Heesbergstraat 37 6417 AA Heerlen

€ 315.000
k.k.
Bricknet - Woonhuis - Koop - Heesbergstraat 37 6417 AA Heerlen Limburg

Over deze woning

Nabij het centrum bieden wij deze mooie, halfvrijstaande woning te koop aan. De woning wordt onder andere gekenmerkt door een L-vormige woonkamer, open keuken, 3 slaapkamers, standaard sanitaire voorzieningen, een ruime zolder (extra kamers mogelijk), een fijne tuin met veel privacy en een oprit met aansluitend een garage en bergruimte. Nabij het Aambos, diverse scholen, belangrijke uitvalswegen, als ook het stadscentrum.

Souterrain:
Twee kelderruimtes, provisiekelder en cv-kelder.

Begane grond:
Entree/hal met trap, meterkast en toiletruimte. L-vormige woonkamer – ca. 40 m² – met aansluitend een open keuken – ca. 10 m² – voorzien van een U-vormige opstelling en enkele inbouwapparatuur. Vanuit de keuken heeft men toegang tot de zonnige achtertuin met terras en diverse aanplant.

Eerste verdieping:
Overloop met toegang tot 3 slaapkamers, respectievelijk groot: 4.51/3.51 met toegang naar een groot dakterras – ca. 19 m² -; 3.57/3.52 met een wastafel en 2.27/2.11 met een wastafel. Badkamer 2.42/2.11 met ligbad, toilet en dubbele wastafel.

Tweede verdieping:
Middels een vaste trap bereikbaar. Overloop. Ruime zolder met een dakkapel aan de achterzijde. Men kan hier 1 of 2 extra kamers realiseren.

Buiten:
Voortuin met aanplant en zijdelings een oprit met toegang tot de garage 5.40/3.15 en aansluitend een berging 1.45/3.15 alwaar de witgoedaansluitingen zijn gerealiseerd.

Bijzonderheden:
– uitstekende locatie nabij het centrum, scholen, sport, uitvalswegen en natuur
– ruim jaren ’30 woonhuis met oprit, garage en fijne tuin
– kozijnwerk uitgevoerd in hout en voorzien van isolerende beglazing
– mogelijk extra kamer(s) op de zolderverdieping

* Aan deze presentatie kunnen geen rechten worden ontleend;
* De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 2 weken nadat het financieringsvoorbehoud is verlopen bij de desbetreffende notaris te deponeren;
* Toelichtingsclausule NEN2580 De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend.
* Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend!
* Conform artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek, is er pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Voor meer informatie en/of bezichtiging kunt u een vrijblijvende afspraak met ons maken.

Samenvatting

Voorzieningen

Elektra
Stromend water

Hypotheek & Financiering

Locatie

Online biedingsplatform

Direct contact

Geïnteresseerd? Plan een bezichtiging of neem direct contact op met de adverteerder van deze woning.

Please select form to show

Meer woningen

Bricknet - Woonhuis - Huur - Wolphaertsbocht 3083 MS Rotterdam (Carnisse)
Huur
Bricknet - Woonhuis - Huur - Silodam 142 1013 AS Amsterdam (Houthavens)
Huur
€ 2.150
Bricknet - Woonhuis - Huur - Groeneweg 8012 AP Zwolle (Oud-Assendorp)
Huur

Vraag een bezichtiging aan

Stuur een bericht

Woning melden

Met jouw hulp houden we ons aanbod actueel en schoon. Alvast bedankt!