Linnerpark vrijstaande woning type 3 (Bouwnr. 19) 6067 GP Linne

€ 468.700
k.k.
Bricknet - Woonhuis - Koop - Linnerpark vrijstaande woning type 3 (Bouwnr. 19) 6067 GP Linne Limburg

Media

Over deze woning

Woningtype 3 is mogelijk op:

Kavel 15:
Kavel 18:
Kavel 19:
Kavel 20:
Kavel 21:

Wil jij vrijstaand wonen? En droom je van meer ruimte voor je gezin? Of van een grote woonkeuken met openslaande deuren naar de tuin? En heb je zin om mee te denken over het ontwerp van je eigen woning? Deze droom kun je realiseren in nieuwbouwplan Linnerpark in Linne!

In het dorp Linne, gelegen tussen uitgestrekte weilanden en landbouwgronden, zijn verschillende vrijstaande woningen op ruime kavels te koop. Hier koop je een kavel met woning. Wat vind jij belangrijk? De ligging of grootte? En welke woning spreekt jou het meeste aan?

Aan de Parklaan woon je vrijstaand op een royale kavel met blijvend uitzicht op groen! De groenstrook aan de achterzijde van de kavels blijft openbaar groen en wordt te zijner tijd opnieuw ingericht. Dus pak nu je kans als je altijd al je eigen droomwoning had willen bouwen!

De indeling maar ook de uitstraling van alle woningen kan naar je eigen wensen worden aangepast. Wil je een extra uitbouw, een grotere slaapkamer, een tweede badkamer of misschien een slaapkamer en badkamer op de begane grond? Ook kun je kiezen uit verschillende dakpannen, kozijnen en gevelbekleding. Alles kan!

Ten zuiden van Roermond ligt Linne, onderdeel van de gemeente Maasgouw. De ligging van dit dorp aan de Maas is ideaal. Door de nabijheid van de snelwegen A2 en A73 zijn Eindhoven, Venlo en Maastricht prima bereikbaar. Aan de zuid-oost kant van Linne, op een voormalig voetbalveld, komt nieuwbouwplan Linnerpark tot leven, waar in totaal 224 woningen worden gerealiseerd.

De rivier de Maas biedt naast waterrecreatie veel mogelijkheden tot ontspanning in een prachtige omgeving voor jong en oud. Het landschap tussen het dorp Linne en de Maas, de Linnerweerd, is een uiterwaardengebied ten westen van Linne, gelegen op het laagterras van de Maas. Het gebied kenmerkt zich door uitgestrekte weilanden en landbouwgronden. In deze omgeving kun je naar hartelust wandelen en fietsen. Leuk detail is dat het dorp Linne een actief verenigingsleven heeft. Ook voor de dagelijkse boodschappen hoef je het dorp niet uit, die doe je gewoon in het dorp!

Samenvatting

Voorzieningen

Hypotheek & Financiering

Locatie

Online biedingsplatform

Direct contact

Geïnteresseerd? Plan een bezichtiging of neem direct contact op met de adverteerder van deze woning.

Please select form to show

Meer woningen

Bricknet - Woonhuis - Huur - Wolphaertsbocht 3083 MS Rotterdam (Carnisse)
Huur
Bricknet - Woonhuis - Huur - Silodam 142 1013 AS Amsterdam (Houthavens)
Huur
€ 2.150
Bricknet - Woonhuis - Huur - Groeneweg 8012 AP Zwolle (Oud-Assendorp)
Huur

Vraag een bezichtiging aan

Stuur een bericht

Woning melden

Met jouw hulp houden we ons aanbod actueel en schoon. Alvast bedankt!