Koperwiek 32 4872 WL Etten-Leur

€ 350.000
k.k.
Bricknet - Woonhuis - Koop - Koperwiek 32 4872 WL Etten-Leur Noord-Brabant

Over deze woning

Bent u op zoek naar een levensloopbestendige woning? Deze leuke patiowoning met garage, gelegen in de gewilde woonwijk ‘Plan Hooghuis’ is nu te koop! Deze woning heeft op de begane grond een ruime woonkamer met zicht op de patio, een open keuken, een slaapkamer en een moderne badkamer. Op de 1e verdieping heeft u nog een ruime slaapkamer, welke ook te gebruiken is als werkkamer of hobbyruimte. U kunt zowel in de voor- als achtertuin volop genieten van uw privacy en een zon- en schaduwplek. Wilt u graag een bezichtiging? Neemt u dan contact op met ons kantoor.

Begane grond:
Overdekt entree, de hal is voorzien van een lichtkoepel en biedt toegang tot de meterkast (5 groepen en 2 aardlekschakelaars), de deels betegelde toiletruimte (met toilet en fontein), slaapkamer, badkamer, keuken en woonkamer. Tevens kunt u vanuit de hal naar de 1e verdieping.

De ruime woonkamer (ca. 8.44 x 4.79 m) is voorzien van een trapkast. Daarnaast heeft u een schuifpui aan de achterzijde, welke zorgt voor veel extra lichtinval, hetgeen het woongenot ten goede komt. Middels de schuifpui kunt u naar de tuin. De woonkamer staat in open verbinding met de keuken.

De keuken (ca. 3.00 en 2.90 m) is gelegen aan de voorzijde van de woning en is voorzien van diverse boven- en onderkasten, laden, koelkast, combi- oven/magnetron, een kunststof werkblad, 4-pits inductiekookplaat, afzuigkap en de aansluitingen t.b.v. een vaatwasser.

De slaapkamer op de begane grond is ca. 4.85/3.73 x 3.70 m groot.

De deels betegelde badkamer is ca. 2.00 x 2.49 m groot en voorzien van een lichtkoepel, royale inloopdouche (met regen- handdouche en thermostaatkraan), designradiator en een wastafel met meubel. Tevens bevindt zich hier de aansluiting t.b.v. de wasapparatuur.

1e Verdieping:
Op deze verdieping heeft u een overloop welke toegang biedt tot de 2e slaapkamer. Op de overloop bevindt zich de opstelplaats voor de c.v. combiketel (Nefit Ecomlux Excellent, ca. 2008).

De ruime slaapkamer is ca. 4.68 x 4.79 m groot. U kunt deze ruimte ook gebruiken als werkkamer of hobbyruimte.

Tuin:
De woning is voorzien van een voor- en achtertuin. De achtertuin biedt veel privacy en is voorzien van een terras en border. Vanuit de achtertuin kunt u naar de garage. Tevens heeft u aan de voorzijde ook een heerlijk terras, waardoor u altijd kunt genieten van een zon- en een schaduwplek.

Garage:
De ruime garage is ca. 29 m² groot en is voorzien van water, elektra, een roldeur en een vaste kast. Middels een loopdeur kunt u naar de achtertuin. Daarnaast is de garage bereikbaar via een deur naast de entree.

Algemeen:
– De woning is volledig geïsoleerd en derhalve voorzien van dak-, muur- en vloerisolatie.
– De woning heeft betonnen verdiepingsvloeren.
– De woning is voorzien van houten kozijnen met dubbel glas.
– De begane grond heeft een plavuizen vloerafwerking m.u.v. de slaapkamer, deze is voorzien van een laminaat vloerafwerking.
– De 1e verdieping heeft een laminaat vloerafwerking.
– De woning heeft aan de voorzijde een handbedienbaar zonnescherm.
– Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig rondom deze woning.
– De woning is rustig gelegen in Plan Hooghuis in een prettige en rustige wijk.
– De uitvalswegen en het centrum van Etten-Leur zijn in de directe omgeving.
– Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor.

