Houtskoolstraat 20 8111 EC Heeten

€ 295.000
k.k.
Bricknet - Woonhuis - Koop - Houtskoolstraat 20 8111 EC Heeten Overijssel

Over deze woning

Deze moderne tussenwoning is gelegen aan een rustige nieuwbouwstraat van Heeten. De woning heeft maar liefst 137 woon m2. De woonkamer, keuken en badkamer zijn voorzien van vloerverwarming, heeft 3 slaapkamers en een ruime 2e verdieping (mogelijkheid tot het realiseren van extra slaapkamers). De tuin is gelegen op het oosten waardoor de zon voor het overgrote gedeelte van de dag aanwezig is. Voor de woning ligt een voetpad en achter de woning een straat welke goed bereikbaar is met de auto. De woning is gebouwd in 2016 en heeft daarmee een goed tot uitstekend afwerkingsniveau.

Heeten is gelegen tussen de Hanzestad Deventer en Raalte (beide binnen 10-15 minuten bereikbaar met de auto). Heeten is bij uitstek een dorp wat zichzelf goed kan voorzien. Een grote lokale supermarkt, sportvereniging, zwembad en basisschool maken dit dorp als ideale locatie om te wonen en te werken. Een dorp met een gemoedelijke sfeer en Noaberschap, de reden voor velen om zich hier te aarden.

De indeling is als volgt:
Begane grond: Entree/hal met trapopgang, toilet, meterkast, toegang woonkamer met luxe open keuken. Vanuit de woonkamer is een bijkeuken met achteringang toegankelijk.

1e verdieping: Overloop met trapopgang en aansluitend 3 slaapkamers en 1 badkamer met douche, toilet en dubbele wastafel.

2e verdieping: Open ruimte met cv opstelplaats, wasmachine aansluiting, mechanische afzuiging en omvormer voor zonnepanelen. De ruimte heeft een hoogte van 3,5 m. en biedt daarmee veel mogelijkheden voor het realiseren van extra slaapkamers en eventueel plaatsen van een dakkapel.

Kenmerken:
• Bouwjaar 2016
• Inhoud circa 491 m³
• Woonoppervlak circa 137 m²
• Kavel 132 m²
• Vloerverwarming begane grond en badkamer
• Waterontharder, zonnepanelen, volledig voorzien van horren
• Tuin op het oosten
• Dorp wat kan voorzien in alle dagelijkse levensbehoeften

Bezichtiging plannen? Stuur ons zo snel mogelijk een bericht! Wij spannen ons in om u een mogelijkheid te bieden om de woning te bezichtigen. Op woensdag 25 en vrijdag 27 augustus plannen wij de bezichtigingen, dus houdt daar rekening mee.

Samenvatting

Voorzieningen

Mechanische ventilatie
Natuurlijke ventilatie
Zonnepanelen

Hypotheek & Financiering

Locatie

Online biedingsplatform

Direct contact

Geïnteresseerd? Plan een bezichtiging of neem direct contact op met de adverteerder van deze woning.

Please select form to show

Meer woningen

Bricknet - Woonhuis - Huur - Wolphaertsbocht 3083 MS Rotterdam (Carnisse)
Huur
Bricknet - Woonhuis - Huur - Silodam 142 1013 AS Amsterdam (Houthavens)
Huur
€ 2.150
Bricknet - Woonhuis - Huur - Groeneweg 8012 AP Zwolle (Oud-Assendorp)
Huur

Vraag een bezichtiging aan

Stuur een bericht

Woning melden

Met jouw hulp houden we ons aanbod actueel en schoon. Alvast bedankt!