Leo Fallstraat 6 5144 TJ Waalwijk

€ 275.000
k.k.
Bricknet - Woonhuis - Koop - Leo Fallstraat 6 5144 TJ Waalwijk Noord-Brabant

Over deze woning

Ruimte, rust en een familyhome! Dat ademt deze fijne gezinswoning en deze locatie uit! Stap naar binnen en verbaas je over de grote ruimtes in deze heerlijke woning!

De woning is gelegen in de populaire wijk ‘Zanddonk’. Op minder dan 5 minuten fietsen zijn het centrum, verschillende sportverenigingen, scholen en vele andere dagelijkse voorzieningen bereikbaar. Om de hoek zit zelfs een grote supermarkt. Zie jij je hier al wonen? Lees dan snel verder!

Vanuit de hal stap je de ruime Z-vormige woonkamer binnen. Een speelse indeling met verschillende hoeken zorgt voor een huiselijke sfeer. De lichte muren combineren mooi met de doorgelegde laminaatvloer en de fraaie trap. Met aan de voorzijde een gezellige zithoek en aan de achterzijde meer dan voldoende plek voor een grote eetkamertafel. De fijne open en lichte keuken is functioneel en is voorzien van een 5-pits gasfornuis, een nieuwe koelkast, een nieuwe vaatwasser en een oven.

Op de eerste verdieping bevinden zich 4 royale slaapkamers en een badkamer die een renovatie verdient. Via een vaste trap is de tweede verdieping te bereiken. Op de grote zolder vindt je de Cv-ketel en aansluitingen voor de was- en droogmachine. Door een dakkapel te plaatsen aan de achterzijde creëer je hier met gemak minimaal een vijfde slaapkamer, hobbykamer of thuiskantoor.

Via de loopdeur in de keuken gaan we naar buiten. Met de nagenoeg geheel bestrate tuin op het ideale zuiden/westen heb je hier de gehele dag zon en dus inclusief de avondzon. ook prettig is dat je achterom via de poort onder een overkapping op de brandgang uitkomt. In de stenen berging achterin de tuin kun je de fietsen stallen en heb je ruimte voor het bergen van gereedschap e.d. De voortuin is mooi aangelegd en biedt dus een mooie aanblik vanuit de woonkamer.

Dat het hier fijn wonen is, spreekt haast voor zich. Aan een rustig woonpad met het centrum en alle dagelijkse voorzieningen binnen handbereik. Er zijn ruim voldoende parkeerplaatsen in de directe omgeving. Bovendien is Waalwijk omringd door veel groen. De bosrijke omgeving van de Loonse en Drunense Duinen is een prachtig decor voor een flinke wandeling of fietstocht in de natuur. Met de diverse uitvalswegen rondom Waalwijk dichtbij ben je zo in het bruisende hart van ’s-Hertogenbosch en Tilburg en je fietst ook zo naar De Efteling.

Bijzonderheden:
– zeer ruime en nette tussenwoning;
– dubbel glas
– heeft alles in zich om hier helemaal je eigen ‘ home’ van te maken
– toplocatie nabij alle dagelijkse voorzieningen;
– goede bereikbaarheid met verschillende uitvalswegen;
– nette tuin met eigen achterom;
– aanvaarding in overleg.

Tot slot
Een woning ziet, voelt en beleeft u pas echt bij een vrijblijvende bezichtiging. Bel of mail ons voor een afspraak. Wij leiden u graag rond in deze woning.

Bij een verkoop wordt als basis gebruik gemaakt van het model van de koopovereenkomst, vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen NVM, de Consumentenbond, Vastgoed Pro en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopovereenkomst wordt standaard de verplichting tot het storten van een waarborgsom of het stellen van een bankgarantie door de koper ter grootte van 10% van de koopsom opgenomen.
Een koopovereenkomst komt tot stand onder de opschortende voorwaarde dat beide partijen de koopovereenkomst ondertekenen. Partijen kunnen derhalve noch aan een mondelinge overeenkomst, noch aan een schriftelijke bevestiging daarvan, rechten ontlenen.
Deze presentatie bestaat uit vrijblijvende informatie en is met de grootste zorg samengesteld, echter aan de inhoud van deze presentatie kunnen geen rechten worden ontleend. Indelingstekeningen en maatvoeringen zijn slechts indicatief, kunnen afwijken van de werkelijke situatie en zijn uitsluitend bedoeld om een indruk te geven van de indeling.

Samenvatting

Voorzieningen

Dakraam
Natuurlijke ventilatie
Tv kabel

Hypotheek & Financiering

Locatie

Online biedingsplatform

Direct contact

Geïnteresseerd? Plan een bezichtiging of neem direct contact op met de adverteerder van deze woning.

Please select form to show

Meer woningen

Bricknet - Woonhuis - Huur - Wolphaertsbocht 3083 MS Rotterdam (Carnisse)
Huur
Bricknet - Woonhuis - Huur - Silodam 142 1013 AS Amsterdam (Houthavens)
Huur
€ 2.150
Bricknet - Woonhuis - Huur - Groeneweg 8012 AP Zwolle (Oud-Assendorp)
Huur

Vraag een bezichtiging aan

Stuur een bericht

Woning melden

Met jouw hulp houden we ons aanbod actueel en schoon. Alvast bedankt!