Libekerstraat 6 6265 AM Sint Geertruid

€ 259.000
k.k.
Bricknet - Woonhuis - Koop - Libekerstraat 6 6265 AM Sint Geertruid Limburg

Over deze woning

Deze twee-onder-een-kap woning is rustig gelegen in het gewilde Heuvellanddorp Sint Geertruid, op slechts 10 autominuten van Maastricht en nabij een basisschool, goede busverbindingen en kent goede verbindingswegen richting de A2 en Margraten, Eijsden, Gulpen en Maastricht. Sint Geertruid is gelegen in een mooi heuvellandschap, met veel wandel– en fietsmogelijkheden. De woning is gebouwd in 1963 en beschikt o.a. over geheel dubbelglas in deels hardhouten-/kunststof– en aluminium kozijnen, deels rolluiken en een HR combi ketel uit 2019 (eigendom). Het perceel 302 m2 groot met een mooi aangelegde tuin op het zuidoosten met veel privacy. De tuin is achterom bereikbaar via de zijkant. Bij de woning hoort een ruime garage van 7.42 x 3.06 met automatische poort.
De inhoud van de woning bedraagt ca. 367 m3 en de woonoppervlakte 96 m2 (excl. zolder)

Indeling
Souterrain: provisiekelder 4.02 x 1.83.
Begane grond: hal met meterkast; ruim toilet; woonkamer 6.86 x 3.60/2.72 met parketvloer en deur naar de tuin; openslaande gesloten keuken 5.84 x 2.80 met muurkast en eenvoudige aanbouwkeuken voorzien van gaskookplaat, afzuigkap, oven en koelkast; bijkeuken 4.00 x 2.50 met aansluiting voor de wasapparatuur en standplaats cv-ketel.
Eerste verdieping: overloop; drie slaapkamers 3.60 x 3.12; 3.67 x 2.85 met twee muurkasten; 2.60 x 2.00 met muurkast; badkamer met douchecabine en wastafel.
Tweede verdieping: bereikbaar middels vlizotrap; ruime bergzolder.

OPMERKING IVM CORONA CRISIS, VOOR UW EN ONZE VEILIGHEID EN OM VERSPREIDING TE VOORKOMEN.
U wordt verzocht met niet meer dan 2 personen de woning te bezichtigen (meer dan 2 peronen worden niet toegelaten)
Verder vragen wij u niets aan te raken, geen deurklinken, geen kranen, geen lichtschakelaars e.d.) Makelaar is de enige die deurklinken aanraakt. Heeft u klachten zoals neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts, maak dan geen afspraak of annuleer deze.
Houdt tijdens de bezichtiging voldoende afstand. Is de ruimte te klein om samen te zijn met 1,5 meter onderlinge afstand? Wacht dan even buiten de ruimte. Wij houden ons aan deze regels, wij verwachten dat ook van elke kijker.

Belangrijke informatie voor de koper.
Verkoopinformatie.
Bovenstaande informatie is met zorg samengesteld. Er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend, verkopers noch verkopend makelaar kunnen aansprakelijk worden gehouden voor eventuele onjuistheden. Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is, dan adviseren wij u deze op juistheid te (laten) controleren. Alle opgegeven maten en oppervlakken zijn indicatief.

Schriftelijkheidsvereiste.
Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat zowel koper als verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). Tot het tijdstip van ondertekening door beide partijen voornoemd, zullen partijen jegens elkaar geen enkele verplichting hebben.

Waarborgsom of bankgarantie.
Koper dient binnen een week na het onvoorwaardelijk worden van de koopovereenkomst een waarborgsom te storten bij de notaris of een bankgarantie te stellen ten bedrage van tien procent van de koopsom.

Bouwkundige keuring
Koper is te allen tijde gerechtigd om voor eigen rekening een bouwkundig onderzoek te laten verrichten, dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen in de staat van onderhoud of andere aspecten van de onroerende zaak. Koper dient bij het doen van een bod wel direct aan te geven of hij een dergelijk onderzoek wenst.

Samenvatting

Voorzieningen

Rolluiken
Tv kabel

Hypotheek & Financiering

Locatie

Online biedingsplatform

Direct contact

Geïnteresseerd? Plan een bezichtiging of neem direct contact op met de adverteerder van deze woning.

Please select form to show

Meer woningen

Bricknet - Woonhuis - Huur - Wolphaertsbocht 3083 MS Rotterdam (Carnisse)
Huur
Bricknet - Woonhuis - Huur - Silodam 142 1013 AS Amsterdam (Houthavens)
Huur
€ 2.150
Bricknet - Woonhuis - Huur - Groeneweg 8012 AP Zwolle (Oud-Assendorp)
Huur

Vraag een bezichtiging aan

Stuur een bericht

Woning melden

Met jouw hulp houden we ons aanbod actueel en schoon. Alvast bedankt!