Max Heymansstraat 16 3059 MK Rotterdam

€ 475.000
k.k.
Bricknet - Woonhuis - Koop - Max Heymansstraat 16 3059 MK Rotterdam Zuid-Holland

Over deze woning

Om de hoek van het strand en de boulevard van de Zevenhuizerplas gesitueerde eengezinswoning met eigen parkeerplaats en tuin op het Zuiden. De woning is modern ingedeeld en ingericht en is voorzien van een onlangs (2020) uitgebouwde woonkamer en nieuwe badkamer.

Persoonlijke noot verkopers:
Wij hebben dit huis in 2017 gekocht en onze twee jongen zijn in de tijd dat we hier wonen geboren. Wij wonen hier met veel plezier, omdat de wijk heel kindervriendelijk is en onze buren fantastisch zijn. Wij hebben heel veel in ons huis gedaan en verbetert (bijvoorbeeld een uitbouw en een nieuwe badkamer) maar gaan nu toch eerder als gedacht een volgende stap naar een grotere woning maken. Wij wensen de nieuwe bewoners net zo veel plezier in het huis als wij hebben gehad.

Indeling:
Begane grond:
entree/hal, meterkast, tuingerichte uitgebouwde woonkamer welke voorzien is van een nieuwe laminaatvloer en schuifpui naar de achtertuin, toilet (2020) in grijze-/ witte kleurstelling met wandcloset en fonteintje, trap naar 1e verdieping. Aan de achterzijde bevindt zich de royale, luxe, moderne keuken in L-opstelling voorzien van diverse inbouwapparatuur waaronder vaatwasmachine, inductiekookplaat, RVS afzuigkap met directe afvoer naar buiten, spoelbak en een losse unit voorzien van oven, koffiemachine, magnetron en koel-/vriescombinatie. Begane grondvloer is vernieuwd in 2021 en uitbouw is voorzien van vloerverwarming

1e verd.:
overloop met deur naar ruim dakterras op het Zuiden en ruimte voor een werkplek. Verder zijn hier een voor- en achterslaapkamer en de nieuwe, luxe moderne badkamer (2020) voorzien van inloopdouche met regendouche, ligbad, wastafelmeubel, wandcloset, designradiator en fraaie afwerking door middel van grijze wand- en vloertegels.

2e verd.:
overloop met stelplaats voor WMA en DA, schuifkastenwand en Veluxraam, verder zijn hier 2 slaapkamers gerealiseerd met hoge plafonds en voorzien van Veluxramen. De gehele verdieping is voorzien van brede laminaatvloer en kleine bergvliering.

Bijzonderheden:
– bouwjaar ca. 2007
– dak-, muur- en vloerisolatie
– geheel voorzien van dubbele beglazing
– tuinhekje en deur vervangen in 2021
– security sleutels en sloten vervangen in 2019
– toilet en badkamer vernieuwd in 2020
– buitenschilderwerk 2020
– 12 meter diepe achtertuin
– geheel voorzien van strakke muurafwerking en laminaatvloeren. Laminaat begane grond 2021 en 1e verdieping 2017
– verwarming en warmwatervoorziening door middel van stadsverwarming
– Jaga vloerverwarming Canal 2021 begane grond uitbouw
– mooie moderne woning gesitueerd in de wijk “Haag en Park”, nabij strand en boulevard en het winkelcentrum
– gunstig gesitueerd nabij openbaar vervoer (metro/bus), uitvalswegen richting Utrecht, Den Haag en Rotterdam en recreatie-/natuurgebied Zevenhuizerplas/Rottemeren
– oplevering in overleg

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Koper wordt uitgenodigd zelf de opgegeven oppervlakten van het gekochte op juistheid te controleren.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening:
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

Deze informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Ruseler Makelaars geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Samenvatting

Voorzieningen

Mechanische ventilatie
Schuifpui

Hypotheek & Financiering

Locatie

Online biedingsplatform

Direct contact

Geïnteresseerd? Plan een bezichtiging of neem direct contact op met de adverteerder van deze woning.

Please select form to show

Meer woningen

Bricknet - Woonhuis - Huur - Wolphaertsbocht 3083 MS Rotterdam (Carnisse)
Huur
Bricknet - Woonhuis - Huur - Silodam 142 1013 AS Amsterdam (Houthavens)
Huur
€ 2.150
Bricknet - Woonhuis - Huur - Groeneweg 8012 AP Zwolle (Oud-Assendorp)
Huur

Vraag een bezichtiging aan

Stuur een bericht

Woning melden

Met jouw hulp houden we ons aanbod actueel en schoon. Alvast bedankt!