Jonasstraat 13 6165 AM Geleen

€ 239.000
k.k.
Bricknet - Woonhuis - Koop - Jonasstraat 13 6165 AM Geleen Limburg

Over deze woning

Een goed onderhouden woning gelegen aan de rand van Geleen-Zuid, op korte afstand van het winkelcentrum Zuidhof, op loopafstand van scholen en een goede verbinding naar de autosnelweg A2 en A76. De woning is gebouwd omstreeks 1965 en beschikt o.a. over deels kunststof kozijnen en deels houten kozijnen, geheel dubbelglas, grotendeels rolluiken, een moderne HR combiketel uit 2008 en het dak is ca. 20 jaar geleden vernieuwd en voorzien van Pirelli dakbedekking en (na)-geïsoleerd. Het perceel is 291 m2 groot met een leuke tuin zuidoosten en een terrasoverkapping van 3.90 x 3.36. De tuin is achterom bereikbaar via de oprit. De oprit is geschikt voor meerdere auto’s. Bij de woning hoort een garage van 4.45 x 2.61 met smeerput en een berging van ca. 3.60 x 2.74.
De inhoud van de woning bedraagt ca. 351 m3 en de woonoppervlakte 92 m2.

Indeling
Souterrain: provisiekelder 3.54 x 2.32.
Begane grond: hal met meterkast; toilet; woonkamer 6.17 x 3.61/3.05 met mooie parketvloer en toegang naar de tuinkamer; tuinkamer 3.87 x 2.26 met toegang naar de tuin; halfopen keuken 3.00 x 2.54 met nette aanbouwkeuken voorzien van gaskookplaat, afzuigkap en oven; bijkeuken 3.63 x 2.05 met aansluiting voor de wasapparatuur en standplaats cv-ketel.
Eerste verdieping: overloop; drie slaapkamers 3.51 x 3.05 met kastenwand; 3.63 x 2.60 met muurkast; 3.00 x 2.56 met deur naar dakterras (ca. 4.10 x 2.30); badkamer 2.02 x 1.63 met inloopdouche, wandcloset en badmeubel.

OPMERKING IVM CORONA CRISIS, VOOR UW EN ONZE VEILIGHEID EN OM VERSPREIDING TE VOORKOMEN.
U wordt verzocht met niet meer dan 2 personen de woning te bezichtigen (meer dan 2 peronen worden niet toegelaten)
Verder vragen wij u niets aan te raken, geen deurklinken, geen kranen, geen lichtschakelaars e.d.) Makelaar is de enige die deurklinken aanraakt. Heeft u klachten zoals neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts, maak dan geen afspraak of annuleer deze.
Houdt tijdens de bezichtiging voldoende afstand. Is de ruimte te klein om samen te zijn met 1,5 meter onderlinge afstand? Wacht dan even buiten de ruimte. Wij houden ons aan deze regels, wij verwachten dat ook van elke kijker.

Belangrijke informatie voor de koper.
Verkoopinformatie.
Bovenstaande informatie is met zorg samengesteld. Er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend, verkopers noch verkopend makelaar kunnen aansprakelijk worden gehouden voor eventuele onjuistheden. Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is, dan adviseren wij u deze op juistheid te (laten) controleren. Alle opgegeven maten en oppervlakken zijn indicatief.

Schriftelijkheidsvereiste.
Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat zowel koper als verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). Tot het tijdstip van ondertekening door beide partijen voornoemd, zullen partijen jegens elkaar geen enkele verplichting hebben.

Waarborgsom of bankgarantie.
Koper dient binnen een week na het onvoorwaardelijk worden van de koopovereenkomst een waarborgsom te storten bij de notaris of een bankgarantie te stellen ten bedrage van tien procent van de koopsom.

Bouwkundige keuring
Koper is te allen tijde gerechtigd om voor eigen rekening een bouwkundig onderzoek te laten verrichten, dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen in de staat van onderhoud of andere aspecten van de onroerende zaak. Koper dient bij het doen van een bod wel direct aan te geven of hij een dergelijk onderzoek wenst.

Samenvatting

Voorzieningen

Rolluiken
Tv kabel

Hypotheek & Financiering

Locatie

Online biedingsplatform

Direct contact

Geïnteresseerd? Plan een bezichtiging of neem direct contact op met de adverteerder van deze woning.

Please select form to show

Meer woningen

Bricknet - Woonhuis - Huur - Wolphaertsbocht 3083 MS Rotterdam (Carnisse)
Huur
Bricknet - Woonhuis - Huur - Silodam 142 1013 AS Amsterdam (Houthavens)
Huur
€ 2.150
Bricknet - Woonhuis - Huur - Groeneweg 8012 AP Zwolle (Oud-Assendorp)
Huur

Vraag een bezichtiging aan

Stuur een bericht

Woning melden

Met jouw hulp houden we ons aanbod actueel en schoon. Alvast bedankt!