Kerkstraat 40 8433 LK Haulerwijk

€ 450.000
k.k.
Bricknet - Woonhuis - Koop - Kerkstraat 40 8433 LK Haulerwijk Friesland

Over deze woning

De rust, het uitzicht over de landerijen, de natuur, de prachtige bossen, het gevoel van vrijheid! Dat zijn slechts een paar kenmerken van de woning op deze prachtige locatie.

Op werkelijk een van de mooiste locaties van de omgeving, staat deze vrijstaande woning met vrijstaande schuren/ stallen. De woning beschikt over een perceel eigen grond van maar liefst 6311 m2.

Indeling

Begane grond: Entree/ hal, meterkast, woonkamer met open woonkeuken, keuken voorzien van nette keukenopstelling, kelderkast met kelder, hal/ achterentree met vlizotrap naar 1e verdieping, slaapkamer voorzien van vaste kastenwand, badkamer voorzien van douche, toilet met staand toilet en fontein;
1e verdieping: Bergzolder middels vlizotrap bereikbaar.

De woning is in de loop der jaren al eens gerenoveerd, waarbij er o.a. een nieuwe dak is geplaatst. De woning is goed onderhouden en deels uitgevoerd met onderhoudsvrije elementen. Uitbreiding van de woning behoren tot de mogelijkheden. De schuren en stallen bieden uitkomst voor de hobbyist/ klusser of voor het houden van kleinvee.

Het geheel is gelegen op ca. 250 meter van de openbare weg. De toegangsweg eindigt in een wandelpad welke uitkomt in ‘Het Blauwe Bos’. Het bos is slechts in enkele wandelminuten te bereiken en biedt prachtige wandelroutes en ruiterpaden.

Voor de paardenliefhebber biedt het object echt uitkomst. Het perceel eigen grond beschikt over voldoende ruimte en fantastische en vooral veilige uitrij mogelijkheden.

Alle basisvoorzieningen zijn te vinden in het dorp Haulerwijk, waar ook een aantal fraaie horecagelegenheden zijn gevestigd.

Ben je op zoek naar iets unieks. Een plekje die steeds schaarser wordt? Maak dan een afspraak met de makelaar voor een bezichtiging.

Samenvatting

Voorzieningen

Natuurlijke ventilatie

Hypotheek & Financiering

Locatie

Online biedingsplatform

Direct contact

Geïnteresseerd? Plan een bezichtiging of neem direct contact op met de adverteerder van deze woning.

Please select form to show

Meer woningen

Bricknet - Woonhuis - Huur - Wolphaertsbocht 3083 MS Rotterdam (Carnisse)
Huur
Bricknet - Woonhuis - Huur - Silodam 142 1013 AS Amsterdam (Houthavens)
Huur
€ 2.150
Bricknet - Woonhuis - Huur - Groeneweg 8012 AP Zwolle (Oud-Assendorp)
Huur

Vraag een bezichtiging aan

Stuur een bericht

Woning melden

Met jouw hulp houden we ons aanbod actueel en schoon. Alvast bedankt!