Kerkstraat 33 8521 JW Sint Nicolaasga

€ 275.000
k.k.
Bricknet - Woonhuis - Koop - Kerkstraat 33 8521 JW Sint Nicolaasga Friesland

Over deze woning

Midden in Sint Nicolaasga staat dit ruime pand wat nu in gebruik is als winkel met kantoor, maar ook zeker geschikt is om volledig te bewonen.
Het pand is 35 m. diep en heeft een inpandige extra ruimte van 135 m², voor vele doeleinden geschikt! Wilt u een grote woning met tuin dan is ook dit eenvoudig te realiseren door een gedeelte van het achterste dak eraf te halen om zo een fraaie besloten tuin te realiseren. Maar een combinatie van wonen met werken is ook zeer geschikt, en het mooie is dat de bestemming van dit pand reeds in wonen met werken of alleen wonen voorziet, dus geen ingewikkelde procedures bij de gemeente.
Het pand is aan de voorzijde geheel gemoderniseerd en geïsoleerd en de verdieping is voorzien van kunststof kozijnen, tevens liggen er op de achterzijde van het pand nog 36 zonnepanelen. De achterzijde van het pand is nog in originele staat en dient nog gemoderniseerd en geïsoleerd te worden. Het pand ligt in het centrum van Sint Nicolaasga, de A6 is op slechts enkele autominuten te bereiken, vanwaar u een uitstekende verbinding hebt met de A7 en de randstad.
Kortom, waar vindt u nog een pand met zoveel mogelijkheden en ruimte voor deze prijs, dus maak snel een afspraak voordat u te laat bent.

Een Artist Impression is toegevoegd aan de foto’s en plattegronden zodat u een beeld kunt krijgen van wat er allemaal met dit prachtige veelzijdige pand mogelijk is.

Indeling
Entree, winkelruimte van ca. 46 m², hal met toilet en trapopgang naar woongedeelte op 1e verdieping, aan de winkelruimte grenzen nog 3 extra kamers/kantoren. Achter in de winkel komt u in een tussenhal/bijkeuken met cv-ketel, de grote verrassing is de achtergelegen multifunctionele ruimte van maar liefst ca. 135 m², met een toiletgroep met toiletten, douches en wastafels, voorraadkast en achteruitgang.
Vanaf de naastgelegen straat is het pand via de steeg ook te bereiken.

Eerste verdieping
Woonkamer met dakbalken in het zicht, open keuken welke voorzien is van een koelkast en vaatwasser, slaapkamer (momenteel kantoor) met toegang tot het dakterras. De verdieping is geheel voorzien van kunststof kozijnen.

Tuin
Niet aanwezig, wel dakterras.

Bijzonderheden
Het pand is traditioneel gebouwd in 1935 en heeft in vroegere tijden gediend als café/bar De Baron en snackbar, de laatste jaren is aan de voorzijde een winkel met kantoor gevestigd. Het voorste gedeelte van het pand is dan ook geheel gemoderniseerd en geïsoleerd d.m.v. dak-, vloer- (chips) en muurisolatie, en voorzien van dubbele beglazing met op de verdieping geheel kunststof kozijnen. Het voorste gedeelte van het pand is goed onderhouden, het achterste gedeelte dient nog gemoderniseerd en geïsoleerd te worden en is in redelijke tot goede staat van onderhoud. Het geheel wordt verwarmd d.m.v. centrale verwarming, de HR-combiketel is ouder dan 10 jaar en eigendom. Op de achterzijde/het voormalige horecagedeelte, liggen nog 36 zonnepanelen. Er is krachtstroom aanwezig. De begane grond is deels betonvloer en deels van hout, de verdiepingsvloer is een houten vloer.

Sint Nicolaasga is een heel centraal en gunstig gelegen dorp ten opzichte van het nabij gelegen Gaasterland en de A6. De grotere plaatsen zoals Joure en Sneek zijn tevens op korte afstand. De randstad is bereikbaar in een uur. Voor de dagelijkse benodigdheden kunt u ruimschoots terecht in het centrum van Sint Nicolaasga, waar zich diverse winkels bevinden.

Samenvatting

Voorzieningen

Buitenzonwering
Dakraam
Zonnepanelen

Hypotheek & Financiering

Locatie

Online biedingsplatform

Direct contact

Geïnteresseerd? Plan een bezichtiging of neem direct contact op met de adverteerder van deze woning.

Please select form to show

Meer woningen

Bricknet - Woonhuis - Huur - Wolphaertsbocht 3083 MS Rotterdam (Carnisse)
Huur
Bricknet - Woonhuis - Huur - Silodam 142 1013 AS Amsterdam (Houthavens)
Huur
€ 2.150
Bricknet - Woonhuis - Huur - Groeneweg 8012 AP Zwolle (Oud-Assendorp)
Huur

Vraag een bezichtiging aan

Stuur een bericht

Woning melden

Met jouw hulp houden we ons aanbod actueel en schoon. Alvast bedankt!