Groningenlaan 99 4926 GD Lage Zwaluwe

€ 225.000
k.k.
Bricknet - Woonhuis - Koop - Groningenlaan 99 4926 GD Lage Zwaluwe Noord-Brabant

Over deze woning

Mooie halfvrijstaande starters- seniorenwoning met stenen berging.
Slaapkamer en badkamer op de begane grond.

Deze woning is gezien de extra grote verdieping ook geschikt als starterswoning voor jongere mensen. In 2014 zijn de hal en de woon- en de slaapkamer gerenoveerd en zijn de badkamer en keuken vernieuwd.
Het huis is aan de voor- en achterzijde voorzien van elektrische rolluiken.

In december 2020 is er een nieuwe CV ketel geplaatst type Nefit Proline HRC 24 CW4
De woning heeft een leuke voortuin en achter de woning bevindt zich een privacy-biedende achtertuin van zo’n 6 x 10 meter. In 2015 is de bestrating in de tuin vernieuwd.

INDELING:
BEGANE GROND:
Hal/entree met meterkast, toiletgelegenheid, kast met wasmachine aansluiting en vaste trap naar de eerste etage.

Woonkamer met vloerbedekking, wanden voorzien van stucwerk.

Slaapkamer met toegang tot badkamer met vaste wastafel en douche.

Open keuken met zwart granieten aanrechtblad, inductie kookplaat, koel/vries combinatie, oven met magnetron en een compacte vaatwasser.

1e VERDIEPING:
Middels vaste trap te bereiken verdieping. Hier bevindt zich in de voorkamer een cv-combiketel en een toegang tot een extra grote slaapkamer.

TUIN:
De verzorgde achtertuin met achterom en stenen berging is gelegen op het westen.

Opmerkingen / aanvullingen:
-In 2014 zijn de woonkamer en de slaapkamer gerenoveerd.
-De badkamer en keuken zijn vernieuwd.
-Het huis is aan de voor- en achterzijde voorzien van elektrische rolluiken.

Vraag altijd naar de lijst van zaken. De in deze brochure omschreven zaken horen niet altijd bij de woning en gaan soms mee en zijn soms ter overname.

Deze woning is gemeten volgens de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Hoewel wij de woning met veel zorg hebben opgemeten kan het zijn dat er verschillen zijn in de afmetingen. Noch verkoper noch de makelaar accepteert enige aansprakelijkheid voor deze verschillen. De maatvoeringen worden door ons gezien als zuiver indicatief. Indien de exacte maatvoering voor u van belang is, raden wij u aan de maten zelf te (laten) meten. In dit kader merken wij op dat het Ministerie van VROM bij de basisregistraties een afwijking van 15% toelaatbaar acht. Wij gaan uit van eenzelfde toelaatbaar verschil. Hierbij zijn geen interpretatieverschillen in meegenomen. Deze kunnen leiden tot een extra verschil.

Alle genoemde maten en jaartallen zijn circa en zuiver indicatief.
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Samenvatting

Voorzieningen

Tv kabel

Hypotheek & Financiering

Locatie

Online biedingsplatform

Direct contact

Geïnteresseerd? Plan een bezichtiging of neem direct contact op met de adverteerder van deze woning.

Please select form to show

Meer woningen

Bricknet - Woonhuis - Huur - Wolphaertsbocht 3083 MS Rotterdam (Carnisse)
Huur
Bricknet - Woonhuis - Huur - Silodam 142 1013 AS Amsterdam (Houthavens)
Huur
€ 2.150
Bricknet - Woonhuis - Huur - Groeneweg 8012 AP Zwolle (Oud-Assendorp)
Huur

Vraag een bezichtiging aan

Stuur een bericht

Woning melden

Met jouw hulp houden we ons aanbod actueel en schoon. Alvast bedankt!