Minkeloos 67 4221 ST Hoogblokland

€ 795.000
k.k.
Bricknet - Woonhuis - Koop - Minkeloos 67 4221 ST Hoogblokland Zuid-Holland

Over deze woning

Luxe en zorgeloos wonen. Deze gelijkvloerse bungalow in een ruimtelijk opgezette kleinschalige bungalowwijk biedt het. De riante kavel van 1.360 m² nodigt uit om in alle vrijheid en privacy van het buitenleven te genieten. Heerlijk op het terras of naast uw eigen verwarmde zwembad. Zeker: het buitenleven lacht u toe. Maar dat geldt eveneens als u via de entreehal de woning betreedt. De bungalow is luxe verbouwd met veel lichtinval in bijna elke leefruimte. En niet onbelangrijk: zo te betrekken. Een ideaal huis waarbij heerlijk wonen kan worden gecombineerd met werken aan huis. Maar ook is het een perfecte gezinswoning dankzij meerdere slaapkamers op de begane grond. Kortom, gelijkvloers wonen tot in lengte van jaren!

Zeventiger jaren met een moderne twist
De bungalow is in 1977 gebouwd en die karakteristieke zeventiger jaren elementen zijn altijd zichtbaar gebleven. Kijk bijvoorbeeld naar de plafonds, het schoonmetselwerk en de haard in de woonkamer. Tegelijkertijd is de bungalow door de jaren heen op belangrijke punten geüpdatet. De keuken bijvoorbeeld is in 2020 volledig vernieuwd en de masterbedroom annex badkamer biedt veel meer dan een heerlijke nachtrust. Ideaal is de kantoorkamer die in een van de drie slaapkamers is gerealiseerd. Werken of hobby aan huis kan hier dus in alle rust plaatsvinden. De inpandige garage is nu in gebruik als berging maar kan ook weer makkelijk als garage worden ingezet.

Resideren aan het zwembad
De tuin ligt rondom de bungalow met aan de voorzijde de oprit met volop ruimte voor meerdere auto’s om te parkeren. De tuin biedt een combinatie van vaste planten, gazon en een vijver, is perfect gedraineerd en heeft vijf aansluitpunten voor beregening (vanuit de sloot met pomp). In 2020 is er een schuur met veranda en houtopslag gebouwd. Hierin onder andere de zwembadinstallatie. Naast de woning ligt een prachtig onderheid terras met buitenhaard. Hier geniet u volop van de tuin. En tijdens mooie zomerdagen kunt u thuis altijd de verkoeling vinden in het heerlijk (verwarmde) zwembad met daarnaast een hardhouten vlonderterras.

Download het magazine van deze woning met foto’s, uitgebreide beschrijving, plattegronden en maatvoering!

Samenvatting

Voorzieningen

Zwembad

Hypotheek & Financiering

Locatie

Online biedingsplatform

Direct contact

Geïnteresseerd? Plan een bezichtiging of neem direct contact op met de adverteerder van deze woning.

Please select form to show

Meer woningen

Bricknet - Woonhuis - Huur - Wolphaertsbocht 3083 MS Rotterdam (Carnisse)
Huur
Bricknet - Woonhuis - Huur - Silodam 142 1013 AS Amsterdam (Houthavens)
Huur
€ 2.150
Bricknet - Woonhuis - Huur - Groeneweg 8012 AP Zwolle (Oud-Assendorp)
Huur

Vraag een bezichtiging aan

Stuur een bericht

Woning melden

Met jouw hulp houden we ons aanbod actueel en schoon. Alvast bedankt!