Gatsestraat 2 6301 AZ Valkenburg (LI)

€ 325.000
k.k.
Bricknet - Woonhuis - Koop - Gatsestraat 2 6301 AZ Valkenburg (LI) Limburg

Over deze woning

Wegens de vele aanvragen en grote animo voor deze woning, zijn de eerste bezichtigingsrondes al volledig vol en kunnen er op dit moment helaas geen bezichtigingen meer worden ingepland. Stuur uw gegevens door per e-mail en wij zullen u op de reservelijst plaatsen. Onze excuses voor het eventuele ongemak.

Due to the many requests and great enthusiasm for this property, the first viewing rounds are already full, and unfortunately no more viewings can be scheduled at the moment. Send your details by e-mail and we will put your contacts on the reserve list. We apologize for any inconvenience.

Deze woning wordt aangeboden door Aelmans Makelaars.

In Sibbe, landelijk gelegen op het Plateau van Margraten tussen Valkenburg aan de Geul en Margraten en op steenworp afstand van Maastricht, bieden wij deze ruime karakteristieke mergelwoning met garage en carport aan. De woning, ooit dorpscafé, wordt gekenmerkt door een originele indeling, die tóch heel logisch aanvoelt. Veel leefruimte beneden, vier ruime slaapkamers op de verdieping, een ruime zolder en een heerlijke privacyvolle ‘plaats’ en achtertuin maken dit een heerlijke woning. Enige modernisering is wellicht wenselijk.
Staan ‘ruim’ en ‘landelijk’ wonen hoog op uw verlanglijstje? Maak dan een bezichtigingsafspraak met ons kantoor!

Algemeen:
Bouwjaar: herbouwd rond 1924
Inhoud: 826 m³
Gebruiksoppervlakte wonen: 168 m²
Overige inpandige ruimte: 78 m²
Perceeloppervlakte: 460 m²
Aanvaarding: in overleg

Voorzieningen:
Wateraansluiting: aanwezig
Gasnetaansluiting: aanwezig
Rioolaansluiting: aanwezig
TV-aansluiting: via kabel
Kozijnen: houten kozijnen
Warm-watervoorziening: middels cv-installatie

Indeling:

Kelder
Praktische bergruimte, gesplitst in twee ruimten.

Begane grond:
Ruime hal met terrazzo vloer, toilet, garderobe, toegang tot kelder en verdieping en toegang tot de (eet)kamers.
De zitkamer bevindt zich op de hoek van de woning, en geniet daarvan van veel lichtinval. Hier heeft u voldoende plek om bankstel, kasten en andere meubels royaal te plaatsen.
De eetkamer heeft een knusse indeling en is daarmee een fijne ruimte tussen woonkamer en keuken.
Keuken en ‘bijkeuken’ vormen in de huidige situatie één ruimte. De keuken is aan vernieuwing toe, staat in hoekopstelling, en beschikt o.a. over een gaskookplaat, afzuigkap en oven als inbouwapparatuur.

Eerste verdieping:
Aan de overloop bevinden zich de badkamer en drie ruime en direct toegankelijke slaapkamers. De kleinste slaapkamer is al ruim 12 m²! De grootste slaapkamer fungeert als doorloopkamer naar slaapkamer 4 en geeft tevens toegang tot de zolder. Met een eenvoudige bouwkundige ingreep is deze slaapkamer zelfstandig te gebruiken.
De badkamer is uitgerust met een ligbad/douchecombinatie, tweede toilet en wastafel.

Zolderverdieping:
Een vaste trap in de centrale slaapkamer leidt naar de ruime zolderverdieping. Hier heeft u de beschikking over een zee aan multifunctioneel te gebruiken ruimte.

Tuin/garage:
Vanuit hal en bijkeuken is de binnenplaats te bereiken. Deze is geheel beklinkerd en deels ingericht als overkapt terras. Een fijne ruimte om te zitten, ook als het een beetje miezert. De plaats loopt over in een grasveld/gazon, dat heerlijk zonnig is gelegen.
Naast de woning bevindt zich de garage met smeerput. Vóór de garage bevindt zich een oprit met mooie carport, daarnaast bevindt zich een tweede oprit.

Ligging
De woning is gesitueerd aan de westelijke rand van Sibbe, nabij voorzieningen in Valkenburg aan de Geul en Margraten en gelegen op ca. 10 kilometer van Maastricht.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.
Alle maten zijn bij benadering weergegeven. Deze aanbieding mag slechts worden gezien als een uitnodiging tot bezichtiging.

Samenvatting

Voorzieningen

Elektra

Hypotheek & Financiering

Locatie

Online biedingsplatform

Direct contact

Geïnteresseerd? Plan een bezichtiging of neem direct contact op met de adverteerder van deze woning.

Please select form to show

Meer woningen

Bricknet - Woonhuis - Huur - Wolphaertsbocht 3083 MS Rotterdam (Carnisse)
Huur
Bricknet - Woonhuis - Huur - Silodam 142 1013 AS Amsterdam (Houthavens)
Huur
€ 2.150
Bricknet - Woonhuis - Huur - Groeneweg 8012 AP Zwolle (Oud-Assendorp)
Huur

Vraag een bezichtiging aan

Stuur een bericht

Woning melden

Met jouw hulp houden we ons aanbod actueel en schoon. Alvast bedankt!