Marktplein 18 4033 EG Lienden

€ 640.000
k.k.
Bricknet - Woonhuis - Koop - Marktplein 18 4033 EG Lienden Gelderland

Over deze woning

Bijzonder wonen!

Uitermate charmante, vrijstaande T-herenhuis met diverse schuren op een prachtig perceel van 645 m² aan het karakteristieke Marktplein.

Een warm, grotendeels gerenoveerd en gemoderniseerd huis met volop mogelijkheden om thuis te werken en te genieten van alle prachtige ruimtes. Alleen al de woonkeuken is echt een eyecatcher met fijne houtkachel. Een ruimte waar het eindeloos genieten is.

Dit in 1948 opnieuw opgebouwde woonhuis (verwoest tijdens de oorlog), heeft al veel functies gehad. Oud Liendenaren kennen dit object vast nog wel als de bakkerij van vroeger. De sfeer en de bijzonder indeling doet ons denken aan die tijd. Naast de bakkerij is het pand gebruikt als winkel waar je, van horen zeggen, voor alles terecht kon.

Dit 253 m² aan woonoppervlakte tellende woonhuis beschikt over een inpandig gastenverblijf, zeven verschillende ruimtes op de begane grond en vier op de verdieping. Verder zijn er twee badkamers, een grote kelder en een tuin in mediterraanse sferen. Echt heel bijzonder.

De tuin biedt optimale privacy en de grote open loods roept om een gezellig feestje!

Resume:
Het huis biedt maar liefst acht kamers, twee werkkamers, een fantastische woonkeuken met toegang tot de functionele kelder, binnendoorgang naar de garage, een oude veeschuur, open kapschuur en een vrije achtertuin.

Begane grond: zijentree, hal, luxe toilet (2021), fantastische woonkeuken (2020) met hoge balkenplafond en sfeervolle houtkachel, echte kelder (van 6 bij 3,5 meter en 1.9 meter hoog), bijkeuken/portaal met doorgang naar garage. Vanuit de keuken toegang naar het gastenverblijf met eigen voorzieningen. Aan de voorzijde van het pand: grote, lichte en bovenal geheel gerenoveerde woonkamer met kachel, zonnige werkkamer, een portaal naar de tweede werkkamer en voormalige keuken (speelkamer).

Verdieping voorhuis: overloop, luxe separaat toilet, drie slaapkamers en een tweede badkamer met prachtige dubbele wastafel voorzien van meubel.

Verdieping achterhuis (gastenverblijf): grote vierde kamer.

– Gedeeltelijk kunststof kozijnen (2020)
– Nieuwe meterkast
– Dakisolatie

Samenvatting

Voorzieningen

Hypotheek & Financiering

Locatie

Online biedingsplatform

Direct contact

Geïnteresseerd? Plan een bezichtiging of neem direct contact op met de adverteerder van deze woning.

Please select form to show

Meer woningen

Bricknet - Woonhuis - Huur - Wolphaertsbocht 3083 MS Rotterdam (Carnisse)
Huur
Bricknet - Woonhuis - Huur - Silodam 142 1013 AS Amsterdam (Houthavens)
Huur
€ 2.150
Bricknet - Woonhuis - Huur - Groeneweg 8012 AP Zwolle (Oud-Assendorp)
Huur

Vraag een bezichtiging aan

Stuur een bericht

Woning melden

Met jouw hulp houden we ons aanbod actueel en schoon. Alvast bedankt!