Kerkstraat 9 4694 BW Scherpenisse

€ 189.900
k.k.
Bricknet - Woonhuis - Koop - Kerkstraat 9 4694 BW Scherpenisse Zeeland

Over deze woning

Hé starter zie jij het wel zitten om helemaal naar eigen smaak en wens een woning op te knappen? Kom dan eens kijken aan de Kerkstraat 9 in Scherpenisse. Deze karakteristieke woning met heel wat woonruimte is toe aan modernisering. De woning heeft een monumentale gevel wat het huis direct sfeer geeft. Zodra je aankomt lopen ben je verkocht!

Achter de gevel van deze woning gaat heel wat woonruimte schuil met o.a. een woonkamer, keuken en badkamer op de begane grond. Boven zijn drie slaapkamers. In totaal is de woning maar liefst 10 meter diep! Aan de achterzijde vindt je een lange tuin op het oosten.

De woning is gelegen in het sfeervolle Scherpenisse in misschien wel één van de mooiste straatjes van het dorp. Vanuit Scherpenisse ben je binnen 15 minuten in het Tholen en in 45 minuten bij Rotterdam.

KENMERKEN
– Karakteristieke woning uit 1815
– In één van de mooiste straatjes in Scherpenisse
– Vorig jaar voorzien van rolluiken aan de voorzijde
– Ruime woonkamer en keuken
– Perfecte woning om naar eigen wens aan te passen
– Heerlijke tuin op het oosten met achterom

Bekijk de meest uitgebreide presentatie van deze woning op de website van Neeskens Makelaars. Hier bekijk je o.a. de digitale bezichtiging aan de hand van onze uitgebreide 360 graden Matterport tour en vraag je eenvoudig een brochure of bezichtiging aan.

Begane grond:
Via de hal, met meterkast, is er toegang naar de eerste verdieping en de woonkamer. De woonkamer is voorzien van een gaskachel en geeft toegang naar de keuken. Tussen de woonkamer en keuken is een speelse kamerverdeling geplaatst. Doordat het open is gehouden komt er in beide ruimtes veel licht naar binnen en oogt het geheel nog ruimer.

De keuken beschikt over een keukenblok met inbouwapparatuur. Via het grote raam is er een fijn uitzicht op de tuin. Vanuit de keuken is er toegang naar de badkamer met douche, toilet en wastafel. Naast de badkamer bevindt zich de bijkeuken met toegang naar een schuurtje.

1e verdieping:
Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers bereikbaar vanaf de overloop. De ramen boven zijn deels voorzien van dubbelglas evenals de dakramen.

Tuin:
Aan de achterzijde van het huis is een lange tuin gelegen die langzaam afloopt naar beneden. Dit zorgt er voor dat de tuin op een speelse manier kan worden aangelegd met diverse terrassen en hoogte verschillen. Via de achterzijde heeft u een achterom.

Let op!
De woning wordt verkocht ZONDER schuur. Het perceel oppervlakte is zonder schuur circa 205m2. Dit wordt binnenkort officieel ingemeten door het kadaster. Aan de achterzijde wordt door de huidige eigenaren een schutting geplaatst.

Overig:
De informatie op deze pagina is door ons zorgvuldig samengesteld. Echter staan wij niet in voor aansprakelijkheid inzake onjuistheden en of niet volledige informatie.

Neeskens Makelaars meet de woningen in volgens de laatste Nen-normen (NEN2580). Verschillen in de meetuitkomsten zijn niet volledig uit te sluiten door afrondingen, interpretatieverschillen of beperkingen tijdens het uitvoeren van de inmeting.

Samenvatting

Voorzieningen

Buitenzonwering
Rolluiken

Hypotheek & Financiering

Locatie

Online biedingsplatform

Direct contact

Geïnteresseerd? Plan een bezichtiging of neem direct contact op met de adverteerder van deze woning.

Please select form to show

Meer woningen

Bricknet - Woonhuis - Huur - Wolphaertsbocht 3083 MS Rotterdam (Carnisse)
Huur
Bricknet - Woonhuis - Huur - Silodam 142 1013 AS Amsterdam (Houthavens)
Huur
€ 2.150
Bricknet - Woonhuis - Huur - Groeneweg 8012 AP Zwolle (Oud-Assendorp)
Huur

Vraag een bezichtiging aan

Stuur een bericht

Woning melden

Met jouw hulp houden we ons aanbod actueel en schoon. Alvast bedankt!