Lekdijk-West 37 2871 ML Schoonhoven

€ 175.000
k.k.
Bricknet - Woonhuis - Koop - Lekdijk-West 37 2871 ML Schoonhoven Zuid-Holland

Over deze woning

Ben je op zoek naar een starterswoning met een landelijke ligging aan de Lekdijk en op zeer korte afstand van het centrum van Schoonhoven?

Dan ben je bij de Lekdijk-West 37 aan het juiste adres!

De woning is gebouwd in 1905. Met rivier de Lek voor de deur is het landelijk gelegen en het uitzicht is fantastisch. De woning ligt centraal ten opzichte van de winkels en uitvalswegen. Binnen een paar minuten sta je in het sfeervolle centrum van Schoonhoven.

INDELING

BEGANE GROND
Entree in woonkeuken met keukenblok in L-opstelling welke is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Moderne badkamer (2021) met inloopdouche en toilet. Sfeervolle lichte woonkamer met karakteristiek balkenplafond en leuk uitzicht op de voortuin.

EERSTE VERDIEPING
Overloop, bergkast met HR CV-combiketel uit 2013, L-vormige slaapkamer met dakkapel en vaste kasten en 2e slaapkamer eveneens met een grote dakkapel.

BIJZONDERHEDEN
– Bouwjaar 1905;
– Zonnige voortuin op het zuid-oosten;
– Vrijstaande houten berging met elektra;
– Rivier de Lek voor de deur;
– Op loopafstand van het centrum van Schoonhoven;
– Badkamer uit 2021;
– Oplevering in overleg.

Kortom, deze sfeervolle starterswoning is absoluut uw bezichtiging waard!

TOELICHTINGSCLAUSULE NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

KOOPOVEREENKOMST PAS RECHTSGELDIG NA ONDERTEKENING
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’

“Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.”

Samenvatting

Voorzieningen

Tv kabel

Hypotheek & Financiering

Locatie

Online biedingsplatform

Direct contact

Geïnteresseerd? Plan een bezichtiging of neem direct contact op met de adverteerder van deze woning.

Please select form to show

Meer woningen

Bricknet - Woonhuis - Huur - Wolphaertsbocht 3083 MS Rotterdam (Carnisse)
Huur
Bricknet - Woonhuis - Huur - Silodam 142 1013 AS Amsterdam (Houthavens)
Huur
€ 2.150
Bricknet - Woonhuis - Huur - Groeneweg 8012 AP Zwolle (Oud-Assendorp)
Huur

Vraag een bezichtiging aan

Stuur een bericht

Woning melden

Met jouw hulp houden we ons aanbod actueel en schoon. Alvast bedankt!