Herteweide 3 5467 LG Veghel

€ 725.000
k.k.
Bricknet - Woonhuis - Koop - Herteweide 3 5467 LG Veghel Noord-Brabant

Over deze woning

*LET OP: De prijs is een “bieden vanaf”prijs*
Herteweide 3 en 5 te Veghel. UNIEKE COMBINATIE van riant HALFVRIJSTAAND GESCHAKELD WOONHUIS met zéér ruime PRAKTIJKRUIMTE/KANTOORRUIMTE, parkeerplaatsen en carport (aan de achterzijde)

Een “lat” relatie van wonen en werken bereik je in dit royale woonhuis met een woonoppervlak van maar liefst 148m². Overdekt bereikbare ruime praktijkruimte / bedrijfsruimte (kantoor), met voldoende afstand om in huis het werk te kunnen vergeten. Het gebruiksoppervlak van ca. 185m² is verdeeld over de begane grond en de verdieping, waardoor verschillend gebruik in het gebouw en eventueel een mix van werk en hobby mogelijk is.

BIJZONDERHEDEN
• Woning: Woonoppervlak ca 148 m², gebouwgebonden buitenruimte (veranda) 22 m², inhoud woonhuis ca. 536 m³.
• Bedrijfsoppervlak ca. 187 m², gebouwgebonden buitenruimte (carport) 20 m², inhoud bedrijfsruimte 653 m³.
• Perceel 717 m²
• Energielabel A (bedrijfsruimte, woning volgt)
• 21 Zonnepanelen maken dit huis uitermate duurzaam

INDELING WOONHUIS
BEGANE GROND:
Ruime HAL/ENTREE met vide, toilet en trapopgang. De royale WOONKAMER krijgt door de schuifpui veel daglicht binnen. Via de tussenruimte (momenteel in gebruik als WERKPLEK) kunnen de eetkamer en keuken worden bereikt. De EETKAMER is riant en biedt voldoende plaats aan een grote eettafel voor de hele familie. De KEUKEN kan via een schuifdeur worden afgesloten van de eetkamer. In de keuken bevinden zich schuifdeuren naar de achtertuin en de toegang naar de bijkeuken. De BIJKEUKEN is heeft praktische kastruimte en de buitendeur naar het overdekt terras van waaruit de praktijkruimte kan worden bereikt.

EERSTE VERDIEPING
De OVERLOOP krijgt door de vide lekker veel licht en geeft toegang tot 4 slaapkamers, een badkamer en separaat toilet. De SLAAPKAMERS zijn speels ingedeeld door de schuintes van het dak waarbij één van de slaapkamers een trap heeft naar een kleine speel-/bergzolderruimte. De BADKAMER is licht en uitgevoerd met ligbad, dubbele wastafel en een douchecabine.

INDELING BEDRIJFSRUIMTE (praktijk / kantoor aan huis / hobby)
Entree met receptie en tochtsluis. Vervolgens een ruime ontvangsthal met loketfunctie en de toegang naar de wachtruimte, de trapopgang en toegang tot de verschillende praktijkruimtes. Eén praktijkruimte met schuifpui naar de tuin en een badkamer met douche. De ruimtes zijn divers in afmeting en uitvoering. Op de verdieping bevinden zich een badkamer, twee kamers en een pantry.
Van het woonhuis is de praktijk makkelijk te bereiken via de bijkeuken en het overdekte terras.

BUITEN
De royale achtertuin met overdekt terras en de beide panden creëren samen een soort binnentuin die is opgezet met meerdere terrassen. In het achterste deel van de tuin bevinden zich bergruimtes, een kweekkas, parkeerplaatsen en de carport met achterom.

ALGEMEEN
Veghel is een plaats gelegen in de gemeente Meierijstad en telt ruim 37.000 inwoners. Als gemeente om in te wonen, werken, leven en te recreëren is Veghel in alle opzichten compleet. Er zijn in Veghel royale industrieterreinen (meer dan 500 ha), waarop menig bekend bedrijf is gevestigd. Denk hierbij o.a. aan Sligro, Jumbo, Mars en Vanderlande. Door zijn centrale ligging zijn steden als ’s-Hertogenbosch, Eindhoven, Nijmegen en Helmond snel bereikbaar. Als woonplek heeft Veghel veel te bieden. Er is ruim geïnvesteerd in het (voortgezet) onderwijs, de gezondheidszorg, sport en recreatie, in een evenwichtige woningbouw en in het ontwikkelen en behouden van de natuur.

LIGGING
Het huis staat aan een ruime toegangsweg naar het centrum met een waterpartij aan de voorzijde. Alle scholen, het wijkwinkelcentrum De Bunders, zorgvoorzieningen, sporthal en het busstation liggen op loopafstand. Ook snelweg A50 is snel te bereiken.

AANVAARDING
In overleg.

BESTEMMING
Het bedrijfspand heeft een maatschappelijke bestemming. Voor de combinatie wonen/werken hebben de huidige eigenaren toestemming om ook andere beroepen/werkzaamheden uit te oefenen dan puur maatschappelijk. Of er voor nieuwe eigenaren in principe ook dergelijke mogelijkheden zijn kan worden nagevraagd bij de gemeente Meierijstad.
Meierijstad heeft een ruime BIJWOON/MANTELZORGREGELING, dit is hier toegestaan. Ook hierover kan via de gemeente meer informatie worden verkregen.

OVER DEZE VERKOOP
Bezichtigingen, brochures en biedingen
Nieuwsgierig geworden? Vraag dan een bezichtiging aan! Een bezichtiging kan worden aangevraagd via Funda of via de website, telefoon of whatsapp van de verkopende makelaar.

Meer informatie over biedingen vind je in de digitale brochure die je zelf kunt downloaden op Funda.

De Meetinstructie voor woningen is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Samenvatting

Voorzieningen

Mechanische ventilatie
Tv kabel
Zonnepanelen

Hypotheek & Financiering

Locatie

Online biedingsplatform

Direct contact

Geïnteresseerd? Plan een bezichtiging of neem direct contact op met de adverteerder van deze woning.

Please select form to show

Meer woningen

Bricknet - Woonhuis - Huur - Wolphaertsbocht 3083 MS Rotterdam (Carnisse)
Huur
Bricknet - Woonhuis - Huur - Silodam 142 1013 AS Amsterdam (Houthavens)
Huur
€ 2.150
Bricknet - Woonhuis - Huur - Groeneweg 8012 AP Zwolle (Oud-Assendorp)
Huur

Vraag een bezichtiging aan

Stuur een bericht

Woning melden

Met jouw hulp houden we ons aanbod actueel en schoon. Alvast bedankt!