Woonwijk Hooghuis:
Hooghuis is een grote woonwijk aan de oostzijde van Etten-Leur, dicht bij het Liesbos. De huizen zijn voornamelijk in de jaren ’80 gebouwd. Er zijn veel wandel- en fietspaden door de wijk en behalve op de hoofdwegen aan de rand, is er maar weinig doorgaand verkeer. Daarom is het er rustig wonen. In Hooghuis wonen veel gezinnen, maar je vindt er zeker ook singles. Middenin de wijk aan het Vogelaarpark, staat het gebouw “De Vleer” met twee basisscholen en een kinderdagopvang. Hooghuis heeft een eigen Dirk supermarkt aan het Schoonhout en omdat de wijk dicht bij het centrum ligt, bent u snel bij de andere winkels en voorzieningen. Voor uw boodschappen kunt u trouwens ook op het Van Bergenplein terecht, in Etten-Leur Noord met een Jumbo en de Lidl. Op vrijdagmorgen is daar bovendien een weekmarkt.
Hooghuis is een prettige wijk om te wonen! Hij is goed bereikbaar, zowel per bus als met de auto. Door prima uitvalswegen zit u in een mum van tijd op de snelweg naar Breda, Roosendaal of Antwerpen.

Etten-Leur:
Etten-Leur is een groeigemeente met zo’n 43.000 inwoners, verdeeld over 15 wijken. Het is ontstaan uit de lintdorpen Etten en Leur. Nadat in 2000 de rijksweg werd verlegd van de kern naar de buitenzijde, kwam er ruimte voor een nieuw centrum en werd Etten-Leur een hechte gemeenschap. De centrale ligging in de nabijheid van snelwegen en steden als Breda, Rotterdam en Antwerpen, maken het tot een aantrekkelijke plek om te wonen en te werken.
Aan de buitenring liggen bedrijventerreinen waar een aantal grote, bekende ondernemingen zijn gevestigd, maar er is ook veel plaatselijke en regionale nijverheid. Al met al is Etten-Leur een gezonde plaats om te wonen met veel werkgelegenheid.
Qua karakter is Etten-Leur het beste te omschrijven als een groot dorp, maar wel met stadse kenmerken. Zo is er het prachtige winkelhart, zijn er goede scholen, uitstekende sportaccommodaties en heeft de gemeente tal van uitgaansgelegenheden waaronder een eigen theater en een bioscoop. Daarnaast is er een jachthaven en een treinstation binnen de gemeentelijke grenzen.
Etten-Leur ligt in het landelijke West-Brabant; bossen en natuur zijn er letterlijk binnen handbereik. In de nabije omgeving is er alle ruimte om te fietsen, te wandelen en te recreëren. Vanuit de haven kunt u varend de Biesbosch bereiken.

Verkoopvoorwaarden:
Asbestclausule
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het is bij de verkoper niet bekend dat er asbesthoudende materialen zijn verwerkt, het eventuele risico hiervan gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte.

Ouderdomsclausule
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 30 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

Eigenaar geen bewoner geweest
De verkoper is geen bewoner geweest en kan derhalve de kopende partij niet informeren over eigenschappen van c.q. gebreken aan de woning, waarvan hij op de hoogte zou zijn geweest, indien hij deze woning wel zelf feitelijk had gebruikt en zal met deze reden dus ook opgenomen worden in de koopakte.

Meetinstructie NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.

Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u hem wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals hij op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!

Samenvatting

Overdracht
Aangeboden sinds
23/08/2021
Verkoop of Verhuur
Status
Aanvaarding
Eigendomssituatie
Bouw
Soort woning
Bungalow
Type woning
Woonhuis
Bouwjaar
Soort bouw
Bestaande bouw
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
Perceeloppervlakte
Inhoud
Indeling
Aantal kamers
3 kamers
Aantal slaapkamers
2 slaapkamers
Aantal badkamers
1 badkamers
Energie
Energielabel
Isolatie
Dakisolatie, Dubbel glas, Muurisolatie, Vloerisolatie, Volledig geïsoleerd
Verwarming
Cv-ketel
Buitenruimte
Achtertuin
Ligging
Noorden

Voorzieningen

Buitenzonwering
Schuifpui
Verkoper
Naam Verkoper
Telefoonnummer Verkoper

Hypotheek & Financiering

Locatie

Online biedingsplatform

Direct contact

Geïnteresseerd? Plan een bezichtiging of neem direct contact op met de adverteerder van deze woning.

Please select form to show

Meer woningen

Bricknet - Woonhuis - Huur - Wolphaertsbocht 3083 MS Rotterdam (Carnisse)
Huur
Bricknet - Woonhuis - Huur - Silodam 142 1013 AS Amsterdam (Houthavens)
Huur
€ 2.150
Bricknet - Woonhuis - Huur - Groeneweg 8012 AP Zwolle (Oud-Assendorp)
Huur

Vraag een bezichtiging aan

Stuur een bericht

Woning melden

Met jouw hulp houden we ons aanbod actueel en schoon. Alvast bedankt!