Lindenlaan 24 3286 XJ Klaaswaal

€ 289.500
k.k.
Bricknet - Woonhuis - Koop - Lindenlaan 24 3286 XJ Klaaswaal Zuid-Holland

Over deze woning

Aan een rustige laan met groenstroken aan beide zijden ligt deze perfect onderhouden tussenwoning. De woning verkeert zowel qua afwerking, duurzaamheid en onderhoud in een bovengemiddelde staat en is met recht instapklaar te noemen!

Een beknopte opsomming wat de huidige eigenaren zoal aan de woning gedaan hebben:
• Dak-, bodem- en spouwisolatie aangebracht
• Kunststof kozijnen met HR++ beglazing geplaatst
• Cv-ketel vervangen
• Hardhouten kozijnen met dubbele deur in schuur geplaatst, evenals lichtkoepel
• Keuken vervangen (2012)
• Badkamer vervangen (2019)
• Installaties vervangen en aangepast, waaronder nieuwe groepenkast, bedrading, stopcontacten en radiatoren.

Indeling
Begane grond: entree/hal met meterkast, toilet en trapkast. Vervolgens komt u in de lichte doorzon woonkamer van circa 26m2. De kamer is keurig afgewerkt met een pvc-vloer en de wanden en plafonds zijn afgewerkt met stucwerk. Er is een houtkachel en aan de achterzijde is er een schuifpui naar de tuin.
Ook ligt aan de achterzijde van de woning de keuken uit 2012. Deze is voorzien van een licht interieur en beschikt over inbouwapparatuur. Vanuit de keuken is er eveneens toegang tot de achtertuin. De keuken en hal zijn afgewerkt met een plavuizen vloer.

1e verdieping: overloop met toegang tot 3 slaapkamers en de badkamer. Aan de voorzijde van de woning ligt de moderne badkamer welke pas in 2019 volledig is vervangen. De beschikt over een ligbad, wastafelmeubel en toilet.
Aan de achterzijde ligt de hoofdslaapkamer. Dit is een mooie, ruime kamer van circa 15m2 welke is afgewerkt met een pvc-vloer en stucwerk. Er zijn kunststof draai-/kiepramen met rolluiken.
Aan de voorzijde ligt de tweede slaapkamer van circa 10m2. Een eveneens strak afgewerkte kamer met pvc en stucwerk. Vanuit deze kamer is er toegang tot het balkon aan de voorzijde. Ook deze kamer is voorzien van een rolluik.
Slaapkamer 3 ligt aan de achterzijde en is afgewerkt met laminaat en stucwerk. De oppervlakte van deze kamer is ongeveer 8m2.

2e verdieping: overloop met vaste kast met opstelling van de cv. Een dakraam zorgt voor veel lichtinval op de overloop en het trappenhuis.
Ook is er nog een ruime slaapkamer van circa 14m2 met eveneens een groot dakraam. De kamer is weer strak afgewerkt met een laminaatvloer en stucwerk en de kamer beschikt over veel bergruimte in de knieschotten.

Tuin
De woning beschikt over een fijne voortuin welke veel privacy biedt. De tuin is netjes aangelegd en er is een buitenkraan.
Ook de achtertuin, met een zonnige ligging op het zonnige noordwesten, is keurig aangelegd met zowel straatwerk als borders en hagen. Ook is er in de achtertuin een buitenkraan. Er is een ruime schuur over de volledige breedte van het perceel. Deze heeft een oppervlakte van maar liefst 15m2 en beschikt over een nieuw gestorte vloer (2020) De dubbele deuren zorgen er voor dat u hier ook makkelijk met een motor in komt en er is een lichtkoepel.

Algemeen
Bouwjaar 1970
Inhoud 389m³.
148m² eigen grond.
De kozijnen zijn uitgevoerd in kunststof en voorzien van HR++ beglazing.
De woning wordt verwarmd middels een cv-combiketel met radiatoren (merk:Nefit, bouwjaar 2015: ). Deze cv-combi levert ook het warme water in de woning.
Oplevering in overleg.

Bij woningen welke gebouwd zijn voor 1980 zal er een ouderdomsclausule in de koopovereenkomst worden opgenomen. Bij woningen welke gebouwd zijn voor 1993 zal er ook een asbestclausule in de koopovereenkomst worden opgenomen.

Samenvatting

Voorzieningen

Buitenzonwering
Natuurlijke ventilatie
Rolluiken
Rookkanaal
Schuifpui
Tv kabel

Hypotheek & Financiering

Locatie

Online biedingsplatform

Direct contact

Geïnteresseerd? Plan een bezichtiging of neem direct contact op met de adverteerder van deze woning.

Please select form to show

Meer woningen

Bricknet - Woonhuis - Huur - Wolphaertsbocht 3083 MS Rotterdam (Carnisse)
Huur
Bricknet - Woonhuis - Huur - Silodam 142 1013 AS Amsterdam (Houthavens)
Huur
€ 2.150
Bricknet - Woonhuis - Huur - Groeneweg 8012 AP Zwolle (Oud-Assendorp)
Huur

Vraag een bezichtiging aan

Stuur een bericht

Woning melden

Met jouw hulp houden we ons aanbod actueel en schoon. Alvast bedankt!