Leerschaar 23 5171 LX Kaatsheuvel

€ 415.000
k.k.
Bricknet - Woonhuis - Koop - Leerschaar 23 5171 LX Kaatsheuvel Noord-Brabant

Over deze woning

Deze schitterende hoekwoning met erker is gelegen in een groene omgeving in de nieuwbouwwijk De Els II en nabij de Loonse en Drunense Duinen. Deze woning is momenteel nog in aanbouw en beschikt uiteraard over het comfort van deze tijd, deze woning is namelijk voorzien van vloerverwarming en zonnepanelen. Naar verwachting zal de oplevering in oktober / november van dit jaar plaatsvinden.

Begane grond:
Aan de voorzijde van de woning is de greeploze hoogglans keuken gesitueerd. De keuken beschikt over een Bora kookplaat met ingebouwde afzuiging, vaatwasmachine (Siemens), Quooker, koelkast met vriesvak (Siemens) en een ingebouwde combi-ovenmagnetron (AEG). Er is gekozen voor een composiet werkblad in de kleur grijs. In de trapkast is er genoeg bergruimte aanwezig. De woning heeft aan de zijkant een erker, hierdoor komt er veel licht de woning binnen. Aan de achterzijde is de tuin bereikbaar door middel van openslaande tuindeuren of de loopdeur.

1e verdieping:
Overloop met toegang naar de 3 ruime slaapkamers, één slaapkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning en de andere twee slaapkamers aan de achterzijde van de woning. De badkamer is volledig betegeld en voorzien van een wastafel, toilet, designradiator en inloopdouche met douchewand.

2e verdieping
Via een vaste open trap is de zolder te bereiken. Het is mogelijk om op deze verdieping een 4e slaapkamer te realiseren. Er is op zolder voldoende ruimte voor de was- en droogmachine.

Tuin:
De achtertuin is gelegen op het zuidoosten en dient nog naar eigen wens aangelegd te worden. Er is een achterom naast de berging. Er zal een gaashekwerk voorzien van hedera aan de zijde van het openbaar gebied vanuit de bouw worden geplaatst.

Algemeen
– Bouwjaar 2021
– Perceeloppervlakte 177 m²
– Inhoud: ca. 482 m³
– Gebruiksoppervlakte wonen: ca. 128 m²
– De woning is voorzien van zonnepanelen en vloerverwarming (begane grond en 1e verdieping)
– Aanvaarding in overleg, naar verwachting zal de woning oktober / november worden opgeleverd
– Woning is voorzien van een keuken, sanitair en tegelwerk

Tot slot
Bij een verkoop wordt als basis gebruik gemaakt van het model van de koopovereenkomst, vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen NVM, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopovereenkomst wordt standaard de verplichting tot het storten van een waarborgsom of het stellen van een bankgarantie door de koper ter grootte van 10% van de koopsom opgenomen.

Een koopovereenkomst komt tot stand onder de opschortende voorwaarde dat beide partijen de koopovereenkomst ondertekenen. Partijen kunnen derhalve noch aan een mondelinge overeenkomst, noch aan een schriftelijke bevestiging daarvan, rechten ontlenen.

Deze presentatie bestaat uit vrijblijvende informatie en is met de grootste zorg samengesteld, echter aan de inhoud van deze presentatie kunnen geen rechten worden ontleend. Indelingstekeningen en maatvoeringen zijn slechts indicatief, kunnen afwijken van de werkelijke situatie en zijn uitsluitend bedoeld om een indruk te geven van de indeling.

Samenvatting

Voorzieningen

Dakraam
Mechanische ventilatie
Tv kabel
Zonnepanelen

Hypotheek & Financiering

Locatie

Online biedingsplatform

Direct contact

Geïnteresseerd? Plan een bezichtiging of neem direct contact op met de adverteerder van deze woning.

Please select form to show

Meer woningen

Bricknet - Woonhuis - Huur - Wolphaertsbocht 3083 MS Rotterdam (Carnisse)
Huur
Bricknet - Woonhuis - Huur - Silodam 142 1013 AS Amsterdam (Houthavens)
Huur
€ 2.150
Bricknet - Woonhuis - Huur - Groeneweg 8012 AP Zwolle (Oud-Assendorp)
Huur

Vraag een bezichtiging aan

Stuur een bericht

Woning melden

Met jouw hulp houden we ons aanbod actueel en schoon. Alvast bedankt!