dakopbouw vergroot de leefruimte en de in 2019 geïnstalleerde airco (op separate unit) houdt de verdieping extra koel.

Bezichtigen
De beschrijving in deze tekst geeft slechts een beperkte indruk van deze eigentijdse en complete twee-onder-één-kap woning. De makelaars van Otten & Flim nemen graag de tijd om u uitgebreid en persoonlijk rond te leiden. Tijdens de individuele bezichtiging ontvangt u verkoopinformatie.

Financieren
Weten of de financiering van dit huis aan de Frans Halsstraat in uw plaatje past? Benieuwd naar de lage maandlasten? Wees verstandig en kom beslagen ten ijs: plan een financieel adviesgesprek met een adviseur van Otten & Flim Hypotheken. Gedegen advies stelt u in staat om de juiste keuzes te maken. Otten & Flim helpt u daar graag bij.

Maatvoering
Otten & Flim staat voor kwaliteit. Daarom is de verkoopdocumentatie van deze tweekapper met zorg opgesteld. Vermelde maatvoeringen en gepubliceerde plattegronden zijn opgesteld binnen de kaders van de Branche Brede Meetinstructie; gebaseerd op NEN2580, met een onderverdeling in verschillende gebruiksoppervlakten. Omdat de publicatie van ingevoerde gegevens via diverse, externe kanalen geschiedt, kan Otten & Flim geen aansprakelijkheid aanvaarden voor onjuiste weergave van informatie.

Samenvatting

Voorzieningen

Airconditioning
Mechanische ventilatie
Natuurlijke ventilatie
Zonnepanelen

Hypotheek & Financiering

Locatie

Online biedingsplatform

Direct contact

Geïnteresseerd? Plan een bezichtiging of neem direct contact op met de adverteerder van deze woning.

Please select form to show

Meer woningen

Bricknet - Woonhuis - Huur - Wolphaertsbocht 3083 MS Rotterdam (Carnisse)
Huur
Bricknet - Woonhuis - Huur - Silodam 142 1013 AS Amsterdam (Houthavens)
Huur
€ 2.150
Bricknet - Woonhuis - Huur - Groeneweg 8012 AP Zwolle (Oud-Assendorp)
Huur

Vraag een bezichtiging aan

Stuur een bericht

Woning melden

Met jouw hulp houden we ons aanbod actueel en schoon. Alvast bedankt!