Nieuwlicht 5 1695 JT Blokker

€ 250.000
k.k.
Bricknet - Woonhuis - Koop - Nieuwlicht 5 1695 JT Blokker Noord-Holland

Over deze woning

Gelegen in een rustige en kindvriendelijke wijk aan een autoluwe straat mogen wij deze tussenwoning aan de Nieuwlicht 5 aanbieden!

De indeling van de tussenwoning is als volgt:

Indeling begane grond:
Voorentree, hal met meterkast, toiletruimte en toegang tot de woonkamer. De doorzon woonkamer staat in open verbinding met de keuken. De keuken beschikt over een eenvoudig keukenblok. Vanuit de keuken is de tuin bereikbaar. De trap naar de eerste verdieping is geplaatst in het tussenportaal.

Eerste verdieping:
Overloop met toegang tot drie slaapkamers en de badkamer. De badkamer is voorzien van douche, wastafel, wasmachine aansluiting en tweede toilet.

Tweede verdieping:
Een vaste trap leidt u naar de tweede verdieping. Hier vindt u de ruime open zolder met cv-opstelling (2008) en mechanische ventilatie. Het realiseren van een vierde slaapkamer behoord tot de mogelijkheden.

De tuin is toegankelijk vanuit de keuken en is tevens achterom bereikbaar. Gelegen op het zuidwesten is deze tuin ideaal als u zomers de hele dag door wilt genieten van de zon. De tuin beschikt over een vrijstaande stenen berging.

Wilt u deze woning bekijken? De makelaars van Vidra Vastgoed leiden u graag rond.

Let op: De verkoop van dit woonhuis door Intermaris betekent dat u als koper deze woning zelf dient te gaan bewonen, binnen drie jaar na aanschaf niet zonder toestemming mag verkopen en Alsema van Duin Notarissen de juridische levering zal verzorgen.

Stichting Intermaris zal voorrang verlenen aan zittende huurders van Intermaris die een huurwoning achterlaten. Wil je als sociale huurder van Intermaris aanspraak maken op de voorrang? Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van Intermaris! De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Samenvatting

Voorzieningen

Dakraam
Tv kabel

Hypotheek & Financiering

Locatie

Online biedingsplatform

Direct contact

Geïnteresseerd? Plan een bezichtiging of neem direct contact op met de adverteerder van deze woning.

Please select form to show

Meer woningen

Bricknet - Woonhuis - Huur - Wolphaertsbocht 3083 MS Rotterdam (Carnisse)
Huur
Bricknet - Woonhuis - Huur - Silodam 142 1013 AS Amsterdam (Houthavens)
Huur
€ 2.150
Bricknet - Woonhuis - Huur - Groeneweg 8012 AP Zwolle (Oud-Assendorp)
Huur

Vraag een bezichtiging aan

Stuur een bericht

Woning melden

Met jouw hulp houden we ons aanbod actueel en schoon. Alvast bedankt!